Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

reppson

Medlem
 • Antal inlägg

  658
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

reppson vann dagen: 9 oktober 2010

reppson hade det mest gillade innehållet!

Om reppson

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1962-05-31

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.kansasband.com
 • MSN
  7438534
 • ICQ
  1456
 • Yahoo
  91246574
 • Jabber
  5356
 • Skype
  §5663

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  UPPSALA
 • Intressen
  sova

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ett litet tips bara! Om man har comhem som tv operatör och vill kunna se TV4 på vanligt sätt i en lite äldre platt TV, utan Appar, istället för att se kanalen i Play i datorn nu under avtals bråket som jag hoppas löser sig snart, så kan man ansluta en vanlig inomhus antenn för de okrypterade kanalerna i marknätet. Hade en sådan som låg och skräpade som jag testade med och gjorde en kanal sökning och vips så dök TV4 m.fl upp i rutan :)
 2. Så var det tydligen. Har gjort om proceduren med netpiwis nu, så nu fungerar det igen. Tack!
 3. Hej. Den proceduren känner jag till och har jag gjort tidigare, så man slipper skriva lösenordet vid uppstart av datorn som du skriver, men nu är det Pinkoden det handlar om. Den måste skrivas in för att logga in i windows varje gång man startar datorn. Det har aldrig behövts tidigare innan den stora windows uppdateringen.
 4. Hej! Efter att windows 10 nyligen gjorde en större uppdatering som tog sin tid, måste jag nu knappa in min fyrsiffriga Pinkod varje gång jag startar datorn. Det har jag aldrig behövt göra tidigare, inte ens lösenordet. Går det ändra något så man slipper detta?
 5. Hej nu funkar det fint, Grannen hade ett kort som låg och skräpade som jag fick gratis windows 10 kände av det automatiskt så drivrutin behövdes inte. Hittade ingenstans i Bios att stänga av det interna, men inaktiverade det i Enhetshanteraren istället
 6. Det inbyggda nätverkskortet i min gamla stationära verkar ha gett upp och jag skall skaffa ett externt istället. Skall man inaktivera det inbyggda kortet i Bios först innan man sätter i ett externt?
 7. Tack för svaret Jessar, då får jag hoppas det fungerar. Om inte finns dock en utväg, läste att Transportstyrelsen kan ordna med en Fullmakt, man tar med till Ombudet, men det kan ta ett par veckor att få en sådan, så får hålla tummarna att Mobilt ID fungerar även för mig så går allt så mycket snabbare,
 8. Sedan förra året skall man kunna legitimera sig med Mobilt bank om man saknar giltigt Id kort när man skall hämta något hos ett ombud om man har den senaste PostNord Appen. Jag skall snart hämta ut mitt nya körkort, då jag lyckats slarva bort det gamla. Körkortet var min enda id handling. Pass eller ID kort har jag inte. Kommer mobilt bank id legitimering fungera även om det är ett körkort jag skall hämta hos PostNord ombudet?
 9. reppson

  Startsidor

  Hej forum. Sedan en tid tillbaka öppnas två startsidor av Google, när man startar upp Google chrome webläsaren. Det har blivit så på alla datorer i familjen. Märkligt! Vi har fullständigt avinstallerat Chrome på alla datorer och lagt in dom på nytt, men felet blev kvar ändå.
 10. Ok. Det fungerar fint nu i alla fall. När man blockerar en avsändare man inte vill ha post ifrån, så går det till skräppost. Går det att ändra så, sådana mail tas bort helt direkt, utan att det först går till skräp posten
 11. Jag är ganska säker då det inte gick logga in trots att jag var 100 % säker jag använde korrekt lösen. Det kan ju visserligen ha varit en tillfälligt driftstörning hos Google Men jag har nu valt 2 steget ändå trots att det blir lite krångligare
 12. Ok tack, alternativ e post att få nytt lösen till hade jag redan inlagt såg jag, men om hackaren är inloggad kan ju han eller hon ta bort eller ändra även alternativa e-post adresser förmodar jag då kan jag ändå inte byta lösen? och om jag väljer 2 stegs inloggning kommer koden till Mobilen, men om hackaren ändrar i mitt konto till sitt eget Mobil nummer, kommer ju verifierings koden dit istället ?
 13. Hej. Lyckades tack och lov byta mitt Gmail lösenord med hjälp av mitt Mobil nummer jag har inlagt i mitt Google konto, då jag misstänkte någon ändrat lösenordet. Men vad hade hänt om hackaren väl inloggad på min Google, även hade ändrat eller tagit bort Mobil numret, Hade jag inte kunnat göra något då för att återställa ?
 14. Det är en Samsung S7. Hjälpen avser S8, men skall testa nästa gång reklamen dyker upp
 15. Hur kan man blockera sms där man inte ser från vilket nummer reklamen är skickad?
×
×
 • Skapa nytt...