Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tablettask

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack Thirteen. Ska pröva Avast och någon av pc tools firewall eller online armor free.
 2. Tack Cecilia. Det där testet fattar jag inget av, enklare när någon kunnig bara listar upp topp 5 på bra program t.ex. TACK.
 3. Hej. Jag skulle vara väldigt tacksam om någon kan tipsa mig om bra gratis antivirusprogram samt vilken gratis brandvägg jag skulle behöva komplettera med. Tack på förhand.
 4. Den lampa som slocknar först är LAN sen slocknar DSL och ACT/PPP. LAN brukar blinka och DSL lyser hela tiden och ACT/PPP blinkar oxå när allt funkar som det ska. Kanske är modemet då? Kan det vara något i datorn som gör att jag kopplas ner? Tack på förhand.
 5. Modemet sitter i första jacket med en splitter o sedan sitter telefonen.
 6. Alla lampor slocknar när uppkopplingen bryts, sen börjar ADSL lampan blinka för att sedan lysa, efter det börjar resten av lamporna att lysa. Så håller det på ca en halvtimme tills det sedan funkar. Är det då fel på modemet?
 7. Kan det vara något fel på modemet eller nätverkskabeln som gör att jag kopplas ner då o då?
 8. Jag har en HP Compaq Presario CQ60 Notebook PC med telias adsl 0,25Mbit via telefonjacket med modem som heter Zyxel prestige 600 series. Problemet som jag fått är att uppkopplingen kopplas ner till o från flera gånger. Efter kanske en halvtimme så brukar det funka bra, men ibland måste jag starta om datorn och starta om modemet för att sedan vänta den där halvtimmen tills det kanske funkar igen. Har kollat i enhetshanteraren på nätverkskort och funnit en varningstriangel med utropstecken där det stod att det inte funkade som det skulle, sökte då på nätverkskortets namn (microsoft 6to4 adapter#5) på google och fick tips att avinstallera det kortet och installera det igen, utförde det och blev av med varningstriangeln men inte med problemet att uppkopplingen lägger av då o då. Till historien hör oxå att ett barn har råkat spilla kaffe över datorn i höstas, detta problem med uppkopplingen kom för ca 3 månader. Skulle vara väldigt tacksam för tips om hur jag skulle kunna lösa detta. Tack på förhand! Oscar.
×
×
 • Skapa nytt...