Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ytterhogdal

Medlem
 • Antal inlägg

  25
 • Gick med

 • Senaste besök

Om ytterhogdal

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1951-06-20

Profil

 • Ort
  Ytterhogdal
 1. Nu har jag kört de kommandon som du skrev att jag kunde prova. Men det fungerar fortfarande inte. Men vad är det som kan ha gjort det då? Är det någon windowsuppdatering, eller?
 2. Har gjort det men det blev inget annorlunda.Men därimot fick jag tips att lägga till ett nytt konto och det fungerade riktigt. Men jag vill gärna rätta till mitt första konto också.
 3. Det enda som står där är Strömsparläge, Stäng av, Starta om
 4. För c:a 2 veckor sen slutade startknappen att fungera på min Asus dator. Det går inte att vänsterklicka så att man får fram apparna . Vad är det som har hänt egentligen ? Lika är det när man ska logga in, den tar så lång tid på sig innan skrivbordet syns. Hjälp mig snälla med tips
 5. Jag ska kontakta dem och höra . Kan du tala om för mig hur jag lägger in ett undantag i webläsaren?
 6. Går man in i inställningarna för certifikat så ser man att certifikatet från netgear har gått ut. (Aug2015) Men hur gör man för att få ett nytt certifikat från netgear?
 7. Har idag pratat med supporten på Netgear och vi lyckades med att få tillgång till mapparna på Nasen. Men det fungerar fortfarande inte att nå den från webläsaren. Den säger att det är certifikatfel. Vad menas med detta och hur gör man så att det fungerar även där?
 8. Hur kommer jag till nätverkskartan i windows 10 då?
 9. Hej igen! Jo, det går bra, men då kommer jag till inloggningssidan för netgear. Där fyller jag i användarnamn + lösenord och då kommer jag fram till netgearrutan. Där står det att: Inga utdelningar kan nås för närvarande. Har tittat i manualen men jag hittar inget som har med fel att göra. Ska kolla en gång till. Jag ser ju nasen på nätverket, men klickar jag på tex. mediamappen så kommer det en ruta med bl.a, felkoden. Vet du hur jag kommer till nätverkskartan i windows 10? Felkoden som kommer upp när jag klickar på mediamappen på nasen är 0*80070035
 10. Felkoden är: 0*80070035 När jag klickar på knappen Diagnosticera kommer jag till nästa ruta där det står: Det går inte att hitta \\192.168.1.100\media Namnet kan vara felstavat. Klickar vidare kommer till nästa ruta där det står: 192.168.1.100 finns men det går inte att hitta media.
 11. När jag installerade den första gången var på en annan dator som jag körde vista på. Har nu skaffat en ny dator som jag körde 8.1 , men uppgraderade senare till windows 10 . När jag skriver in ipadressen till disken som är 192.168.1.100 så kommer följande text upp: There is a problem with this website’s security certificateWe recommend that you close this webpage and do not continue to this website. The security certificate for this site doesn’t match the site’s web address and may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.  Go to my homepage instead  Continue to this webpage (not recommended) Kan det vara något med certifikaten som gör att man inte kommer in i disken? Hur konfigurerar jag NASen då? Och var är knappen diagnosticera då?
 12. Har en readyNas som jag vill komma åt mapparna på. Jag ser den i nätverket, men när jag skall öppna mapparna säger den att det går inte att komma åt mapparna; varför? Jag kör windows 10 nu, när jag installlerade den första gången var på en windows vista dator. Jag bifogar en bild som visar vad som händer när jag klickar på mappen. Hjälp mig snälla . Jag behöver in i mapparna.
 13. Har en dator med usb 2.0. Nu tänkte jag köpa en extern hårddisk men den är det 3.0 på. Kan jag använda den ändå?
 14. Tack för tipsen. Jag använder nu Skydrive och det fungerar hur bra som helst. Tack
 15. Kan jag använda mig av windows filöverföring från en windowsvistadator till en windows 8 dator? Går det , hur gör jag? Eller hur ska man göra för att föra över filer mellan dessa datorer?
×
×
 • Skapa nytt...