Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Vellamo

Medlem
 • Antal inlägg

  43
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Vellamo

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1933-01-06

Profil

 • Ort
  Borgå
 1. Försökte installera Type light från den senaste CD skivan, men fick ett meddelande från F-secure att det var ett potentiellt skadligt program.Hur kan det vara möjligt att PCföralla saluför skadliga program i sina CD skivor? F-Secure har blockerat programmet
 2. Vellamo

  Bra fotoskrivare

  Köpte en EpsonSX415, men till min förvåning ger Epson Easy Photo Print dåliga bilder, Använder Prenium fotopapper 270gr från InkClub. Kan det bero på fotopappret eller är det fel mellan öronen ?
 3. Laddade just ner Google Earth. No Problem!
 4. Kan man göra en enkel hemsida med OpenOffice 3,0 ?
 5. Har själv en Brother DCP-125C som knölar till pappret, ibland spottar den ut flera ark (blanka) Värst är kuvert som blir smetiga av svärta. Det ska vara skräddarsydda kuvert för en Brother. Om fliken har tjock lim är det en garanti att kuvertet blir smetiga.Nästa köp blir en Epson!
 6. Vellamo

  Pageplus9

  Klickade på länken och det ser ut att kosta pengar £ 9,99. Vilken trams att tala om free uppdate!
 7. Vellamo

  Pageplus9

  Det är odugligt skräp som PCförAlla har på sina CD skivor.Laddade ner Pageplus9 som visade vara i stympat skick- Typsnitt, storlek saknades helt och hållet, 12 knappar i verktygsfältet fungerade, restan var utslagna. Stäng knappen i övre hörnet var färglös. Hela sidan var nästan färglös om man jämför sidan med bilden i PCförAlla nr.11, sidan 81. Är det Windows Vista som inte klarar uppgiften ? För mig är det sista gången jag köper lösnummer av PC förAlla.
 8. Vellamo

  BlueVoda

  Tänkte göra en hemsida, laddade ner BlueVoda Website Builder. Men det ser ut att det inte stöder Windows Vista. Fungerar inte tillsfredsställande. Finns der något annat program som stöder Windows Vista?
 9. Vellamo

  scanner

  Scannar bilden till fil och infogar den i mejlet som infogad fil. Månne det skulle vara bättre att scanna bilden till bild, men där gäller BMP. Blir inte bilden för stor för e-posten?
 10. Vellamo

  scanner

  Scanner bilder 300 dpi och har sparat dem i en mapp. Skickade en bild med e-post, men mottagaren påstår att bilden vara bara 72 dpi. Hur kommer hänger det ihop? Har en Brother DCP-135C som är skit, papper fastnar, kan komma flera på engång, smetiga kuvert o.s.v.
 11. Vellamo

  Skrivarproblem

  En bekant har en HP skrivare och när hon från Outlook klickar skriv ut,kommer rutan med frågan om antal ark och det är OK, men sedan kommer ruta" Spara fil som" Normalt ska ju sprintern sprinta ut texten /Vellamo
 12. Problemet löst!. Skapade ett konto hos Logitech + uppgradering. Troligen fungerade inte uppgraderingen med CD-skivan.
 13. Der händer ingenting, rutan hoppar fram hela tiden som en jo-jo. Har klickat ja och neka+stäng knappen. Har också skickat rapport till F-secure
 14. Sorry, det hjälper inte att ominstallera. Systemändringsförsök rutan hoppar fram hela tiden.
 15. Ja, det stämmer att det har något att göra med Logitech,men det är irriterande att rutan hela tiden kommer opp.
×
×
 • Skapa nytt...