Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gals

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Nej jag använder inte FB men många av mina vänner gör det. (Däremot använder jag Messenger.) Har från flera av dem fått ett meddelande som börjar: "Vänligen meddela alla kontakter i din kontaktlista (Messenger) att inte acceptera Fabrizio Brambilla. Han har ett foto med en hund. Han är en hacker och har systemet kopplat till ditt messanger-konto." Sedan kommer en uppmaning att vidarebefordra detta till alla kontakter. Jag tycker detta verkar synnerligen misstänkt - har jag fel?
 2. Att jag inte provat denna enkla åtgärd... Det funkade, tack!
 3. Utrustning: Extern bildskärm, placering vänster om dator. Bärbar dator Compaq Presario. När jag öppnar Paint Shop Pro placerar sig programmet till höger om datorskärmen, alltså helt osynligt. Detta har hänt även med Word, men där kunde jag öppna programmet ytterligare en gång och då hamnade det synligt på datorskärmen. Detta funkar dock inte med Paint Shop Pro, som envisas med att försvinna. Hur får jag dem synliga igen?
 4. Tack! Det funkade på min androidplatta.
 5. Finns det något sätt att kunna se en webbsidas källkod i mobil eller platta?
 6. Hej! Format för personnummer i Excel kan man göra genom att gå in på Format, Celler, Tal och välja Anpassat. Välj en av de format som finns listade där och ändra till 000000-0000. Ge sedan aktuell kolumn detta format. /gals
 7. Hej! Jag har gjort medlemsregister för 2 av mina klubbar i Access. Tyvärr har jag en äldre version än du, vet inte vad det kan göra för skillnad. Även OpenOffice har en databasfunktion, men den är mer tungrodd, tycker jag. Om du har Excel är det ju enkelt att göra ett register, men i Access har man ju större möjligheter att skräddarsy rapporter m m. Återkom med lite mer om vad du vill ha in i registret, så kan jag försöka göra en liten brux!
 8. Tack för svaren! Efter installation av maskinspecifika filer/uppdateringar (tack för påminnelsen Thomas) funkar avstäningsalternativen som de skall! [inlägget ändrat 2009-12-13 14:49:49 av Gals]
 9. Efter ominstallation av Win XP finns inte längre valen viloläge eller vänteläge. Någon liten enkel inställning som jag inte hittar i Windows? Tacksam för tips och hjälp!
×
×
 • Skapa nytt...