Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

metalbitch

Medlem
  • Antal inlägg

    49
  • Gick med

  • Senaste besök

Om metalbitch

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1971-09-15

Profil

  • Ort
    borås
  1. vad e det det skall vara för inställningar i BIOS? kan juh inte ens använda tangentbordet längre så jag sitter vid en lånad data där detta tangentbord fungerar korrekt, så problemet kvarstår
  2. nä använder inte någon trådlös utan en med usb kontakt,har nu lånat en data och tangentbordet funkar hur bra som helst i denna data,så problemet kvarstår tyvärr
  3. hahaha,vet inte om jag skall skratta eller gråta nu bränt ner skivan och startar datan med den och det funkar som det skall göra fram till att jag skall välja om jag godkänner eller inte avtalet,det (nya)tangentbordet funkar inte har testat alla usb portar som går,så längre än det kommer jag inte nu..vad e det för fel?
  4. ojdå,jag brände nog ner det som data-skiva får bränna ner den igen som avbild och testa BIOS inställningen är redan att det skall starta från cd skiva
  5. japp,det har jag gjort nu,är det bara en ISO som skall laddas ner? för stoppar jag in den i datan vid start så händer det ingenting
  6. Hej igen! Har inte ändrat något på BIOS eller msconfig.Och det går inte att ens komma in på felsäkert läge,testat detta flera ggr Hur menar du att ladda ner testet? Från en annan dator till skiva eller?
  7. det står: Hårddiskfel eller skrivminnesfel,när man startar datan och har den svarta bakgrunden med vit text.Jag kommer inegn vart efter det,det står att man skall trycka på valfri tangent-inte ens det funkar så jag måste stänga av med strömbrytarknappen. Hoppas att detta hjälper något,är inte datakunnig alls
  8. Men nu kommer jag inte ens in i datan Hjälp mig Mats
  9. grrr,nu kommer jag inte in i datan alls,står något när den bootar att fel på hårdisk eller skivan så nu verkar det va ett större fel,hjälp är det något i bios som jag skall ändra på?
  10. det måste vara något fel på drivrutinen,när jag startar datan så vill den alltid installera scsia adapter utan att lyckas..vad är det för något? sen vill datan hela tiden uppdatera utan att lyckas ordentligt,nu kan jag sitta vid min data men jag får starta om datan 6 ggr innan t bordet och musen fungerar
  11. testade med andra utan resultat,bara felsäkert läge funkar..skumt det där men kan man utesluta att hårddisk har krashat i detta fall? med tanke på att datorn går igång som vanligt
  12. skall kolla upp dom,samtidigt tänkte jag om man köper helt nytt t-bord och mus får man med installationsskiva då eller? om man skulle testa det isåfall
  13. ojdu,hur gör man detta? som sagt kan endast gå in i felsäkert läge med mus och t-bordet. Help me pleaze
  14. jag har inte dom inkopplade via usb utan det gamla hederliga sättet (grön och lila kontakt i datan) har ingen skiva då jag fått dom av svärmor vad kan det va för fel att dom plötsligt slutar fungera?
×
×
  • Skapa nytt...