Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pinturicchio_

Medlem
 • Antal inlägg

  85
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

pinturicchio_ vann dagen: 29 september 2012

pinturicchio_ hade det mest gillade innehållet!

Om pinturicchio_

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Ser att du har Wondershare installerat. Det kan vara det som tar upp minnet då det startas upp i bakgrunden och tar upp allt minne. Jag har haft det problemet tidigare. https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Software-and-How-To-Questions/how-to-uninstall-wondershare-app-service/td-p/6225611
 2. Jag har testat olika kablar men problemet är kvar. När det gäller nätverkskortet så finns inget gult utropstecken och senaste drivrutinen är installerad. Sen vet jag inte riktigt hur man kollar lånetiden så det vore kanon med en liten förklaring på hur man gör! Tack för tipsen. FlashPlayer är senaste. Complete Internet Repair såg intressant ut. Men jag bockade för och startade om och problemet är kvar.
 3. Det är Windows 7. Det är en stationär dator så det är anslutet via kabel.
 4. Hej! Jag har ett problem med internet på en dator. Vi använder väldigt många enheter hemma (4 mobiler, PS3, surfplatta och 4 dator) som ska dela på 250 mbit. Allt funkar väl ofta som det ska men under de senaste månaderna har jag haft problem med en av datorerna. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara problemet men ett exempel är när jag ska se ett klipp på YouTube så kan det sluta ladda mitt i filmen. Så måste jag uppdatera sidan eller klicka nån sekund framåt för att hela (resten av videon) ska ladda om. Kanske blev lite rörigt. Men när jag exempelvis ska gå in på någon sida så kan det stå och ladda i evigheter om jag inte uppdaterar en eller två gånger. När jag laddar när torrents så brukar det normalt sett inte vara några problem (som jag märker av i alla fall). Ingenting som stannar mitt i eller som slutar ladda ner utan det är som vanligt. Ibland kan problemet kännas av mindre om jag använder annan webbläsare (jag kör oftast på Chrome annars) men problemen brukar i regel fortsätta. Bredbandskollen visar resultat som det ska. Jag har provat några saker (ganska grundläggande som t.ex. försöka uppdatera nätverkskortets drivrutiner, starta om modemet osv.) men inget har hjälpt. När jag ringde in till Bredbandsbolaget så fick jag (efter att de försökt optimera på olika sätt) som svar att de inte kunde se något problem från deras sida. Jag misstänker därför att det är något med just denna dator. Finns det förslag på hur man skulle kunna gå vidare? Tacksam för alla svar!
 5. Det stod att fel hade hittats och att dessa hade reparerats. Sen när jag försökte öppna loggen så stod 'Åtkomst nekad'. Och det gick inte att öppna loggen som administratör. De fyra USB-portarna brukar känna igen ibland och ibland inte. Nu har jag också börjat få ett meddelande om att det är fel så det är ju uppenbarligen något som inte funkar som det ska. Men kan ett problem med minnesläsaren verkligen orsaka Blue Screen? Och vad gör man då, lämnar in på lagningen, utnyttjar garantin? Unknown device fast jag inte har i någonting?
 6. Minnestestet visade inte heller några fel. Vet inte riktigt hur jag ska gå vidare. Jag bytte tangentbord men fick Blue Screen idag igen så det kan ju inte vara det. Har läst att vissa som fått ungefär samma problem fått tips att testa det här efter Memtest: http://www.sevenforums.com/tutorials/715-memory-diagnostics-tool.html
 7. Måste bara säga det, kan inte tacka er nog för att ni tar er tid att hjälpa till! Helt jävla underbara är ni, oavsett om det går att lösa det här skitet eller inte. Bara det att ni orkar hjälpa till, stor eloge!! Ska köra minnestestet nu, eller försöka i alla fall, men är det inte riktigt konstigt att SeaTools läser av en massa fel på SD/MMC fast jag inte har satt i någonting där? Ta gärna en titt på bilagorna de är uppladdade i kronologisk ordning, dem räknar upp en massa fel och sen stannar den, fast det inte finns någonting insatt där. Det måste ju vara något fel där? Fast kanske orelevant för Blue Screen-problemet?
 8. Det enda jag har anslutet via USB är tangentbordet och musen. Tangentbordet råkade jag spilla läsk på för ett tag sen som jag sen rengjorde. Inte kan väl det orsaka Blue Screen?
 9. Nu fick jag det igen. Fyfan. Ska jag köra minnestestet? Det verkar vara lite svårt och jag är lite rädd för att göra fel eller att det på något annat sätt ska bli fel.
 10. Har inte haft blåskärm de senaste två-tre dagarna. Får se om det håller i sig. Kanske var det bara något som åtgärdades efter Cecilias tips med Seatools eller kanske bara genom Windows Update. Eller så får jag det igen snart, men än så länge verkar det vara löst!
 11. Nu gjorde jag det. Jag valde själva disken och sen long generic. Det tog ca 2-3 timmar tills den blev klar och sen stod det Long Generic - Pass. Men jag kan inte hitta någon loggfil eller liknande, det kanske inte behövs? Betyder det här att det inte är några större fel på disken?
 12. Vad ska jag välja för test. Har bockat i disken valt SMART-check. Fick Pass. Short Drive Self Test också pass. Om jag väljer USB och sen antingen short eller long generic börjar den räkna upp en massa fel och sen så slutar och så står det Short/Long generic - Fail.
 13. Seagate kom jag fram till. Laddar ner det här nu. http://www.seagate.com/support/downloads/seatools/seatools-win-master/
 14. Jag trodde man bara skulle titta efter ordet ''skadade'' men det låter ju väldigt illa. Hur fan kan det bli så, jag har ju bara haft den i ett par månader och betalade också ganska mycket så man förväntar sig ju lite klass. Det här är vad jag fick fram: st31000524AS
 15. Inget fel på hårddisken. [log] Kontrollerar filsystemet på C: Filsystemet är av typen NTFS. Volymetiketten är WIN7. En diskkontroll har schemalagts. Disken kommer nu att kontrolleras. CHKDSK verifierar filer (steg 1 av 5)... Rensar upp instanstaggar för filen 0x1f42a. 201984 filposter har behandlats. Filverifieringen är klar. 281 stora filposter har behandlats. 0 skadade filposter har behandlats. 0 EA-poster har behandlats. 62 referensposter har behandlats. CHKDSK verifierar index (steg 2 av 5)... 265440 indexposter har behandlats. Indexverifieringen är klar. 0 oindexerade filer har genomsökts. 0 oindexerade filer har återställts. CHKDSK verifierar säkerhetsbeskrivare (steg 3 av 5)... 201984 fil-SD/SID-poster har behandlats. Rensar upp 2589 oanvända indexposter från indexet $SII i filen 0x9. Rensar upp 2589 oanvända indexposter från indexet $SDH i filen 0x9. Rensar upp 2589 oanvända säkerhetsbeskrivare. Verifieringen av säkerhetsbeskrivare är klar. 31729 datafiler har behandlats. CHKDSK verifierar USN-journalen... 34937632 USN-byte har behandlats. Verifieringen av USN-journalen är klar. CHKDSK verifierar fildata (steg 4 av 5)... 201968 filer har behandlats. Verifieringen av filinformationen är klar. CHKDSK verifierar ledigt diskutrymme (steg 5 av 5)... 20178061 lediga kluster har bearbetats. Verifieringen av ledigt diskutrymme är klar. CHKDSK hittade ledigt diskutrymme som markerats som allokerat i MFT-bitmappen. CHKDSK hittade ledigt diskutrymme markerat som allokerat i volymbitmappen. Korrigeringar har gjorts i filsystemet. 390703103 kB diskutrymme totalt. 309552512 kB i 165965 filer. 122032 kB i 31730 index. 0 kB i skadade sektorer. 316311 kB används av operativsystemet. 65536 kB hårddisksutrymme används av loggfilen. 80712248 kB ledigt utrymme. 4096 byte i varje allokeringsenhet. 97675775 allokeringsenheter finns totalt på disken. 20178062 allokeringsenheter är tillgängliga på disken. Intern information: 00 15 03 00 4b 04 03 00 5f 59 05 00 00 00 00 00 ....K..._Y...... 8c 7f 00 00 3e 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 ....>........... 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 ................ Kontrollen av disken har slutförts. Vänta medan datorn startas om.[/log] Ska köra minnestestet nu!
×
×
 • Skapa nytt...