Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

TobbeLind

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej alla! Sliter med att försöka få en 4-huvudsparabol att fungera. Minimikrav är att Thor och Sirius skall fungera men av någon anledning kan jag bara få den ena av de två fungera. Det bör nämnas att det har fungerat men så började stolpen som parabolen sitter på att luta och därmed pajade ju mottagningen av naturliga skäl. Nu har jag rätat upp den men som sagt, nu kan jag inte få eländet att åtminstone få in Thor och Sirius vilket ju inte skall vara så särdeles komplicerat... Jag vridit och vänt på parabolen , jag har till och med testat att flytta LNB:erna på den skenan som finns men hur jag än gör så blir det bara antingen eller.. Någon som har några tips om vad jag ska hitta på.
 2. JanneJanne. Satt på kontorsskrivbordet vid byte.. Var inne på minnessidan på Dustin först ja. 1 Gb köpte jag. Kommer ingenstans vid start.
 3. Hej! Har en krånglande Acer Aspire T130. Så fort jag startar den kommer en ljudsignal med ca 5 sek mellanrum och sen händer det inte mycket mer. Tog hem en datareparatör som konstaterade att mitt RAM - minne var kass, jag hade köpt ett 512 Mb på Clas Ohlson för öka farten lite.. Och han menade att detta nyinköpta också hade pajat originalminnet. Sagt och gjort, jag införskaffade ett 1 Gb på Dustin av märket Kingston. Men den tjuter fortfarande.. Vad är det som inte funkar???? Tacksam för tips och svar.. MVH Tobias
 4. Åke.L Så står det precis ja. Men den envisas med att säga ogiltig skiva. Den kanske e paj, men cd - delen funkar iofs. Larsas Jag har provat både data-DVD och mp3DVD, får se om jag kan uppdatera den. Tack för hjälpen bägge två!!!
 5. Name LITE-ON DVDRW SOHW-1633S Detta var vad jag kunde hitta.
 6. HEj! Jag har ett problem. Har en Lite-On brännare(Combi). Skall bränna en back-up på mina mp3-filer på en DVD- skiva. Har NEro 6. När jag försöker bränna så får jag bara ett meddelande om " Ogiltig skiva". Varför???? Använde TDK DVD-skivor.
×
×
 • Skapa nytt...