Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tobson

Medlem
 • Antal inlägg

  110
 • Gick med

 • Senaste besök

Om tobson

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man
 1. Hej! Finns det en möjlighet att i Excel skapa ett dokument innehållande flera blad med ett huvudblad, där man på detta för in information från de andra bladen genom att trycka på en "knapp" som då plockar hela raden med information in i huvudbladet? Ex, Huvudbladet är en brevmall, som visar olika typer av färgprover från olika kollektion(som är på varsitt blad). Kunden frågar om prover på olika färger, från olika kollektioner, jag tar då och trycker på en knappt/liknande sätt på dessa färger från de olika bladet och vips hamnar de på huvudbladet som jag kan skriva ut och får en fin brevmall med de färgen denne valt. Hoppas det finns ett sätt. Måste vara lätt och snabbt. Någon kanske är en rackare på att skicka ett exempel tillomed? :)
 2. Har en äldre Laptop, "HP Pavilion DV-7 1265eo" som jag satt in en crucial ssd 240gb i och fått in windows 7. Nu är datorn mycket fin att jobba med igen, men har förstått att jag kan ha 8gb i ram. Nu har jag 4gb. Då till frågan, vad för minnen kan jag ha i min dator?
 3. Jag har för mig moderkortet bara accepterade max 2gb. Rätt kasst faktiskt. Med det var billiga saker.
 4. Vet inte vad jag ska visa men här kommer några bilder.
 5. Hej Det låter bra, då ska jag skicka in Vista X64. Grafikkortet är ett GT630 2gb. Men moderkort, minnen cpu är gamla prylar. och moderkortet stödjer inte mer minne. Testar så får vi se. Anledningen är främst att banksidor börjar klaga på XP och rekommenderar uppgradering av OS. VIll inte lägga stora pengar på detta och hade en vän som kunde fixa vsita x64 billigt.
 6. Jag har en skiva med windows vista X64. Datorn som behöver ha nytt operativsystem är en X86-baserad dator med Win. XP Home 32bit. I den sitter en CPU med denna info: X86 Family 15 Model 107 Stepping 1 AuthenticAMP~2200mhz Dator har endast 2gb i ram och kan inte ha mer. Är det dumt att installera ett Operativsystem med X64 i denna dator?
 7. Datorn används till att 3D/2D-modelingsprogram, mail, möten(jabber, Skype, lync etc) Datorn har många andra mindre program igång också.
 8. Vad är bäst att ha i sin dator? Den dator jag köpt nu har 4x4 DDR3 PC12800mhz -minnen. Alltså 16gb. Jag har kvar minnerna från min gamla dator som var 4x8 DDR PC10600mhz -minnen. Alltså 32gb. Moderkortet i den nya är i stort set detsamma. Satsa på snabba minnen men lägre ram eller slöare minnen och mer i ram?
 9. Bios - Done... ingen skillnad dock Ja, det är ju de där med hur mycket pengar man ska lägga. Datorn används inte mer än att kolla nätet, streama, skriva... Behöver ingen super-dator och den fungerar bra, förutom lite slö och knackig hårddisk.
 10. Hur gör jag en uppgradering av Bios på min dator?
 11. Min budget för uppgradering av datorn är nog max 2000sek. Så därför tänkte jag mig att ha en ssd som start-enhet och min gamla hårddisk som extra, tills den rasar. Sen funderar jag på wind.7
 12. Jag har plats för 2 stycken hårddiskar när jag skruvade upp datorn. Så jag tänkte ha en ssd som 1 enhet, där ett windows får ligga. Men det spelar ingen roll vilken SSD man köper då? Kanske lika bra att köpa win.7 också.
 13. Jag behöver uppgradera min bärbara, men vill inte lägga så mycket pengar på detta. Vad ska jag göra? Jag spelar inte på datorn, men tycker den e så trög hela tiden. Omformatering hjälper, men inte hur länge som helst. Jag har en HP Pavilion DV7-1265eo Ram: 4gb (max 8gb) Cpu: Intel 2,13ghz Hdd: 320gb 5400rpm (knackar ibland) Grafik: Geforce 9600M GT OS: Vista Jag tänkte man kunde sätta in SSD, men vet inte vad, spelar det någon roll? Någon av dessa? http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/harddisk/ssd-/kingston-ssdnowv300120gb/181575.7072/ http://www.netonnet.se/art/dator/komponenter/harddisk/ssd-/crucial-m500120gb/187141.7072/ Hoppas det finns någon som kan hjälpa mig vidare.
 14. Problemet är nu löst, lösningen: RECOVERY
 15. Kan inte heller gå in på Adobes hemsida och försöka installera flash player, allt i mitten blir vitt, precis som facebook. Vissa "flashiga" menyer fungerar inte heller, typ den som är när man ska välja OS och installera Explorer 10.
×
×
 • Skapa nytt...