Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

karl1

Medlem
 • Antal inlägg

  31
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hej! Jag har av misstag spärrat en e-post avsändare och undrar hur kan jag återställa misstaget. Tackar på förhand. [inlägget ändrat 2006-11-25 21:59:50 av karl1]
 2. Hej! Jag skulle vilja veta vilka knapper är de som öppnar bios vid start. Det är några olika tror jag. Tackar för svar om detta.
 3. Hej! Jag undrar om det är några som känner till ett bra almenacka program till pc. Jag behöver en sådan till datorn så att jag kan få påminelse om olika datum och tider. Tackar mycket för tips om detta.
 4. Tyvärr problemmet återstår, trots körning av både SPYBOT och Registery mechnic. Gärna fler tips. Stor tack för visat intresse.
 5. Hej! Jag har fått sidan http://search-town.net/ som start sida på något sätt och så fort som jag startar om datorn så är den startsidan i explorer igen. Jag skulle vilja veta hur man kan ta bort så att den inte kommer tillbaka. Tackar för all tips och råd om detta.
 6. Hej! Jag skulle vilja veta om hur kan man göra så att bara namnet på gruppen ska synas hos mottagaren och inte allas namn som finns i listan på den gruppen som jag har skapat i adressboken. Det är så att jag har skapat en grupp i adressboken som jag skickar mail till varandra och vi vill inte att mottagarna ska se allas namn som finns i listan. Tackar för tips om detta.
 7. Hej! Jag har svårt att hitta Frontpage efter installation av skivorna i Office XP standard packetet. Och även i CDn kan jag inte se FrontPage. Tackar för tips om detta.
 8. Jag undrar om var hittar man Frontpage i XP? Är den med själva XP skivan eller finns i Office XP packetet? Tackar för svar?
 9. Hej! Jag funderar på att göra fotoalbum av mina digitala foton och sedan bränna dom. Jag undrar om det finns några program för detta ändamål i xp miljö. Tackar för era värdefulla svar.
 10. Hej! Jag undrar om man kan slänga service pack filerna efter att man har installerat de? Jag har nämligen prist på utryme i min hårddisk, därför blir jag frästat att ta bort alla service packen som är kvar och tar plats i datorn. Tacksam för svar om detta.
 11. Hej! Jag har fått ett problem och det är att när jag klickar på länkar så öppnas de i en ny TOM sida. I mailen också om jag har fått en hemsida adress så händer inget när klickar på den. Detta gäller i explorer och outlook och i xp miljö. Tackar er för tips och lösningar för dessa problem.
 12. Hej på er alla! Jag skulle vilja veta om var jag ska plasera plug in biterna som följer olika programen i mac os 8.6. Tackar alla för sv
 13. Hej! Jag har planer på att skaffa mig ett nätverkskort(pci) till min 4400, och undrar om det finns så billiga nätverkskort som till PC. Jag har hört att korten är samma och det som kan vara hinder är drivrutin, dvs om tillverkaren har drivrutin till Mac för korten. Finns det billiga pc kort som man kan använda till mac, i så fall vilka. Billigaste jag har lyckats hitta kostar 399 ink moms. Tackar för svar från er.
 14. Jag undrar hur man kan avinstaller zonealarm utan att man får en massa problem som till ex att man kan inte komma ut på nätet eller en massa viktiga filer försvinner samtidigt. Tackar för tips och råd om detta.
×
×
 • Skapa nytt...