Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

asa-nesse

Medlem
 • Antal inlägg

  75
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

asa-nesse vann dagen: 27 februari 2018

asa-nesse hade det mest gillade innehållet!

Om asa-nesse

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Jag har nu märkt att det inte är så lyckat att högerklicka på en fil även om jag befinner mig i utforskaren och inte på skrivbordet. Jag försökte att öppna den mapp du beskriver men det närmaste jag kom var hit. Jag skall nu försöka lägga in ett skärmklipp jag gjorde.
 2. Jag får väl testa det då även om det verkar ligga litet över min förmåga. Men det får bli i kväll eller i morgon för just nu lockar det fina vädret och golfbanan mer. Tack för all hjälp. So far. 😊
 3. Om jag väljer logga ut så blir jag utloggad och kan direkt logga in igen utan att tvångsstänga datorn. Sedan har jag nu också märkt att om jag öppnar utforskaren och markerar en fil och högerklickar så försvinner aktivitetsfältet och blir grått.
 4. Det hjälper inte att stänga av antivirusprogrammet. Och, ärligt talat, förslaget från Microsoft verkar för jobbigt för mig. Däremot har jag ett Avastprogram som med jämna mellanrum skannar datorn för att hålla den ok. Och det programmet säger att allt funkar.
 5. Ja, samma sak händer. Jag har testat en jpg-fil och en wordfil som jag först lade i mappen på skrivbordet. Den här gången väntade jag tre minuter innan jag högerklickade. När jag sedan tryckte på Ctrl+Alt+Del blev skärmen blå och jag fick fyra alternativ. Lås-Växla användare-Logga ut-Aktivitetshanteraren. Dessutom avbryt och när jag klickade på avbryt kom jag tillbaka till den vita skärmen. Och klickar jag på Esc händer inget.
 6. Jag gjorde så här efter att ha läst Cecilias svar: Jag råkade ha en tom mapp på skrivbordet. Jag drog tre pdf-filer till mappen och de lade sig snällt där. Sedan dubbelklickade jag på mappen som öppnade sig och visade upp sitt innehåll. Jag markerade en av pdf-filerna och högerklickade på den. Och vips så blev hela skärmen vit och jag blev tvungen att tvångsstänga datorn och öppna den igen. Det är klart, jag har 95 olika ikoner på skrivbordet, ordnade efter olika kategorier. Jag tycker det är praktiskt men det kanske inte datorn tycker.
 7. ASUS GL553-VW-FY073T
 8. Hej! På min laptops skrivbord har jag en hel del sparat som jag ofta behöver. När jag markerar en av ikonerna på skrivbordet och sedan högerklickar så blir skärmen helt vit och jag kommer inte vidare. För att återgå till normalläge måste jag tvångsstänga datorn och sedan öppna igen. Kan någon förklara vad som händer och hur jag kan undvika detta i fortsättningen. Förutom att jag får försöka att undvika att högerklicka när jag befinner mig på skrivbordet men ibland går det litet fort.😊 Jag har en ASUS laptop med windows 10 och alla de senaste uppdateringarna.
 9. Om jag tolkar Thunderbirds hjälpsida korrekt så är detta ett fel som uppstått vid den senaste uppdateringen och som kommer att rättas till. Vi får väl se...
 10. Den inställningen var redan inaktiverad så där låg inte felet. Men tack i alla fall, alla tips tas emot.
 11. Något märkligt har hänt som jag undrar om någon kan förklara. Det händer ibland att jag får ett mail som innehåller en bifogad pdf-fil. Tidigare har det bara varit att klicka på bilagan så öppnar sig filen. Fr o m igår så öppnas bara två flikar i chrome som båda är tomma. Om jag däremot sparar filen på tex skrivbordet och sedan klickar på den därifrån så öppnas den på vanligt sätt. Kan någon förklara vad som hänt? Mitt mailprogram är Thunderbird och min webläsare Chrome.
 12. Man kan undra om GP läser detta forum och nu har vidtagit någon åtgärd. För i dag fungerar eGP precis som det skall. Och jag har inte ändrat något i min dator. Och inte heller hunnit kontakta GP. Det är bara att hoppas på att det fortsätter att fungera.
 13. Jag kan inte hitta någon mailadress till teknisk support men jag skall maila till pren avd och fråga.
 14. Och varför fungerar det på Chromes inkognitosida?
 15. GP:s hemsida har en https-adress.https://www.gp.se/ Men när man går vidare till eGP kommer man in på adressen jag visade i mitt första inlägg. Jag har klickat på "i" och lagt till sidan bland säkra platser. Men det hjälper inte.
×
×
 • Skapa nytt...