Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gorgar

Medlem
 • Antal inlägg

  42
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. ok, ja troligen är det rätt. Hur är det man gör det med apache? [inlägget ändrat 2002-06-15 16:57:56 av Gorgar]
 2. Jag kör med apache, och det funkar bra, men när någon utifrån försöker komma åt den funkar det inte. Någon firewall är inte på. Tror det är relaterat till att ingen kan komma åt min dator från nätverket heller. Kommer upp en ruta där det står att man inte har rättigheter. Webbservern funkade bra på min förra dator, men nu har jag en ibm, och dom skulle självklart in och ändra massa inställningar. Någon som vet hur detta funkar?
 3. Har ett problem med ljudkortet och win2k tror jag. De flesta spel hänger sig efter ett tag. Jag har uppdaterat ljud-drivarna. Ljudkortet är ett "Aureal Vortex 8820 Audio(WDM)". När ja inaktiverar ljudkortet så hänger de sig inte. Just därför tror ja de hänger ihop med ljudkortet. Sen "Inga konflikter." Och de hänger sig som sagt. Någon som har någon lösning eller vet något så skulle ja vara mycke tacksam.
 4. Gorgar

  Problem med data

  Jag har 2 datorer, en som jag gör de mesta med och den andra som en server data med bla brännare på. Men jag har bara 1 skärm, så jag flyttar skärmkabeln mellan datorerna. När jag flyttade till server datan sista gången så kom 4 pip efter varan. Samma händer nu när jag startar datan och det låter likadant(4 pip). Jag gissar att detta har med grafikkortet att göra men är det sönder eller kan någon kabel ha lossnat? Någon som vet något om detta?
 5. Jag har för mig att viruset inte pekade på en fil utan en mapp..eller nått sånt. Jag har ett nytt virus-program nu som inte hittar det...Det är bara norton som hittar ngt..
 6. de är någonstns i inetpub mappen filen ligger i alla fall
 7. De är så här: jag har norton 2001 test version...den säger att den hittat nimda på min data. Jag har dragit hem alla möjliga nimda-scans som finns..alla säger att dem inte kunde hitta nimda på datan. Norton reagerar bara autmatiskt när jag har igång iis, så jag gissar viruset ligger nått där. för länge sedan hitta en nimdacan nimda och jag trodde de var borta då...men verkar som de ligger kvar i iis...hur gör jag då??
 8. jo, men de ja ville ha är en förklring till vad allt gör..
 9. hmm tror jag fattar det där nu... men en annan sak, hur funkar sessions i php?
 10. jag kan asp så det gick väldigt fort att lära sig de mesta om php förutom en sak. Hur man publicerar från en databas. tex en gästbok hur man får alla poster efter varan som man gjorde med EOF på asp. Någon som har lust att förklara det? [inlägget ändrat 2001-10-19 14:54:40 av Gorgar]
 11. Eh jo beskrev kanske lite dåligt...men det jag vill ha är en mörkarefärg upptill och ennljusare ner till så den ser intryckt ut typ..
 12. såg att du skrev 2 inlägg men svarar här.. http://www.idg.se/webstudio/asp/ är en 62(tror jag)sidor lång asp kurs. sen skulle du väl kunna använda visual interdev..som har både html och asp...vilket inte dream har (tror jag)
 13. Gorgar

  HR linje

  Finns det något i Style sheets som gör att hr linjer blir lite snyggare...än vad dom är som vanlig html?
 14. var och kollade lite på brinkster... kolla denna sida..här står det att du bara behöver skriva \MemberName\db\dbname.mdb men kolla http://www.brinkster.com/GeneralDatabaseGuide.asp
×
×
 • Skapa nytt...