Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Annkina

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Annkina

  • Medlemstitel
    Nykomling
  • Födelsedag 1971-02-20

Profil

  • Ort
    Ljungby
  1. Tack! Ska jag se om jag behöver använda sen då.
  2. Det där tror jag nästan att jag borde klara av. Hur mycket kan man egentligen få fram om man installera om? Har inga större hemligheter, men foto, lösenord, banken osv som alla andra.
  3. Har skaffat ny dator och tänkte sälja den jag har nu då. Vad ska jag tänka på att radera och hur raderar jag på bästa sätt? Sen fick jag inte med nån skiva med Windows XP, hur gör jag då? Har licensnummer osv, men ingen skiva att installera om ifrån.
  4. Har i flera timmar försökt att få mitt internet att fungera på min nya dator. Har suttit i telefon med bredbandsleverantören halva kvällen och det går inte. De ser att jag är uppkopplad, men min dator vill inte ansluta. Det sista de sa var att det säkert är fel för att jag har Windows Vista. Och så fick jag en länk till en sida där det står vad jag ska göra. Och jag har testat, flera gånger, men inget händer. http://support.microsoft.com/kb/928233 Någon mer som haft problem med Vista och bredband? Hur gjorde ni? Vad var det för fel? Annika
  5. Hur vet man det? Är det nått jag borde veta? Kan verkligen inget sånt här och blir irriterad när de som säljer säger att det är enkelt och inget går att göra fel.
  6. Har försökt ett par gånger nu att koppla in ZyXels trådlösa modem från telia på en bärbar dator med Windows Vista. Och det går inte. Vi får det att fungera en stund innan det lägger av. Det fungerar om vi tar bort det trådlösa och sätter sladden i datorn. Vi har kört istallationen enligt Zyxels instruktioner här http://www.support.zyxel.se/fileadmin/user_upload/PDF_documents/Telia_kom_igang/zyxel_manual_tradlosrouter.pdf När vi kommer till sidan 7 så slutar det se ut som i instruktionerna. Rutan uppe till höger med krypteringsnyckeln kommer inte fram utan det hoppar direkt till nästa ruta som är överst på sidan 8. Där står inte samma i rutan som här, och måste välja ja och inte nej som det står att jag ska göra för att inte komma till en sida som det bara står ERROR på. När installationen är klar lyser OTIS-lampan vilket den inte ska enligt ZyXels support, men mycket mer kunde de inte säga. Mer än att det kanske kunde bero på Visa, men hon visste inte det heller. Någon som har nått förslag på vad vi ska göra eller vad det är vi gör fel? Annika
×
×
  • Skapa nytt...