Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gabbiness

Medlem
 • Antal inlägg

  24
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Gabbiness

 1. Hej! För ca en månad sedan köpte jag en ny laptop; Asus G501JW som nu har börjat på blå skärm med jämna mellanrum. Felmeddelandet som kommer upp är "kernel security check failure", och gör att dator startas om (jag kan logga in utan problem efter uppstart). Det började för ett par dagar sedan när Nividia GeForce Experience insisterade att jag uppdaterade drivrutinerna på min grafikkort. Men av någon anledning så kunde jag inte uppdatera via Experience (någonting om att servern inte hittades), så jag laddade ner och istallerade drivrutinerna manuellt från deras hemsida istället (den rekommenderade drivrutinen för mitt kort och OS). Efter installationen var allt som vanligt fram tills att jag började få blå skärmar och "kernel security check failure". Jag testade att återgå till min gamla drivrutin, men det löste inte problemet. Jag testade också att göra en "ren" installation för jag tänkte att det var en gammal drivrutin som spökade, men det hjälpte inte heller. Om jag har förstått saken rätt så beror "kernel security check failure" på antingen en diskfel, minnesfel, virus eller drivrutinsfel. Jag har gjort en diskkontroll, minneskontroll och en grundlig genomsökning av datorn med Avast. Utan att hitta några fel. Så jag antar att det har med drivrutinerna att göra, men jag har ingen aning om vilken? Jag la det här inlägget i kategorin för grafikkort eftersom det är det som har fifflats med mest, men det kanske beror på någon annan drivrutin? Jag har uppdaterat alla drivrutiner jag kan hitta via enhetshanteraren. Någon som vet vad jag kan göra för att fixa det här? Mina datorkunskaper sträcker sig bara så här långt, så jag är lite desperat, haha! Specifikationer: ASUS G501JW - Windows 10 64-bit Grafik: Nvidia GeForce GTX960 CPU: Intel® Core i7-4750HQ CPU @ 2GHz RAM: 16 GB Ps, Ber om ursäkt för långt inlägg men jag tänkte det var bra att vara utförlig.
 2. Okej, en liten uppdatering. Idag, strax innan datorn slog av sig, så fick jag en svart skärm med vit text i någon sekund som sa; "CPU-fan has failed". Jag ska nog köpa en ny CPU-fläkt (och kylpasta antar jag) och se om det löser problemet. Men innan det ska jag testa om allt sitter som det ska, tack för det tipset flora50. Jag återkommer!
 3. Vad gör man åt sånt? Men det är ju inte bara ljudet som är problemet. Det som bekymrar mig mest är att datorn har svårt att komma igång när jag startar den och att den ibland stänger av några sekunder efter att jag slagit på den.
 4. Tack för tipsen Cecilia. Jag ska testa det där. Jag satte igång två CPU-burn och en rthdribl, och sen efter ett tag en CD. Vissa av temperaturerna förändrades. Det var först när NVIDIA GeForce (är det grafikkortet?) nådde en temp av 82 grader, som det började låta ganska illa. Här är min och max temperaturer:
 5. Jag testade att leka runt lite i rthdribl i ca 10 min. Fläkten levde om lite, men datorn stängde inte av sig. Jag har tittat inuti datorn, och jag vet vilken fläkt som låter. Men jag är inte så bra på dators komponenter, så jag har tagit en bild av den fläkt jag menar: Jag testade även CPUID HWMonitor, och fick följade resultat: Jag visste inte ens vad kylfläns var, så jag var tvungen att kolla upp det, men nej, jag har inte rengjort kylflänsarna. Jag vågar sällan peta i saker inuti datorn. Är det lätt att regöra dessa?
 6. Hej! Jag har ett problem som jag hoppades att någon skulle kunna hjälpa mig. Jag har en HP dator som är några år gammal (ca 4). Den senaste tiden har fläkten i datorn börjat leva om väldigt mycket så fort jag startar dator. Vanligtvis hade jag trott a det var något autostart-program som gjorde det tungt, men fläkten börjar låta precis då jag slår på datorn, och ibland stänger den av, av sig själv. Senast idag var jag tvungen att starta den 3 gånger för att den skulle starta på riktigt. Jag rengör fläktarna regelbundet, och datorn fungerar alldeles utmärkt när den väl är igång (förutom att fläkten är hög). Vad kan felet bero på? Kan det vara så simpelt som att fläkten är trasig?
 7. Hej! Jag har test att använda både Crystal Disk Info, och programmet säger att min hårddisk fungerar bra; Screenshot1 Jag testade också HD Tune och fick detta resultat; Screenshot2 Jag är osäker på hur man tolkar såna här kalkyler, men jag tyckte inte det såg så dåligt ut? Hej! Jag är lite obekväm med att pilla med saker inuti datorn, för att jag är osäker på om jag lyckas sätta tillbaka dem som de ska vara. Men jag kan kolla lite i sladdarna och de externa grejerna. - Jag fick en blå skärm till igår, men den här gången stod det; APC_INDEX_MISMATCH Någon som vet vad det innebär?
 8. Min PC har några år på nacken (ca 4 år) och har fungerat helt felfritt fram till januari i år. Jag vet inte vart det har gått fel så jag ska försöka berätta så grundligt jag kan. I januari så fick datorn blåa skärmar lite då och då, och jag var tvungen att starta om den och köra startreparationer och återställningar. Ibland kunde jag jobba med datorn en hel dag innan den blev blå, och ibland fick den en blå skärm redan vid uppstart. Efter lite googlande så insåg jag att problemet förmodligen låg in en instabil uppdatering av mitt virusprogram, Avast Pro Antivirus. Jag lyckades via det officiella Avast-forumet få tag på en bättre uppdatering, och mina problem med blåa skärmar slutade. Fram till ungefär en vecka sen då de blå skärmarna började dyka upp igen. Till skillnad från tidigare problem så frös datorn ett tag innan den blå skärmen dök upp. På blå skärmen stod det; IRLQ_NOT_LESS_OR_EQUAL (Jag glömde kolla vad det stod på de tidigare blå skärmarna). Om jag har förstått det rätt (tack igen google), så är det två drivrutier som bråkar eller något liknande? Jag är inte så bra med datorns tekniska prylar, men jag har uppdaterat alla drivrutiner jag kan komma på; från min digitala ritbräda (wacom intuos3) till bildskärmskort, ljud och liknande (via enhetshanteraren). Trots detta så frös datorn senaste idag för någon timme sen. Den här gången dök det dock inte upp någon blå skärm, men jag var ändå tvungen att stänga av datorn manuellt. Uppenbarligen är det ju någonting som är fel, men jag kan inte komma på vad det är. Datorn är inte långsam (speciellt med 4 år på nacken), och jag använder regelbundet Spybot - search and drestroy, ccleaner, avast virussökningar och jag använder "Secunia Online Software Inspector" för att se till att mina program är uppdaterade. Någon som har någon idé varför datorn fryser och får blå skärmar?
 9. Allt verkar fungera som det ska! Jag har alltid fått sån fantastisk hjälp när jag vänder mig till det här forumet. Tusen tack!
 10. [log]Malwarebytes' Anti-Malware 1.34 Databasversion: 1782 Windows 6.0.6001 Service Pack 1 2009-02-20 22:06:28 mbam-log-2009-02-20 (22-06-28).txt Skanningstyp: Snabb skanning Antal skannade objekt: 55629 Förfluten tid: 1 minute(s), 41 second(s) Infekterade minnesprocesser: 0 Infekterade minnesmoduler: 0 Infekterade registernycklar: 3 Infekterade registervärden: 0 Infekterade registerdataposter: 0 Infekterade mappar: 0 Infekterade filer: 0 Infekterade minnesprocesser: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade minnesmoduler: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade registernycklar: HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\affri (Malware.Trace) -> Quarantined and deleted successfully. HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\contim (Trojan.Vundo) -> Quarantined and deleted successfully. HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\dslcnnct (Trojan.Vundo) -> Quarantined and deleted successfully. Infekterade registervärden: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade registerdataposter: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade mappar: (Inga illasinnade poster hittades) Infekterade filer: (Inga illasinnade poster hittades) [/log]
 11. Oj, det märkte jag aldrig... Det här ska vara rätt. [log]Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 21:34:46, on 2009-02-20 Platform: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\SYSTEM32\WISPTIS.EXE C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ink\TabTip.exe C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\Windows\system32\WTablet\Wacom_TabletUser.exe C:\hp\support\hpsysdrv.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe C:\Windows\System32\jureg.exe C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpWareSE4.exe C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe C:\Windows\system32\schtasks.exe C:\Program Files\HP\HP Software Update\hpwuSchd2.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashDisp.exe C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Windows\ehome\ehtray.exe C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\Windows\ehome\ehmsas.exe C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\Personal\bin\Personal.exe C:\Program Files\Internet Explorer\IEUser.exe C:\hp\kbd\kbd.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Ink\InputPersonalization.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLLoginProxy.exe C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashUtil10a.exe C:\Windows\system32\SearchFilterHost.exe C:\Windows\system32\DllHost.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.deviantart.com/ R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = O2 - BHO: Länkhjälp till Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: Spybot-S&D IE Protection - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll O2 - BHO: Windows Live inloggningshjälpen - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: Java Plug-In 2 SSV Helper - {DBC80044-A445-435b-BC74-9C25C1C588A9} - C:\Program Files\Java\jre6\bin\jp2ssv.dll O3 - Toolbar: (no name) - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - (no file) O4 - HKLM\..\Run: [hpsysdrv] c:\hp\support\hpsysdrv.exe O4 - HKLM\..\Run: [KBD] C:\HP\KBD\KbdStub.EXE O4 - HKLM\..\Run: [OsdMaestro] "C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe" O4 - HKLM\..\Run: [HP Health Check Scheduler] [ProgramFilesFolder]Hewlett-Packard\HP Health Check\HPHC_Scheduler.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateReg] "C:\Windows\system32\jureg.exe" O4 - HKLM\..\Run: [sSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot O4 - HKLM\..\Run: [OpwareSE4] "C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe" O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe" O4 - HKLM\..\Run: [AS00_Gear311T] C:\Program Files\NETGEAR\WG311TSU\Utility\Gear311T.exe -hide O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] C:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe O4 - HKLM\..\Run: [AppleSyncNotifier] C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleSyncNotifier.exe O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NvSvc] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [avast!] C:\PROGRA~1\ALWILS~1\Avast4\ashDisp.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe" O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime O4 - HKCU\..\Run: [sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe O4 - HKCU\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe O4 - HKCU\..\Run: [indxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020 O4 - HKCU\..\Run: [spybotSD TeaTimer] C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe O4 - HKCU\..\Run: [feedreader.exe] "C:\Program Files\FeedReader30\feedreader.exe" O4 - HKCU\..\Run: [WMPNSCFG] C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NÄTVERKSTJÄNST') O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: Personal.lnk = C:\Program Files\Personal\bin\Personal.exe O9 - Extra button: Blogga detta - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Blogga detta i Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra button: (no name) - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Spybot - Search && Destroy Configuration - {DFB852A3-47F8-48C4-A200-58CAB36FD2A2} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll O13 - Gopher Prefix: O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: avast! iAVS4 Control Service (aswUpdSv) - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\aswUpdSv.exe O23 - Service: avast! Antivirus - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashServ.exe O23 - Service: avast! Mail Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashMaiSv.exe O23 - Service: avast! Web Scanner - ALWIL Software - C:\Program Files\Alwil Software\Avast4\ashWebSv.exe O23 - Service: Bonjour-tjänst (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: HP Health Check Service - Hewlett-Packard - c:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Health Check\hphc_service.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - c:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (nvsvc) - NVIDIA Corporation - C:\Windows\system32\nvvsvc.exe O23 - Service: SBSD Security Center Service (SBSDWSCService) - Safer Networking Ltd. - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDWinSec.exe O23 - Service: TabletServiceWacom - Wacom Technology, Corp. - C:\Windows\system32\Wacom_Tablet.exe -- End of file - 9090 bytes [/log]
 12. Gamla flashversionen borde vara borta nu. Och jag har uppdaterat några andra program som skanningen rekommenderade. Jag hittade inte några norton, symatec eller liveupdate program i "program och funktioner", vilket är lustigt eftersom liveupdate fortfarande verkar vara kvar TROTS att jag har använt Norton removal igen och startat om datorn. [log]Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 23:34:20, on 2008-05-28 Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16643) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\SYSTEM32\WISPTIS.EXE C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ink\TabTip.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\system32\WTablet\Wacom_TabletUser.exe C:\hp\support\hpsysdrv.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Windows\System32\jureg.exe C:\Program Files\HP\HP Software Update\hpwuSchd2.exe C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpWareSE4.exe C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Windows\ehome\ehtray.exe C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe C:\Windows\system32\schtasks.exe C:\Windows\ehome\ehmsas.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\LVComSX.exe C:\hp\kbd\kbd.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Ink\InputPersonalization.exe C:\Windows\system32\wuauclt.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe C:\Windows\Explorer.exe C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Photoshop.exe C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\Adobelm_Cleanup.0001 C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\Adobelm_Cleanup.0001 C:\Program Files\Internet Explorer\ieuser.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLLoginProxy.exe C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashUtil9e.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.deviantart.com/ R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = O2 - BHO: Länkhjälp till Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: NCO 2.0 IE BHO - {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - (no file) O2 - BHO: Symantec Intrusion Prevention - {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\IDS\IPSBHO.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\ssv.dll O2 - BHO: Windows Live inloggningshjälpen - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O3 - Toolbar: (no name) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - (no file) O3 - Toolbar: (no name) - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - (no file) O4 - HKLM\..\Run: [hpsysdrv] c:\hp\support\hpsysdrv.exe O4 - HKLM\..\Run: [KBD] C:\HP\KBD\KbdStub.EXE O4 - HKLM\..\Run: [OsdMaestro] "C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NvSvc] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [HP Health Check Scheduler] [ProgramFilesFolder]Hewlett-Packard\HP Health Check\HPHC_Scheduler.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateReg] "C:\Windows\system32\jureg.exe" O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] c:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe O4 - HKLM\..\Run: [sSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot O4 - HKLM\..\Run: [OpwareSE4] "C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe" O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechCommunicationsManager] "C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechQuickCamRibbon] "C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe" /hide O4 - HKLM\..\Run: [PWRISOVM.EXE] C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE O4 - HKCU\..\Run: [sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe O4 - HKCU\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe O4 - HKCU\..\Run: [indxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020 O4 - HKCU\..\Run: [WMPNSCFG] C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NÄTVERKSTJÄNST') O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\npjpi160_06.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\npjpi160_06.dll O9 - Extra button: Blogga detta - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Blogga detta i Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O13 - Gopher Prefix: O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Automatic LiveUpdate Scheduler - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\AluSchedulerSvc.exe O23 - Service: Bonjour-tjänst (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: HP Health Check Service - Hewlett-Packard - c:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Health Check\hphc_service.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - c:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\LuComServer_3_4.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: LVSrvLauncher - Labtec Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\SrvLnch\SrvLnch.exe O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\CCPD-LC\symlcsvc.exe O23 - Service: TabletServiceWacom - Wacom Technology, Corp. - C:\Windows\system32\Wacom_Tablet.exe -- End of file - 9853 bytes [/log]
 13. För ett tag sen började min dator bete sig en aning konstigt. Internet Explorer-fönster frös och hakade upp sig hela tiden så fort jag arbetade med flikar. (IE 7) Jag misstänkte att det hade något att göra med ett IE tillägg som jag installerat tidigare, så jag tog bort det. Nu fryser sig inte webbläsaren länge, men är fortfarande väldigt segt... Jag når inte sidor som livejournal.com eller handelsbankens hemsida. Det står och laddar hur länge som helst, men det händer ingenting. Kan jag ha dragit på mig något skadligt? Mina tidigare datorproblem har berott på säkerhetshål i java, men jag har nyligen uppdaterat java, så det borde inte vara något problem. Spybot hittar igenting. Sen har jag nyligen bytt virusprogram (till avast) efter att Norton ställt till problem för mig och blockerade min internetanslutning. Så jag avinstallerade det (använde också Norton removal tool), men enligt loggen jag gjort så verkar det som att Nortons (symatecs) grejer fortfarande körs i bakgrunden? (kan inte så mycket om sånt här, men jag såg symatec i texten). Ligger det Nortongrejer kvar på datorn som kan sega ner saker och ting? [log] Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 23:34:20, on 2008-05-28 Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16643) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\SYSTEM32\WISPTIS.EXE C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ink\TabTip.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\system32\WTablet\Wacom_TabletUser.exe C:\hp\support\hpsysdrv.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Windows\System32\jureg.exe C:\Program Files\HP\HP Software Update\hpwuSchd2.exe C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpWareSE4.exe C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Windows\ehome\ehtray.exe C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe C:\Windows\system32\schtasks.exe C:\Windows\ehome\ehmsas.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\LVComSX.exe C:\hp\kbd\kbd.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Ink\InputPersonalization.exe C:\Windows\system32\wuauclt.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe C:\Windows\Explorer.exe C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Photoshop.exe C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\Adobelm_Cleanup.0001 C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\Adobelm_Cleanup.0001 C:\Program Files\Internet Explorer\ieuser.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLLoginProxy.exe C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashUtil9e.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.deviantart.com/ R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = O2 - BHO: Länkhjälp till Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: NCO 2.0 IE BHO - {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - (no file) O2 - BHO: Symantec Intrusion Prevention - {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\IDS\IPSBHO.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\ssv.dll O2 - BHO: Windows Live inloggningshjälpen - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O3 - Toolbar: (no name) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - (no file) O3 - Toolbar: (no name) - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - (no file) O4 - HKLM\..\Run: [hpsysdrv] c:\hp\support\hpsysdrv.exe O4 - HKLM\..\Run: [KBD] C:\HP\KBD\KbdStub.EXE O4 - HKLM\..\Run: [OsdMaestro] "C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NvSvc] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [HP Health Check Scheduler] [ProgramFilesFolder]Hewlett-Packard\HP Health Check\HPHC_Scheduler.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateReg] "C:\Windows\system32\jureg.exe" O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] c:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe O4 - HKLM\..\Run: [sSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot O4 - HKLM\..\Run: [OpwareSE4] "C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe" O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechCommunicationsManager] "C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechQuickCamRibbon] "C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe" /hide O4 - HKLM\..\Run: [PWRISOVM.EXE] C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE O4 - HKCU\..\Run: [sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe O4 - HKCU\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe O4 - HKCU\..\Run: [indxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020 O4 - HKCU\..\Run: [WMPNSCFG] C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NÄTVERKSTJÄNST') O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\npjpi160_06.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\npjpi160_06.dll O9 - Extra button: Blogga detta - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Blogga detta i Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O13 - Gopher Prefix: O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Automatic LiveUpdate Scheduler - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\AluSchedulerSvc.exe O23 - Service: Bonjour-tjänst (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: HP Health Check Service - Hewlett-Packard - c:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Health Check\hphc_service.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - c:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\LuComServer_3_4.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: LVSrvLauncher - Labtec Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\SrvLnch\SrvLnch.exe O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\CCPD-LC\symlcsvc.exe O23 - Service: TabletServiceWacom - Wacom Technology, Corp. - C:\Windows\system32\Wacom_Tablet.exe -- End of file - 9853 bytes [/log]
 14. Hej! Jag har stött på lite problem med internet explorer 7 som jag hoppas någon kan hjälpa mig med... Det började för några veckor sen när jag hade internet explorer uppe, och jag skulle öppna en ny flik, och hela webbläsaren frös. Eller rättare sagt hela fönstret fylldes av den aktuella sidan jag var på, och då menar jag hela sidan (även menyerna och knapparna) försvinner i ett virrvarr av blått och "bitar" av den aktuella sidan. Det går inte att göra någonting förrutom att kryssa hela sidan. Man blir inte heller varnad när man försöker stänga en sida med flikar (som man vanligtvis blir). Det är svårt att förklara, och jag försökte ta en screenshot men det verkar inte funka. Den senaste tiden har det här problemet dykt upp regelbundet och kommer ofta när jag har flikar öppna i IE. Är det någon som vet vad detta kan bero på?
 15. Oj... var det den gamla? Jaja, jag hoppas jag har gjort rätt och tagit den nya nu. [log] Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 23:34:20, on 2008-05-28 Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16643) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\SYSTEM32\WISPTIS.EXE C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ink\TabTip.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\system32\WTablet\Wacom_TabletUser.exe C:\hp\support\hpsysdrv.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Windows\System32\jureg.exe C:\Program Files\HP\HP Software Update\hpwuSchd2.exe C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpWareSE4.exe C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Windows\ehome\ehtray.exe C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe C:\Windows\system32\schtasks.exe C:\Windows\ehome\ehmsas.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\LVComSX.exe C:\hp\kbd\kbd.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Ink\InputPersonalization.exe C:\Windows\system32\wuauclt.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmplayer.exe C:\Windows\Explorer.exe C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Photoshop.exe C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\Adobelm_Cleanup.0001 C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\Adobelm_Cleanup.0001 C:\Program Files\Internet Explorer\ieuser.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WLLoginProxy.exe C:\Windows\system32\Macromed\Flash\FlashUtil9e.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.deviantart.com/ R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = O2 - BHO: Länkhjälp till Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: NCO 2.0 IE BHO - {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - (no file) O2 - BHO: Symantec Intrusion Prevention - {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\IDS\IPSBHO.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\ssv.dll O2 - BHO: Windows Live inloggningshjälpen - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O3 - Toolbar: (no name) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - (no file) O3 - Toolbar: (no name) - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - (no file) O4 - HKLM\..\Run: [hpsysdrv] c:\hp\support\hpsysdrv.exe O4 - HKLM\..\Run: [KBD] C:\HP\KBD\KbdStub.EXE O4 - HKLM\..\Run: [OsdMaestro] "C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NvSvc] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [HP Health Check Scheduler] [ProgramFilesFolder]Hewlett-Packard\HP Health Check\HPHC_Scheduler.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateReg] "C:\Windows\system32\jureg.exe" O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] c:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe O4 - HKLM\..\Run: [sSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot O4 - HKLM\..\Run: [OpwareSE4] "C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe" O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechCommunicationsManager] "C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechQuickCamRibbon] "C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe" /hide O4 - HKLM\..\Run: [PWRISOVM.EXE] C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE O4 - HKCU\..\Run: [sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe O4 - HKCU\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe O4 - HKCU\..\Run: [indxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020 O4 - HKCU\..\Run: [WMPNSCFG] C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NÄTVERKSTJÄNST') O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\npjpi160_06.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_06\bin\npjpi160_06.dll O9 - Extra button: Blogga detta - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Blogga detta i Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O13 - Gopher Prefix: O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Automatic LiveUpdate Scheduler - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\AluSchedulerSvc.exe O23 - Service: Bonjour-tjänst (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: HP Health Check Service - Hewlett-Packard - c:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Health Check\hphc_service.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - c:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\LuComServer_3_4.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: LVSrvLauncher - Labtec Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\SrvLnch\SrvLnch.exe O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\CCPD-LC\symlcsvc.exe O23 - Service: TabletServiceWacom - Wacom Technology, Corp. - C:\Windows\system32\Wacom_Tablet.exe -- End of file - 9853 bytes [/log]
 16. Okej. Allting verkar vara tillbaka till det normala igen. Tack så hemskt mycket!
 17. Jag har installerat ny java version och raderat den gammla. Beror såna här annonsprogram och liknande ofta på säkerhetshål i java? För jag har haft problem med säkerhetshål i java tidigare... Här är loggen iaf: [log] Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 01:42:51, on 2008-05-27 Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16643) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\SYSTEM32\WISPTIS.EXE C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ink\TabTip.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\hp\support\hpsysdrv.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\HP\HP Software Update\hpwuSchd2.exe C:\Windows\system32\schtasks.exe C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpWareSE4.exe C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\reader_sl.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Windows\ehome\ehtray.exe C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Windows\ehome\ehmsas.exe C:\Windows\system32\WTablet\Wacom_TabletUser.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\LVComSX.exe C:\hp\kbd\kbd.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Ink\InputPersonalization.exe C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\SearchFilterHost.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.deviantart.com/ R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop'>http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = O1 - Hosts: ::1 localhost O2 - BHO: Länkhjälp till Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: NCO 2.0 IE BHO - {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - (no file) O2 - BHO: Symantec Intrusion Prevention - {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\IDS\IPSBHO.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_01\bin\ssv.dll O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file) O2 - BHO: Windows Live inloggningshjälpen - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll O3 - Toolbar: (no name) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - (no file) O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] %ProgramFiles%\Windows Defender\MSASCui.exe -hide O4 - HKLM\..\Run: [hpsysdrv] c:\hp\support\hpsysdrv.exe O4 - HKLM\..\Run: [KBD] C:\HP\KBD\KbdStub.EXE O4 - HKLM\..\Run: [OsdMaestro] "C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NvSvc] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [HP Health Check Scheduler] [ProgramFilesFolder]Hewlett-Packard\HP Health Check\HPHC_Scheduler.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateReg] "C:\Windows\system32\jureg.exe" O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] c:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe O4 - HKLM\..\Run: [sSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot O4 - HKLM\..\Run: [OpwareSE4] "C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe" O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechCommunicationsManager] "C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechQuickCamRibbon] "C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe" /hide O4 - HKLM\..\Run: [PWRISOVM.EXE] C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE O4 - HKCU\..\Run: [sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe O4 - HKCU\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe O4 - HKCU\..\Run: [indxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020 O4 - HKCU\..\Run: [MSServer] rundll32.exe C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\awtSLfEx.dll,#1 O4 - HKCU\..\Run: [cmds] rundll32.exe C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\ljJDVnkK.dll,c O4 - HKCU\..\Run: [c2717075] rundll32.exe "C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\bybadrvu.dll",b O4 - HKCU\..\Run: [WMPNSCFG] C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe O4 - HKCU\..\Run: [bMc14243e9] Rundll32.exe "C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\hlksxutu.dll",s O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NÄTVERKSTJÄNST') O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_01\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_01\bin\ssv.dll O9 - Extra button: Blogga detta - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Blogga detta i Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O13 - Gopher Prefix: O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Automatic LiveUpdate Scheduler - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\AluSchedulerSvc.exe O23 - Service: Bonjour-tjänst (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: HP Health Check Service - Hewlett-Packard - c:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Health Check\hphc_service.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - c:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\LuComServer_3_4.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: LVSrvLauncher - Labtec Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\SrvLnch\SrvLnch.exe O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\CCPD-LC\symlcsvc.exe O23 - Service: TabletServiceWacom - Wacom Technology, Corp. - C:\Windows\system32\Wacom_Tablet.exe -- End of file - 10522 bytes [/log]
 18. Här är loggen. Jag hoppas jag gjorde allt rätt. [log] ComboFix 08-05-26.2 - Gabbi 2008-05-27 11:48:05.1 - NTFSx86 Microsoft® Windows Vista™ Home Premium 6.0.6000.0.1252.1.1053.18.2415 [GMT 2:00] Running from: C:\Users\Gabbi\Desktop\ComboFix.exe * Created a new restore point . ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Other Deletions ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . C:\Windows\system32\jusched.exe . ((((((((((((((((((((((((( Files Created from 2008-04-27 to 2008-05-27 ))))))))))))))))))))))))))))))) . 2008-05-27 01:42 . 2008-05-27 01:42 <KAT> d-------- C:\Program Files\Trend Micro 2008-05-26 01:03 . 2008-05-26 01:03 <KAT> d-------- C:\Program Files\Lavasoft 2008-05-26 01:02 . 2008-05-26 01:02 <KAT> d-------- C:\Program Files\Common Files\Wise Installation Wizard 2008-05-16 11:58 . 2008-05-16 11:58 12,632 --a------ C:\Windows\System32\lsdelete.exe 2008-04-29 11:20 . 2008-04-29 11:20 15,648 --a------ C:\Windows\System32\drivers\NSDriver.sys 2008-04-29 11:19 . 2008-04-29 11:19 15,648 --a------ C:\Windows\System32\drivers\Awrtrd.sys 2008-04-29 11:19 . 2008-04-29 11:19 12,960 --a------ C:\Windows\System32\drivers\Awrtpd.sys . (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Report )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . 2008-05-27 09:19 --------- d-----w C:\Users\Gabbi\AppData\Roaming\WTablet 2008-05-26 23:36 --------- d-----w C:\Users\Gabbi\AppData\Roaming\Azureus 2008-05-26 16:18 --------- d--h--w C:\Program Files\InstallShield Installation Information 2008-05-26 16:18 --------- d-----w C:\ProgramData\Lavasoft 2008-05-26 16:18 --------- d-----w C:\ProgramData\FLEXnet 2008-05-26 16:18 --------- d-----w C:\Program Files\CyberLink 2008-05-26 16:18 --------- d-----w C:\Program Files\Common Files\Adobe 2008-05-26 03:12 2,386 ----a-w C:\Users\Gabbi\AppData\Roaming\wklnhst.dat 2008-05-20 21:29 --------- d-----w C:\Program Files\Tablet 2008-05-19 10:36 --------- d-----w C:\Users\Gabbi\AppData\Roaming\dvdcss 2008-05-15 07:38 --------- d-----w C:\Program Files\Windows Mail 2008-04-17 18:27 --------- d-----w C:\Program Files\Apple Software Update 2008-04-16 16:37 --------- d-----w C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared 2008-04-16 16:24 --------- d-----w C:\Program Files\PowerISO 2008-04-16 10:17 --------- d-----w C:\Program Files\Azureus 2008-04-13 12:52 319,456 ----a-w C:\Windows\DIFxAPI.dll 2008-04-13 11:34 --------- d-----w C:\Program Files\Common Files\Labtec 2008-04-13 11:33 --------- d-----w C:\Program Files\Logitech 2008-04-13 11:33 --------- d-----w C:\Program Files\Labtec 2008-04-13 11:33 --------- d-----w C:\Program Files\Common Files\LogiShrd 2008-04-13 11:31 --------- d-----w C:\ProgramData\WinZip 2008-04-08 12:24 --------- d-----w C:\ProgramData\LightScribe 2008-04-08 12:20 --------- d-----w C:\Users\Gabbi\AppData\Roaming\Nero 2008-04-08 12:19 --------- d-----w C:\Program Files\Common Files\Nero 2008-04-08 12:18 --------- d-----w C:\ProgramData\Nero 2008-04-08 12:18 --------- d-----w C:\Program Files\Nero 2008-04-08 11:35 --------- d-----w C:\Program Files\CCleaner 2008-04-03 17:53 --------- d-----w C:\Program Files\iTunes 2008-04-03 17:53 --------- d-----w C:\Program Files\iPod 2008-04-03 17:52 --------- d-----w C:\Program Files\QuickTime 2008-03-31 00:36 --------- d-----w C:\Program Files\Real 2008-03-31 00:36 --------- d-----w C:\Program Files\Common Files\xing shared 2008-03-31 00:36 --------- d-----w C:\Program Files\Common Files\Real 2008-03-27 21:59 --------- d-----w C:\Users\Gabbi\AppData\Roaming\Template 2008-03-18 16:43 704,000 ----a-w C:\Windows\System32\PhotoScreensaver.scr 2008-03-18 16:43 67,584 ----a-w C:\Windows\System32\wlanhlp.dll 2008-03-18 16:43 542,720 ----a-w C:\Windows\System32\sysmain.dll 2008-03-18 16:43 502,784 ----a-w C:\Windows\System32\wlansvc.dll 2008-03-18 16:43 47,104 ----a-w C:\Windows\System32\wlanapi.dll 2008-03-18 16:43 297,984 ----a-w C:\Windows\System32\wlansec.dll 2008-03-18 16:43 290,816 ----a-w C:\Windows\System32\wlanmsm.dll 2008-03-18 16:43 24,064 ----a-w C:\Windows\System32\wtsapi32.dll 2008-03-18 16:43 2,923,520 ----a-w C:\Windows\explorer.exe 2008-03-18 16:42 194,560 ----a-w C:\Windows\System32\WebClnt.dll 2008-03-18 16:40 9,728 ----a-w C:\Windows\System32\LAPRXY.DLL 2008-03-18 16:40 3,505,720 ----a-w C:\Windows\System32\ntkrnlpa.exe 2008-03-18 16:40 3,471,928 ----a-w C:\Windows\System32\ntoskrnl.exe 2008-03-18 16:40 24,064 ----a-w C:\Windows\System32\netcfg.exe 2008-03-18 16:40 223,232 ----a-w C:\Windows\System32\WMASF.DLL 2008-03-18 16:40 22,016 ----a-w C:\Windows\System32\netiougc.exe 2008-03-18 16:40 2,048 ----a-w C:\Windows\System32\asferror.dll 2008-03-18 16:40 167,424 ----a-w C:\Windows\System32\tcpipcfg.dll 2008-03-18 16:40 1,327,104 ----a-w C:\Windows\System32\quartz.dll 2008-03-18 16:39 537,600 ----a-w C:\Windows\AppPatch\AcLayers.dll 2008-03-18 16:39 449,536 ----a-w C:\Windows\AppPatch\AcSpecfc.dll 2008-03-18 16:39 4,247,552 ----a-w C:\Windows\System32\GameUXLegacyGDFs.dll 2008-03-18 16:39 2,560 ----a-w C:\Windows\AppPatch\AcRes.dll 2008-03-18 16:39 2,144,256 ----a-w C:\Windows\AppPatch\AcGenral.dll 2008-03-18 16:39 173,056 ----a-w C:\Windows\AppPatch\AcXtrnal.dll 2008-03-18 16:39 11,776 ----a-w C:\Windows\System32\sbunattend.exe 2008-03-18 16:39 1,686,528 ----a-w C:\Windows\System32\gameux.dll 2008-03-18 16:38 2,048 ----a-w C:\Windows\System32\tzres.dll 2008-03-18 16:36 1,244,672 ----a-w C:\Windows\System32\mcmde.dll 2008-03-18 16:24 53,080 ----a-w C:\Windows\System32\wuauclt.exe 2008-03-18 16:24 43,352 ----a-w C:\Windows\System32\wups2.dll 2008-03-18 16:24 1,712,984 ----a-w C:\Windows\System32\wuaueng.dll 2008-03-18 16:24 1,524,224 ----a-w C:\Windows\System32\wucltux.dll 2008-03-18 16:23 80,896 ----a-w C:\Windows\System32\wudriver.dll 2008-03-18 16:23 549,720 ----a-w C:\Windows\System32\wuapi.dll 2008-03-18 16:23 33,624 ----a-w C:\Windows\System32\wups.dll 2008-03-18 16:23 31,232 ----a-w C:\Windows\System32\wuapp.exe 2008-03-18 16:23 163,000 ----a-w C:\Windows\System32\wuwebv.dll 2008-02-29 06:51 19,000 ----a-w C:\Windows\System32\kd1394.dll 2008-02-29 06:39 40,960 ----a-w C:\Windows\System32\srclient.dll 2008-02-29 06:39 371,712 ----a-w C:\Windows\System32\srcore.dll 2008-02-29 06:38 313,856 ----a-w C:\Windows\System32\rstrui.exe 2008-02-29 06:38 16,384 ----a-w C:\Windows\System32\srdelayed.exe 2008-02-29 06:35 6,656 ----a-w C:\Windows\System32\kbd106n.dll 2008-02-29 06:34 7,168 ----a-w C:\Windows\System32\f3ahvoas.dll 2008-02-29 04:16 2,027,008 ----a-w C:\Windows\System32\win32k.sys 2007-01-03 23:48 174 --sha-w C:\Program Files\desktop.ini . ------- Sigcheck ------- . ((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Loading Points )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) . . *Note* empty entries & legit default entries are not shown REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE\~\Browser Helper Objects\{602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408}] [HKEY_LOCAL_MACHINE\~\Browser Helper Objects\{6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C}] 2008-03-20 14:30 116088 --a------ C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\IDS\IPSBHO.dll [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "Sidebar"="C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe" [2008-03-18 18:39 1232896] "MsnMsgr"="C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.exe" [2007-10-18 12:35 5724184] "swg"="C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe" [2008-03-18 19:43 171448] "ehTray.exe"="C:\Windows\ehome\ehTray.exe" [2006-11-02 14:35 125440] "IndxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}"="C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" [2007-12-13 19:10 1688872] "WMPNSCFG"="C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe" [2006-11-02 14:36 201728] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "hpsysdrv"="c:\hp\support\hpsysdrv.exe" [2007-04-18 17:01 65536] "KBD"="C:\HP\KBD\KbdStub.EXE" [2006-12-08 18:16 65536] "OsdMaestro"="C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe" [2007-02-15 13:59 118784] "NvSvc"="C:\Windows\system32\nvsvc.dll" [2007-08-27 20:59 86016] "NvCplDaemon"="C:\Windows\system32\NvCpl.dll" [2007-08-27 20:59 8473120] "NvMediaCenter"="C:\Windows\system32\NvMcTray.dll" [2007-08-27 20:59 81920] "HP Health Check Scheduler"="[ProgramFilesFolder]Hewlett-Packard\HP Health Check\HPHC_Scheduler.exe" [ ] "SunJavaUpdateReg"="C:\Windows\system32\jureg.exe" [2007-04-07 03:56 54936] "HP Software Update"="c:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe" [2007-05-08 17:24 54840] "SSBkgdUpdate"="C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" [2006-10-25 10:03 210472] "OpwareSE4"="C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe" [2007-02-04 13:02 79400] "ccApp"="C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe" [2008-02-14 12:01 51048] "Adobe Reader Speed Launcher"="C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" [2008-01-11 22:16 39792] "TkBellExe"="C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" [2008-03-31 02:36 185896] "QuickTime Task"="C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" [2008-03-28 23:37 413696] "iTunesHelper"="C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe" [2008-03-30 10:36 267048] "NeroFilterCheck"="C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe" [2007-03-01 14:57 153136] "NBKeyScan"="C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe" [2007-12-03 14:21 2213160] "LogitechCommunicationsManager"="C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe" [2007-03-06 17:48 488984] "LogitechQuickCamRibbon"="C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe" [2007-03-06 17:58 1060376] "PWRISOVM.EXE"="C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE" [2008-03-15 01:50 233472] C:\Users\Gabbi\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartupAdobe Gamma.lnk - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe [2008-03-18 19:28:06 110592] C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\StartupAdobe Gamma Loader.lnk - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe [2008-03-18 19:28:06 110592] [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows nt\currentversion\drivers32] "msacm.l3codecp"= l3codecp.acm "VIDC.YV12"= yv12vfw.dll [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\security center] "UacDisableNotify"=dword:00000001 "InternetSettingsDisableNotify"=dword:00000001 "AutoUpdateDisableNotify"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\security center\Monitoring] "DisableMonitoring"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\security center\Monitoring\SymantecAntiVirus] "DisableMonitoring"=dword:00000001 [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\security center\Monitoring\SymantecFirewall] "DisableMonitoring"=dword:00000001 [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\DomainProfile] "EnableFirewall"= 0 (0x0) [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\FirewallRules] "{61A0DE73-8F42-4817-B8F2-967932C343F7}"= c:\Program Files\Cyberlink\PowerDirector\PDR.EXE:CyberLink PowerDirector "{8111AF75-7B1A-461B-BEA8-B9D6776823F1}"= C:\Program Files\Windows Live\Messenger\livecall.exe:Windows Live Messenger (Phone) "{CEFDF3BC-91F9-4BCC-A402-8493EADD9637}"= UDP:C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe:Bonjour "{60DDA7AA-0E6C-4F10-895E-979C4609D4EA}"= TCP:C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe:Bonjour "TCP Query User{AB164824-08B4-4FAD-BD54-1792F0111F56}C:\\program files\\azureus\\azureus.exe"= UDP:C:\program files\azureus\azureus.exe:Azureus "UDP Query User{12B8A89A-9107-491C-ADB7-4A8B8227F855}C:\\program files\\azureus\\azureus.exe"= TCP:C:\program files\azureus\azureus.exe:Azureus "{A4521BB6-4340-47F8-8F1E-E183DDE86056}"= UDP:C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe:iTunes "{EC2C20ED-515F-4563-920B-57A5B9297BAC}"= TCP:C:\Program Files\iTunes\iTunes.exe:iTunes [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\PublicProfile] "EnableFirewall"= 0 (0x0) [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\RestrictedServices\Static\System] "DFSR-1"= RPort=5722|UDP:%SystemRoot%\system32\svchost.exe|Svc=DFSR:Allow inbound TCP traffic| [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\StandardProfile] "EnableFirewall"= 0 (0x0) R1 IDSvix86;Symantec Intrusion Prevention Driver;C:\PROGRA~2\Symantec\DEFINI~1\SymcData\ipsdefs\20080523.001\IDSvix86.sys [2008-02-13 18:18] R2 LiveUpdate Notice;LiveUpdate Notice;"C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe" /h ccCommon [] R2 TabletServiceWacom;TabletServiceWacom;C:\Windows\system32\Wacom_Tablet.exe [2007-09-07 11:40] R3 SYMNDISV;SYMNDISV;C:\Windows\system32\Drivers\SYMNDISV.SYS [2007-08-13 22:50] R3 wacommousefilter;Wacom Mouse Filter Driver;C:\Windows\system32\DRIVERS\wacommousefilter.sys [2007-02-16 12:12] R3 wacomvhid;Wacom Virtual Hid Driver;C:\Windows\system32\DRIVERS\wacomvhid.sys [2007-02-16 11:30] R3 WacomVKHid;Virtual Keyboard Driver;C:\Windows\system32\DRIVERS\WacomVKHid.sys [2007-02-15 17:11] S3 COH_Mon;COH_Mon;C:\Windows\system32\Drivers\COH_Mon.sys [2008-03-06 22:32] *Newly Created Service* - CATCHME . Contents of the 'Scheduled Tasks' folder "2008-05-20 11:42:01 C:\Windows\Tasks\Norton AntiVirus - Run Full System Scan - Gabbi.job" - C:\Program Files\Norton AntiVirus\Navw32.exeB/TASK: . ************************************************************************** catchme 0.3.1361 W2K/XP/Vista - rootkit/stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net Rootkit scan 2008-05-27 11:49:40 Windows 6.0.6000 NTFS scanning hidden processes ... scanning hidden autostart entries ... scanning hidden files ... scan completed successfully hidden files: 0 ************************************************************************** . Completion time: 2008-05-27 11:50:28 ComboFix-quarantined-files.txt 2008-05-27 09:50:11 Pre-Run: 212,612,497,408 byte ledigt Post-Run: 212,594,118,656 byte ledigt 205 --- E O F --- 2008-05-20 17:55:36 [/log]
 19. Jag har fått ett virus som segar ner min dator, och öppnar nya internet explorer flikar när jag är på internet och som även öppnar pop-up sidor med poker och ringsignals-reklam. Det kommer ofta meddelanden om att jag borde genomsöka datorn efter spyware och liknande. Ett ganska typiskt virus enligt mig. Men varken Norton eller ad-aware hittat någonting. Jag försökte göra en systemåterställning, för jag tror jag vet vad det var som orsakat viruset, men systemåterställningen misslyckads varje gång jag prövade (jag prövade3 olika tidspunkter). Jag är övertygad om att viruset kom när jag desperat försökte installera ett exemplar av InDesign som jag fixat via torrent, så jag har mig själv att skylla. Jag var oförsiktig... Har försök att avinstallera programmet jag försökte installera tidgare, men skadan är redan gjord, så det hjälpte inte... Kan någon snälla hjälpa mig? Jag har gjort en logg: [log] Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 01:42:51, on 2008-05-27 Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16643) Boot mode: Normal Running processes: C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\Dwm.exe C:\Windows\SYSTEM32\WISPTIS.EXE C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\ink\TabTip.exe C:\Windows\Explorer.EXE C:\hp\support\hpsysdrv.exe C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\HP\HP Software Update\hpwuSchd2.exe C:\Windows\system32\schtasks.exe C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpWareSE4.exe C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\reader_sl.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Windows\ehome\ehtray.exe C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Program Files\Windows Media Player\wmpnscfg.exe C:\Windows\System32\rundll32.exe C:\Windows\ehome\ehmsas.exe C:\Windows\system32\WTablet\Wacom_TabletUser.exe C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\LVComSX.exe C:\hp\kbd\kbd.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Ink\InputPersonalization.exe C:\Windows\system32\taskeng.exe C:\Windows\system32\SearchFilterHost.exe C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.deviantart.com/ R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop'>http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://ie.redirect.hp.com/svs/rdr?TYPE=3&tp=iehome&locale=sv_se&c=81&bd=Pavilion&pf=desktop R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = R1 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings,ProxyOverride = *.local R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = O1 - Hosts: ::1 localhost O2 - BHO: Länkhjälp till Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Common Files\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: NCO 2.0 IE BHO - {602ADB0E-4AFF-4217-8AA1-95DAC4DFA408} - (no file) O2 - BHO: Symantec Intrusion Prevention - {6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\IDS\IPSBHO.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_01\bin\ssv.dll O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file) O2 - BHO: Windows Live inloggningshjälpen - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll O3 - Toolbar: (no name) - {7FEBEFE3-6B19-4349-98D2-FFB09D4B49CA} - (no file) O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] %ProgramFiles%\Windows Defender\MSASCui.exe -hide O4 - HKLM\..\Run: [hpsysdrv] c:\hp\support\hpsysdrv.exe O4 - HKLM\..\Run: [KBD] C:\HP\KBD\KbdStub.EXE O4 - HKLM\..\Run: [OsdMaestro] "C:\Program Files\Hewlett-Packard\On-Screen OSD Indicator\OSD.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NvSvc] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [HP Health Check Scheduler] [ProgramFilesFolder]Hewlett-Packard\HP Health Check\HPHC_Scheduler.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateReg] "C:\Windows\system32\jureg.exe" O4 - HKLM\..\Run: [HP Software Update] c:\Program Files\HP\HP Software Update\HPWuSchd2.exe O4 - HKLM\..\Run: [sSBkgdUpdate] "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot O4 - HKLM\..\Run: [OpwareSE4] "C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4\OpwareSE4.exe" O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" O4 - HKLM\..\Run: [TkBellExe] "C:\Program Files\Common Files\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\QTTask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program Files\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [NBKeyScan] "C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBKeyScan.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechCommunicationsManager] "C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\LComMgr\Communications_Helper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [LogitechQuickCamRibbon] "C:\Program Files\Labtec\WebCam10\WebCam10.exe" /hide O4 - HKLM\..\Run: [PWRISOVM.EXE] C:\Program Files\PowerISO\PWRISOVM.EXE O4 - HKCU\..\Run: [sidebar] C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /autoRun O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe O4 - HKCU\..\Run: [ehTray.exe] C:\Windows\ehome\ehTray.exe O4 - HKCU\..\Run: [indxStoreSvr_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexStoreSvr.exe" ASO-616B5711-6DAE-4795-A05F-39A1E5104020 O4 - HKCU\..\Run: [MSServer] rundll32.exe C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\awtSLfEx.dll,#1 O4 - HKCU\..\Run: [cmds] rundll32.exe C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\ljJDVnkK.dll,c O4 - HKCU\..\Run: [c2717075] rundll32.exe "C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\bybadrvu.dll",b O4 - HKCU\..\Run: [WMPNSCFG] C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNSCFG.exe O4 - HKCU\..\Run: [bMc14243e9] Rundll32.exe "C:\Users\Gabbi\AppData\Local\Temp\hlksxutu.dll",s O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll,ShowWelcomeCenter (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [sidebar] %ProgramFiles%\Windows Sidebar\Sidebar.exe /detectMem (User 'NÄTVERKSTJÄNST') O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program Files\Common Files\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_01\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_01\bin\ssv.dll O9 - Extra button: Blogga detta - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Blogga detta i Windows Live Writer - {219C3416-8CB2-491a-A3C7-D9FCDDC9D600} - C:\Program Files\Windows Live\Writer\WriterBrowserExtension.dll O13 - Gopher Prefix: O23 - Service: Lavasoft Ad-Aware Service (aawservice) - Lavasoft - C:\Program Files\Lavasoft\Ad-Aware\aawservice.exe O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program Files\Common Files\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program Files\Common Files\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Automatic LiveUpdate Scheduler - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\AluSchedulerSvc.exe O23 - Service: Bonjour-tjänst (Bonjour Service) - Apple Inc. - C:\Program Files\Bonjour\mDNSResponder.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C:\Program Files\Common Files\Macrovision Shared\FLEXnet Publisher\FNPLicensingService.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: HP Health Check Service - Hewlett-Packard - c:\Program Files\Hewlett-Packard\HP Health Check\hphc_service.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program Files\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - c:\Program Files\Common Files\LightScribe\LSSrvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\Program Files\Symantec\LiveUpdate\LuComServer_3_4.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice - Symantec Corporation - C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: LVSrvLauncher - Labtec Inc. - C:\Program Files\Common Files\LogiShrd\SrvLnch\SrvLnch.exe O23 - Service: Nero BackItUp Scheduler 3 - Nero AG - C:\Program Files\Nero\Nero8\Nero BackItUp\NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program Files\Common Files\Nero\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C:\PROGRA~1\COMMON~1\SYMANT~1\CCPD-LC\symlcsvc.exe O23 - Service: TabletServiceWacom - Wacom Technology, Corp. - C:\Windows\system32\Wacom_Tablet.exe -- End of file - 10522 bytes [/log]
 20. Tack så mycket! Det hjälpte!
 21. Gabbiness

  Ljudet försvann

  Hej, jag undrar om någon här kanske kan hjälpa mig. Tidigare idag har jag installerat nya drivrutiner till min gamla webcam eftersom det gamla inte fungerade på Vista. Efter att jag startat om datorn så hör jag inget ljud. När jag spelar upp musik och video (har testat olika spelare) så är ljudet borta. Både Windows media player och, realplayer och vlc säger att den spelar upp ljud, men det hörs ingenting. Mina högtalare är korrekt installerade och jag har ljudtestat dem i kontrollpanelens ljudsektion. Testen fungerar som sagt, men Windows vill inte spela upp något ljud. Och inget ljud är avstängt heller... Jag använder Realtek... Har funderat på att avinstallera webcam'en men jag tycker inte att det borde göra någon skillnad. Den har ingen mikrofon och borde inte påverka ljudet så här... Har ingen aning om vad jag ska göra längre, mina idéer är slut.
 22. Msn fungerar som det ska nu. Tusen tack!! ^^
 23. Ja, jag laddade ner msnfix från länken i andra inlägget i den här tråden. Här är mina nya loggfiler från de andra programmen: Main: [log] Deckard's System Scanner v20071014.68 Run by Gabrielle Nilsson on 2007-11-25 17:49:39 Computer is in Normal Mode. -------------------------------------------------------------------------------- -- System Restore -------------------------------------------------------------- Successfully created a Deckard's System Scanner Restore Point. -- Last 5 Restore Point(s) -- 21: 2007-11-25 16:49:49 UTC - RP113 - Deckard's System Scanner Restore Point 20: 2007-11-25 03:35:39 UTC - RP112 - Systemkontrollpunkt 19: 2007-11-23 19:10:01 UTC - RP111 - Installed Microsoft Windows Journal Viewer 18: 2007-11-23 18:38:25 UTC - RP110 - Installed Windows Live 17: 2007-11-23 18:36:45 UTC - RP109 - Windows Live installer installerades -- First Restore Point -- 1: 2007-11-09 12:57:56 UTC - RP93 - Systemkontrollpunkt Backed up registry hives. Performed disk cleanup. System Drive C: has 2.43 GiB (less than 15%) free. -- HijackThis (run as Gabrielle Nilsson.exe) ----------------------------------- Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 17:56:18, on 2007-11-25 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16544) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\AppCore\AppSvc32.exe C:\Program\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program\Delade filer\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe C:\Program\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe C:\WINDOWS\system32\Tablet.exe C:\Program\NETGEAR\WG311TSU\Utility\Gear311T.exe C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccApp.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe C:\WINDOWS\System32\alg.exe C:\WINDOWS\system32\WTablet\TabUserW.exe C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe C:\Program\Spyware Doctor\svcntaux.exe C:\Program\Spyware Doctor\swdsvc.exe C:\Program\Spyware Doctor\SDTrayApp.exe C:\Program\iPod\bin\iPodService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Skrivbord\dss.exe C:\Program\TRENDM~1\HIJACK~1\Gabrielle Nilsson.exe C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiprvse.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.livejournal.com/ R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Länkar O2 - BHO: Länkhjälp till Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program\Delade filer\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: (no name) - {1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75} - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\coShared\Browser\1.0\NppBho.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file) O2 - BHO: Windows Live inloggningshjälpen - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program\Delade filer\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program\google\googletoolbar1.dll O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program\google\googletoolbar1.dll O3 - Toolbar: Visa Norton-verktygsfältet - {90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF} - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\coShared\Browser\1.0\UIBHO.dll O4 - HKLM\..\Run: [AS00_Gear311T] C:\Program\NETGEAR\WG311TSU\Utility\Gear311T.exe -hide O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [osCheck] "C:\Program\Norton Internet Security\osCheck.exe" O4 - HKLM\..\Run: [symantec PIF AlertEng] "C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\PIF\{B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08}\PIFSvc.exe" /a /m "C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\PIF\{B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08}\AlertEng.dll" O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [sDTray] "C:\Program\Spyware Doctor\SDTrayApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - HKCU\..\Run: [bgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe" O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user') O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program\Delade filer\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: TabUserW.exe.lnk = C:\WINDOWS\system32\WTablet\TabUserW.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program\Messenger\msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program\Messenger\msmsgs.exe O16 - DPF: {02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B} (QuickTime Object) - http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/QuickTime/qtactivex/qtplugin.cab O16 - DPF: {8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93} (Java Runtime Environment 1.6.0) - http://javadl-esd.sun.com/update/1.6.0/jinstall-6u2-windows-i586-jc.cab O16 - DPF: {A73BAEFA-EE65-494D-BEDB-DD3E5A34FA98} (Image Uploader) - http://www.extrafilm.se/ImageUploader4.cab O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C:\Program\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program\Delade filer\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program\Delade filer\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe O23 - Service: Automatisk LiveUpdate-schemaläggare - Symantec Corporation - C:\Program\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\VAScanner\comHost.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: Symantec IS Verifiering av lösenord (ISPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program\Norton Internet Security\isPwdSvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\Program\Symantec\LIVEUP~1\LUCOMS~1.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice Service Ex (LiveUpdate Notice Ex) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: LiveUpdate Notice Service - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\PIF\{B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08}\PIFSvc.exe O23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C:\Program\Spyware Doctor\svcntaux.exe O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C:\Program\Spyware Doctor\swdsvc.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe O23 - Service: Symantec AppCore Service (SymAppCore) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\AppCore\AppSvc32.exe O23 - Service: TabletService - Wacom Technology, Corp. - C:\WINDOWS\system32\Tablet.exe -- End of file - 8915 bytes -- File Associations ----------------------------------------------------------- All associations okay. -- Drivers: 0-Boot, 1-System, 2-Auto, 3-Demand, 4-Disabled --------------------- R0 PenClass (Pen Class) - c:\windows\system32\drivers\penclass.sys <Not Verified; Wacom Technology Corporation; Wacom Pen Class Driver> R2 MDC8021X (AEGIS Protocol (IEEE 802.1x) v2.3.1.9) - c:\windows\system32\drivers\mdc8021x.sys <Not Verified; Meetinghouse Data Communications; AEGIS Client 2.3.1.9> R3 AWINDIS5 (AWINDIS5 Protocol Driver) - c:\windows\system32\awindis5.sys <Not Verified; AMBIT Microsystems Corporation.; AMBIT WinDis32 Protocol Driver for Windows> R3 NETGEAR_WG311T_SERVICE (NETGEAR WG311T Wireless Adapter Service) - c:\windows\system32\drivers\wg311tn5.sys <Not Verified; Atheros Communications, Inc.; Atheros AR5001 Wireless Network Adapter> S3 AC2003 - c:\windows\system32\drivers\ac2003.sys <Not Verified; ABIT Computer Corp.; AC2003 Device Driver> -- Services: 0-Boot, 1-System, 2-Auto, 3-Demand, 4-Disabled -------------------- R2 Apple Mobile Device - "c:\program\delade filer\apple\mobile device support\bin\applemobiledeviceservice.exe" <Not Verified; Apple, Inc.; Apple Mobile Device Service> R2 TabletService - c:\windows\system32\tablet.exe <Not Verified; Wacom Technology, Corp.; Wacom Win32 Tablet Service> S3 NBService - c:\program\nero\nero 7\nero backitup\nbservice.exe -- Device Manager: Disabled ---------------------------------------------------- No disabled devices found. -- Scheduled Tasks ------------------------------------------------------------- 2007-11-25 06:28:21 434 --ah----- C:\WINDOWS\Tasks\User_Feed_Synchronization-{544AFDB6-D2FC-478E-8DEA-E0BDD4C266C4}.job 2007-11-24 19:41:36 272 --a------ C:\WINDOWS\Tasks\AppleSoftwareUpdate.job 2007-11-23 20:02:54 614 --a------ C:\WINDOWS\Tasks\Norton Internet Security - Sök igenom datorn - Gabrielle Nilsson.job -- Files created between 2007-10-25 and 2007-11-25 ----------------------------- 2007-11-25 15:57:14 0 d-------- C:\Program\Trend Micro 2007-11-23 19:38:04 0 d--hs--c- C:\Program\Delade filer\WindowsLiveInstaller 2007-11-23 19:36:52 0 d-------- C:\Program\Windows Live 2007-11-23 19:36:13 0 d-------- C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\WLInstaller 2007-11-23 14:18:47 0 d-------- C:\Program\Spyware Doctor 2007-11-23 14:18:47 0 d-------- C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Application Data\PC Tools 2007-11-21 16:17:24 0 dr-h----- C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Recent 2007-11-21 14:02:31 0 d-a------ C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\TEMP 2007-11-20 20:36:17 0 d-------- C:\Documents and Settings\Default User.WINDOWS\Application Data\Apple Computer 2007-11-20 14:34:15 0 d-------- C:\Program\Delade filer\SWF Studio 2007-11-20 14:33:57 0 d-------- C:\Program\Riva 2007-11-07 22:19:05 0 d-------- C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Application Data\SYSTEMAX Software Development 2007-11-07 22:19:05 0 d-------- C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\SYSTEMAX Software Development 2007-10-31 13:20:07 552 --a------ C:\WINDOWS\system32\d3d8caps.dat -- Find3M Report --------------------------------------------------------------- 2007-11-24 16:56:46 0 d-------- C:\Program\Delade filer\Symantec Shared 2007-11-23 20:47:09 14030 --a------ C:\WINDOWS\system32\tablet.dat 2007-11-23 20:44:49 0 d-------- C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Application Data\Azureus 2007-11-23 19:38:04 0 d-------- C:\Program\Delade filer 2007-11-23 14:20:23 438520 --a------ C:\WINDOWS\system32\perfh01D.dat 2007-11-23 14:20:23 81508 --a------ C:\WINDOWS\system32\perfc01D.dat 2007-11-22 14:42:59 0 d-------- C:\Program\MSN Messenger 2007-11-22 00:51:26 0 d-------- C:\Program\Norton Internet Security 2007-11-09 15:51:41 0 d-------- C:\Program\Delade filer\Adobe 2007-10-31 01:41:37 0 d-------- C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Application Data\dvdcss 2007-10-23 17:45:48 0 d-------- C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Application Data\Adobe 2007-10-23 17:42:48 0 d-------- C:\Program\Delade filer\Adobe Systems Shared 2007-10-19 15:50:56 0 d-------- C:\Program\ImTOO 2007-10-19 11:14:34 0 d-------- C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Application Data\Apple Computer 2007-10-19 11:14:12 0 d-------- C:\Program\iPod 2007-10-19 11:13:30 0 d-------- C:\Program\QuickTime 2007-10-19 11:11:45 0 d-------- C:\Program\Apple Software Update 2007-10-19 11:10:47 0 d-------- C:\Program\Delade filer\Apple 2007-10-03 21:03:56 0 d-------- C:\Program\Symantec 2007-09-09 23:25:30 40486120 --a------ C:\NIS07100SW.exe 2007-09-04 19:46:34 737280 --a------ C:\WINDOWS\iun6002.exe <Not Verified; Indigo Rose Corporation; Setup Factory 6.0 Runtime Module> -- Registry Dump --------------------------------------------------------------- *Note* empty entries & legit default entries are not shown [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "AS00_Gear311T"="C:\Program\NETGEAR\WG311TSU\Utility\Gear311T.exe" [2004-05-12 13:21] "ccApp"="C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccApp.exe" [2006-09-03 00:04] "osCheck"="C:\Program\Norton Internet Security\osCheck.exe" [2006-09-05 18:22] "Symantec PIF AlertEng"="C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\PIF\{B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08}\PIFSvc.exe" [2007-03-12 09:22] "NeroFilterCheck"="C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NeroCheck.exe" [2007-03-01 14:57] "SDTray"="C:\Program\Spyware Doctor\SDTrayApp.exe" [2007-11-02 17:24] "MSConfig"="C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe" [2004-08-04 13:00] [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "CTFMON.EXE"="C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe" [2004-08-04 13:00] "BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}"="C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe" [2007-06-27 18:03] "msnmsgr"="C:\Program\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" [2007-10-18 11:35] C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Start-meny\Program\AutostartAdobe Gamma Loader.lnk - C:\Program\Delade filer\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe [2005-02-12 21:16:20] TabUserW.exe.lnk - C:\WINDOWS\system32\WTablet\TabUserW.exe [2007-08-24 16:34:30] [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\aawservice] @="Service" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\sdauxservice" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\sdcoreservice" [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupfolder\C:^Documents and Settings^All Users.WINDOWS^Start-meny^Program^Autostart^Personal.lnk] path=C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Start-meny\Program\Autostart\Personal.lnk backup=C:\WINDOWS\pss\Personal.lnkCommon Startup [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Adobe Reader Speed Launcher] "C:\Program\Adobe\Reader 8.0\Reader\Reader_sl.exe" [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\IMJPMIG8.1] "C:\WINDOWS\IME\imjp8_1\IMJPMIG.EXE" /Spoil /RemAdvDef /Migration32 [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\iTunesHelper] "D:\iTunes\iTunesHelper.exe" [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\MsnMsgr] "C:\Program\Windows Live\Messenger\MsnMsgr.Exe" /background [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NVMixerTray] "C:\Program\NVIDIA Corporation\NvMixer\NVMixerTray.exe" [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\PHIME2002A] C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /IMEName [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\PHIME2002ASync] C:\WINDOWS\system32\IME\TINTLGNT\TINTSETP.EXE /SYNC [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\QuickTime Task] "C:\Program\QuickTime\qttask.exe" -atboottime [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\SunJavaUpdateSched] "C:\Program\Java\jre1.6.0_02\bin\jusched.exe" [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\TkBellExe] "C:\Program\Delade filer\Real\Update_OB\realsched.exe" -osboot [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\WinampAgent] C:\Program\Winamp\winampa.exe [HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2\{346d216a-be00-11db-bda9-00095becddd9}] AutoRun\command- E:\Autorun.exe root.ini [HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2\{43389468-8f8a-11dc-bded-00095becddd9}] AutoRun\command- G:\wd_windows_tools\setup.exe *Newly Created Service* - COMHOST -- End of Deckard's System Scanner: finished at 2007-11-25 17:58:05 ------------ [/log] Och extra: [log] Deckard's System Scanner v20071014.68 Extra logfile - please post this as an attachment with your post. -------------------------------------------------------------------------------- -- System Information ---------------------------------------------------------- Microsoft Windows XP Home Edition (build 2600) SP 2.0 Architecture: X86; Language: Swedish CPU 0: AMD Athlon Percentage of Memory in Use: 49% Physical Memory (total/avail): 511.48 MiB / 258.12 MiB Pagefile Memory (total/avail): 1482.97 MiB / 783.95 MiB Virtual Memory (total/avail): 2047.88 MiB / 1947.21 MiB A: is Removable (No Media) C: is Fixed (NTFS) - 19.53 GiB total, 2.46 GiB free. D: is Fixed (NTFS) - 92.25 GiB total, 8.35 GiB free. E: is CDROM (No Media) F: is Fixed (NTFS) - 186.31 GiB total, 18.39 GiB free. \\.\PHYSICALDRIVE0 - ST3120026A - 111.79 GiB - 2 partitions \PARTITION0 (bootable) - Installerbart filsystem - 19.53 GiB - C: \PARTITION1 - Installerbart filsystem - 92.25 GiB - D: \\.\PHYSICALDRIVE1 - ST320082 2A USB Device - 186.31 GiB - 1 partition \PARTITION0 - Installerbart filsystem - 186.31 GiB - F: -- Security Center ------------------------------------------------------------- AUOptions is scheduled to auto-install. Windows Internal Firewall is disabled. FirstRunDisabled is set. FW: Norton Internet Security v2007 (Symantec Corporation) AV: Norton Internet Security v2007 (Symantec Corporation) [HKLM\System\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\AuthorizedApplications\List] "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"="%windir%\\system32\\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019" "%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe"="%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000" "C:\\Program\\Windows Live\\Messenger\\msnmsgr.exe"="C:\\Program\\Windows Live\\Messenger\\msnmsgr.exe:*:Enabled:Windows Live Messenger" "C:\\Program\\Windows Live\\Messenger\\livecall.exe"="C:\\Program\\Windows Live\\Messenger\\livecall.exe:*:Enabled:Windows Live Messenger (Phone)" [HKLM\System\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications\List] "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"="%windir%\\system32\\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019" "%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe"="%windir%\\Network Diagnostic\\xpnetdiag.exe:*:Enabled:@xpsp3res.dll,-20000" "D:\\iTunes\\iTunes.exe"="D:\\iTunes\\iTunes.exe:*:Enabled:iTunes" "C:\\Program\\Windows Live\\Messenger\\msnmsgr.exe"="C:\\Program\\Windows Live\\Messenger\\msnmsgr.exe:*:Enabled:Windows Live Messenger" "C:\\Program\\Windows Live\\Messenger\\livecall.exe"="C:\\Program\\Windows Live\\Messenger\\livecall.exe:*:Enabled:Windows Live Messenger (Phone)" -- Environment Variables ------------------------------------------------------- ALLUSERSPROFILE=C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS APPDATA=C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A\Application Data CLASSPATH=.;C:\Program\Java\jre1.6.0_02\lib\ext\QTJava.zip CLIENTNAME=Console CommonProgramFiles=C:\Program\Delade filer COMPUTERNAME=GABRIELL-5BBB9A ComSpec=C:\WINDOWS\system32\cmd.exe FP_NO_HOST_CHECK=NO HOMEDRIVE=C: HOMEPATH=\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A LOGONSERVER=\\GABRIELL-5BBB9A NUMBER_OF_PROCESSORS=1 OS=Windows_NT Path=C:\Program\Internet Explorer;;C:\WINDOWS\system32;C:\WINDOWS;C:\WINDOWS\System32\Wbem;C:\Program\QuickTime\QTSystem\;C:\Program\Delade filer\Ahead\LibPATHEXT=.COM;.EXE;.BAT;.CMD;.VBS;.VBE;.JS;.JSE;.WSF;.WSH PROCESSOR_ARCHITECTURE=x86 PROCESSOR_IDENTIFIER=x86 Family 6 Model 8 Stepping 1, AuthenticAMD PROCESSOR_LEVEL=6 PROCESSOR_REVISION=0801 ProgramFiles=C:\Program PROMPT=$P$G QTJAVA=C:\Program\Java\jre1.6.0_02\lib\ext\QTJava.zip SESSIONNAME=Console SystemDrive=C: SystemRoot=C:\WINDOWS TEMP=C:\DOCUME~1\GABRIE~1.GAB\LOKALA~1\Temp TMP=C:\DOCUME~1\GABRIE~1.GAB\LOKALA~1\Temp USERDOMAIN=GABRIELL-5BBB9A USERNAME=Gabrielle Nilsson USERPROFILE=C:\Documents and Settings\Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A windir=C:\WINDOWS -- User Profiles --------------------------------------------------------------- Gabrielle Nilsson.GABRIELL-5BBB9A (admin) -- Add/Remove Programs --------------------------------------------------------- --> C:\Program\Delade filer\Real\Update_OB\r1puninst.exe RealNetworks|RealPlayer|6.0 --> C:\Program\Nero\Nero 7\\nero\uninstall\UNNERO.exe /UNINSTALL --> C:\WINDOWS\UNNeroBackItUp.exe /UNINSTALL --> C:\WINDOWS\UNNeroMediaHome.exe /UNINSTALL --> C:\WINDOWS\UNNeroShowTime.exe /UNINSTALL --> C:\WINDOWS\UNNeroVision.exe /UNINSTALL --> C:\WINDOWS\UNRecode.exe /UNINSTALL --> rundll32.exe setupapi.dll,InstallHinfSection DefaultUninstall 132 C:\WINDOWS\INF\PCHealth.inf Ad-Aware 2007 --> MsiExec.exe /X{DED53B0B-B67C-4244-AE6A-D6FD3C28D1EF} Adobe Flash Player ActiveX --> C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\uninstall_activeX.exe Adobe InDesign CS2 --> msiexec /I{7F4C8163-F259-49A0-A018-2857A90578BC} Adobe Photoshop 7.0 --> C:\WINDOWS\ISUN041D.EXE -fD:\Photoshop\Uninst.isu -cD:\Photoshop\Uninst.dll Adobe Reader 8.1.1 - Svenska --> MsiExec.exe /I{AC76BA86-7AD7-1053-7B44-A81000000003} AppCore --> MsiExec.exe /I{EFB5B3B5-A280-4E25-BE1C-634EEFE32C1B} Apple Mobile Device Support --> MsiExec.exe /I{3EBD3749-304E-4A4C-9575-C00E5F015217} Apple Software Update --> MsiExec.exe /I{B74F042E-E1B9-4A5B-8D46-387BB172F0A4} ATI - Software Uninstall Utility --> C:\Program\ATI Technologies\UninstallAll\AtiCimUn.exe ATI Display Driver --> rundll32 C:\WINDOWS\system32\atiiiexx.dll,_InfEngUnInstallINFFile_RunDLL@16 -force_restart -flags:0x2010001 -inf_class:DISPLAY -clean AV --> MsiExec.exe /I{F4DB525F-A986-4249-B98B-42A8066251CA} Azureus --> C:\Program\Azureus\Uninstall.exe ccCommon --> MsiExec.exe /I{3CCAD2EF-CFF2-4637-82AA-AABF370282D3} CCleaner (remove only) --> "C:\Program\CCleaner\uninst.exe" Codec Pack - All In 1 6.0.3.0 --> C:\WINDOWS\iun6002.exe "C:\Program\Codec Pack - All In 1\irunin.ini" DivX Codec --> C:\Program\DivX\DivXCodecUninstall.exe /CODEC Google Toolbar for Internet Explorer --> MsiExec.exe /I{DBEA1034-5882-4A88-8033-81C4EF0CFA29} Google Toolbar for Internet Explorer --> regsvr32 /u /s "c:\program\google\googletoolbar1.dll" Haali Media Splitter --> "C:\Program\Matroska Pack\haali\uninstall.exe" HijackThis 2.0.2 --> "C:\Program\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe" /uninstall Hotfix for Windows Media Format 11 SDK (KB929399) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB929399$\spuninst\spuninst.exe" ImTOO MP4 Video Converter --> C:\Program\ImTOO\MP4 Video Converter 3\Uninstall.exe iTunes --> MsiExec.exe /I{B045B608-4A47-4C77-9EAD-06C394503306} Java 6 Update 2 --> MsiExec.exe /I{3248F0A8-6813-11D6-A77B-00B0D0160020} LiveUpdate 3.1 (Symantec Corporation) --> "C:\Program\Symantec\LiveUpdate\LSETUP.EXE" /U LiveUpdate Notice (Symantec Corporation) --> MsiExec.exe /X{DBA4DB9D-EE51-4944-A419-98AB1F1249C8} Matroska Pack --> C:\Program\Matroska Pack\uninstall.exe Microsoft Base Smart Card Cryptographic Service Provider Package --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallbasecsp$\spuninst\spuninst.exe" Microsoft Compression Client Pack 1.0 for Windows XP --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallMSCompPackV1$\spuninst\spuninst.exe" Microsoft User-Mode Driver Framework Feature Pack 1.0 --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallWudf01000$\spuninst\spuninst.exe" Microsoft Windows Journal Viewer --> MsiExec.exe /X{43DCF766-6838-4F9A-8C91-D92DA586DFA8} MSRedist --> MsiExec.exe /I{B7C61755-DB48-4003-948F-3D34DB8EAF69} MSXML 6.0 Parser (KB933579) --> MsiExec.exe /I{0A869A65-8C94-4F7C-A5C7-972D3C8CED9E} Nero 7 Premium --> MsiExec.exe /X{847CAE64-4CD2-4B2D-AF00-978FF5431053} neroxml --> MsiExec.exe /I{56C049BE-79E9-4502-BEA7-9754A3E60F9B} NETGEAR Wireless Adapter WG311T --> RunDll32 C:\Program\DELADE~1\INSTAL~1\engine\6\INTEL3~1\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program\InstallShield Installation Information\{A49306CE-84C6-4024-BAD2-80FE34679069}\Setup.exe" -l0x9 Norton AntiVirus --> MsiExec.exe /X{830D8CBD-C668-49e2-A969-C2C2106332E0} Norton Confidential Browser Component --> MsiExec.exe /I{4843B611-8FCB-4428-8C23-31D0A5EAE164} Norton Confidential Web Protection Component --> MsiExec.exe /I{D353CC51-430D-4C6F-9B7E-52003DA1E05A} Norton Internet Security --> MsiExec.exe /I{48185814-A224-447a-81DA-71BD20580E1B} Norton Internet Security --> MsiExec.exe /I{5AA2CD16-706F-41f3-87C5-2B5A031F2B3B} Norton Internet Security --> MsiExec.exe /I{E3EFA461-EB83-4C3B-9C47-2C1D58A01555} Norton Internet Security --> MsiExec.exe /I{E5EE9939-259F-4DE2-8023-5C49E16A4F43} Norton Internet Security (Symantec Corporation) --> "C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\SymSetup\{5AA2CD16-706F-41f3-87C5-2B5A031F2B3B}_10_0_1_86\{5AA2CD16-706F-41f3-87C5-2B5A031F2B3B}.exe" /X Norton Protection Center --> MsiExec.exe /I{9A129ABC-A53A-4209-A21E-D5DEDFB7CCA8} NVIDIA Drivers --> C:\WINDOWS\system32\NVUNINST.EXE UninstallGUI NvMixer --> RunDll32 C:\Program\DELADE~1\INSTAL~1\engine\6\INTEL3~1\Ctor.dll,LaunchSetup "C:\Program\InstallShield Installation Information\{D7A6C517-11F2-419F-B5BB-27772B939698}\Setup.exe" -uninstall Personal 4.5.2 --> "C:\Program\Personal\bin\persinst.exe" -u Platta --> C:\Program\Tablet\Remove.exe /u QuickTime --> MsiExec.exe /I{95A890AA-B3B1-44B6-9C18-A8F7AB3EE7FC} RealPlayer --> C:\Program\Delade filer\Real\Update_OB\r1puninst.exe RealNetworks|RealPlayer|6.0 Riva FLV Encoder 2.0 --> "C:\Program\Riva\Riva FLV Encoder 2.0\unins000.exe" Security Update for CAPICOM (KB931906) --> MsiExec.exe /I{0EFDF2F9-836D-4EB7-A32D-038BD3F1FB2A} Security Update for CAPICOM (KB931906) --> MsiExec.exe /X{0EFDF2F9-836D-4EB7-A32D-038BD3F1FB2A} Snabbkorrigering för Windows XP (KB914440) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB914440$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB890046) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB890046$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB893756) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB893756$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB896358) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB896358$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB896423) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB896423$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB896428) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB896428$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB899587) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB899587$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB899591) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB899591$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB900725) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB900725$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB901017) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB901017$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB901190) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB901190$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB901214) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB901214$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB902400) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB902400$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB904706) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB904706$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB905414) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB905414$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB905749) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB905749$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB908519) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB908519$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB911562) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB911562$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB911927) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB911927$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB913580) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB913580$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB914388) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB914388$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB914389) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB914389$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB917344) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB917344$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB917953) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB917953$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB918118) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB918118$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB918439) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB918439$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB919007) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB919007$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB920213) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB920213$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB920670) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB920670$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB920683) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB920683$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB920685) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB920685$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB921503) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB921503$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB922819) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB922819$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB923191) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB923191$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB923414) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB923414$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB923689) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB923689$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB923789) --> C:\WINDOWS\system32\MacroMed\Flash\genuinst.exe C:\WINDOWS\system32\MacroMed\Flash\KB923789.inf Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB923980) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB923980$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB924270) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB924270$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB924496) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB924496$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB924667) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB924667$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB925902) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB925902$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB926255) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB926255$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB926436) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB926436$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB927779) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB927779$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB927802) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB927802$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB928255) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB928255$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB928843) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB928843$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB929123) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB929123$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB930178) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB930178$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB931261) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB931261$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB931784) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB931784$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB932168) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB932168$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB933729) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB933729$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB935839) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB935839$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB935840) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB935840$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB936021) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB936021$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB937143) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB937143$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB938127) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB938127$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB938829) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB938829$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB941202) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB941202$\spuninst\spuninst.exe" Säkerhetsuppdatering för Windows XP (KB943460) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB943460$\spuninst\spuninst.exe" SPBBC 32bit --> MsiExec.exe /I{77772678-817F-4401-9301-ED1D01A8DA56} Spyware Doctor 5.1 --> C:\Program\Spyware Doctor\unins000.exe /LOG Uppdatering för Windows XP (KB894391) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB894391$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB898461) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB898461$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB900485) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB900485$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB904942) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB904942$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB908531) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB908531$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB910437) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB910437$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB911280) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB911280$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB916595) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB916595$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB920342) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB920342$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB920872) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB920872$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB922582) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB922582$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB925720) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB925720$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB925876) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB925876$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB927891) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB927891$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB930916) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB930916$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB933360) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB933360$\spuninst\spuninst.exe" Uppdatering för Windows XP (KB938828) --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB938828$\spuninst\spuninst.exe" VideoLAN VLC media player 0.8.6c --> C:\Program\VideoLAN\VLC\uninstall.exe Winamp (remove only) --> "C:\Program\Winamp\UninstWA.exe" Windows Communication Foundation --> MsiExec.exe /X{491DD792-AD81-429C-9EB4-86DD3D22E333} Windows Imaging Component --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallWIC$\spuninst\spuninst.exe" Windows Live inloggningsassistenten --> MsiExec.exe /I{AFA4E5FD-ED70-4D92-99D0-162FD56DC986} Windows Live installer --> MsiExec.exe /X{E17F76BE-50E9-4E7C-ADF6-6D8F44A9C6F3} Windows Live Messenger --> MsiExec.exe /X{20503DFE-E5B2-491E-B2C5-8BCB5BF5B9E9} Windows Media Format 11 runtime --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallWMFDist11$\spuninst\spuninst.exe" Windows Media Format SDK Hotfix - KB891122 --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallKB891122$\spuninst\spuninst.exe" Windows Presentation Foundation --> MsiExec.exe /X{BAF78226-3200-4DB4-BE33-4D922A799840} Windows Presentation Foundation Language Pack (SVE) --> MsiExec.exe /X{0691B876-15B2-451B-AEA4-5653E40899C4} Windows Workflow Foundation --> MsiExec.exe /I{7D1B85BD-AA07-48B8-808D-67A4067FC6BD} Windows Workflow Foundation SV Language Pack --> MsiExec.exe /I{793C456F-EB0A-4164-BE77-B6D901F2C7E3} WinRAR archiver --> C:\Program\WinRAR\uninstall.exe XML Paper Specification Shared Components Language Pack 1.0 --> "C:\WINDOWS\$NtUninstallXPSEPSCLP$\spuninst\spuninst.exe" XML Paper Specification Shared Components Pack 1.0 --> -- Application Event Log ------------------------------------------------------- Event Record #/Type6012 / Error Event Submitted/Written: 11/23/2007 08:41:46 PM Event ID/Source: 1002 / Application Hang Event Description: Stoppat program msnmsgr.exe, version 8.5.1302.1018, stoppad modul hungapp, version 0.0.0.0, stoppad adress 0x00000000. Event Record #/Type6011 / Error Event Submitted/Written: 11/23/2007 08:41:43 PM Event ID/Source: 1002 / Application Hang Event Description: Stoppat program msnmsgr.exe, version 8.5.1302.1018, stoppad modul hungapp, version 0.0.0.0, stoppad adress 0x00000000. Event Record #/Type6007 / Success Event Submitted/Written: 11/23/2007 07:43:31 PM Event ID/Source: 12001 / usnjsvc Event Description: The Messenger Sharing USN Journal Reader service started successfully. Event Record #/Type5972 / Error Event Submitted/Written: 11/23/2007 02:19:04 PM Event ID/Source: 1000 / Application Error Event Description: Felaktigt program explorer.exe, version 6.0.2900.3156, felaktig modul shell32.dll, version 6.0.2900.3241, felaktig adress 0x00035564. Mediespecifik händelse behandlas för [explorer.exe!ws!] Event Record #/Type5918 / Success Event Submitted/Written: 11/22/2007 01:36:14 PM Event ID/Source: 12001 / usnjsvc Event Description: The Messenger Sharing USN Journal Reader service started successfully. -- Security Event Log ---------------------------------------------------------- No Errors/Warnings found. -- System Event Log ------------------------------------------------------------ Event Record #/Type5758 / Error Event Submitted/Written: 11/25/2007 04:19:54 AM Event ID/Source: 7000 / Service Control Manager Event Description: Tjänsten Windows CardSpace kunde inte startas på grund av följande fel: %%1053 Event Record #/Type5757 / Error Event Submitted/Written: 11/25/2007 04:19:54 AM Event ID/Source: 7009 / Service Control Manager Event Description: En timeout (30000 ms) inträffade vid väntan på att tjänsten Windows CardSpace ska ansluta. Event Record #/Type5722 / Warning Event Submitted/Written: 11/24/2007 10:26:21 AM Event ID/Source: 36 / W32Time Event Description: Datorns tid har inte kunnat synkroniseras på 49152 sekunder eftersom ingen tidsprovider har kunnat ge en användbar tidsstämpel. Datorns klocka är inte synkroniserad. Event Record #/Type5700 / Error Event Submitted/Written: 11/24/2007 00:45:12 AM Event ID/Source: 7034 / Service Control Manager Event Description: Tjänsten PC Tools Security Service avslutades oväntat. Detta har skett 1 gånger. Event Record #/Type5670 / Error Event Submitted/Written: 11/23/2007 10:13:23 PM Event ID/Source: 7000 / Service Control Manager Event Description: Tjänsten Windows CardSpace kunde inte startas på grund av följande fel: %%1053 -- End of Deckard's System Scanner: finished at 2007-11-25 17:58:05 ------------ [/log]
 24. Hej är den här tråden fortfarande aktiv? Jag dras med samma msnproblem och hoppas någon kan hjälpa mig här. Tidigare idag hittade mitt virusprogram en fil vid namn W32.SillyIM som den tog bort. Jag vet inte om det är relaterat med msn eller inte... Här är iaf min log: [log]Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 15:58:14, on 2007-11-25 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16544) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\AppCore\AppSvc32.exe C:\Program\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program\Delade filer\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe C:\Program\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe C:\WINDOWS\system32\Tablet.exe C:\Program\NETGEAR\WG311TSU\Utility\Gear311T.exe C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccApp.exe C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe C:\WINDOWS\System32\alg.exe C:\WINDOWS\system32\WTablet\TabUserW.exe C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMIndexStoreSvr.exe C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe C:\Program\Winamp\winamp.exe C:\Program\Spyware Doctor\svcntaux.exe C:\Program\Spyware Doctor\swdsvc.exe C:\Program\Spyware Doctor\SDTrayApp.exe C:\Program\iPod\bin\iPodService.exe D:\Photoshop\Photoshop.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program\Delade filer\Microsoft Shared\Windows Live\WLLoginProxy.exe C:\Program\Trend Micro\HijackThis\HijackThis.exe C:\WINDOWS\system32\wbem\wmiprvse.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.livejournal.com/ R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896'>http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157 R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Länkar O2 - BHO: Länkhjälp till Adobe PDF Reader - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program\Delade filer\Adobe\Acrobat\ActiveX\AcroIEHelper.dll O2 - BHO: (no name) - {1E8A6170-7264-4D0F-BEAE-D42A53123C75} - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\coShared\Browser\1.0\NppBho.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file) O2 - BHO: Windows Live inloggningshjälpen - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program\Delade filer\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program\google\googletoolbar1.dll O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program\google\googletoolbar1.dll O3 - Toolbar: Visa Norton-verktygsfältet - {90222687-F593-4738-B738-FBEE9C7B26DF} - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\coShared\Browser\1.0\UIBHO.dll O4 - HKLM\..\Run: [AS00_Gear311T] C:\Program\NETGEAR\WG311TSU\Utility\Gear311T.exe -hide O4 - HKLM\..\Run: [ccApp] "C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [osCheck] "C:\Program\Norton Internet Security\osCheck.exe" O4 - HKLM\..\Run: [symantec PIF AlertEng] "C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\PIF\{B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08}\PIFSvc.exe" /a /m "C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\PIF\{B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08}\AlertEng.dll" O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [sDTray] "C:\Program\Spyware Doctor\SDTrayApp.exe" O4 - HKLM\..\Run: [MSConfig] C:\WINDOWS\PCHealth\HelpCtr\Binaries\MSConfig.exe /auto O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe O4 - HKCU\..\Run: [bgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}] "C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe" O4 - HKCU\..\Run: [msnmsgr] "C:\Program\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe" /background O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'LOKAL TJÄNST') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user') O4 - Global Startup: Adobe Gamma Loader.lnk = C:\Program\Delade filer\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O4 - Global Startup: TabUserW.exe.lnk = C:\WINDOWS\system32\WTablet\TabUserW.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll O9 - Extra button: (no name) - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: @xpsp3res.dll,-20001 - {e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583} - C:\WINDOWS\Network Diagnostic\xpnetdiag.exe O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program\Messenger\msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program\Messenger\msmsgs.exe O16 - DPF: {02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B} (QuickTime Object) - http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/QuickTime/qtactivex/qtplugin.cab O16 - DPF: {8AD9C840-044E-11D1-B3E9-00805F499D93} (Java Runtime Environment 1.6.0) - http://javadl-esd.sun.com/update/1.6.0/jinstall-6u2-windows-i586-jc.cab O16 - DPF: {A73BAEFA-EE65-494D-BEDB-DD3E5A34FA98} (Image Uploader) - http://www.extrafilm.se/ImageUploader4.cab O23 - Service: Ad-Aware 2007 Service (aawservice) - Lavasoft AB - C:\Program\Lavasoft\Ad-Aware 2007\aawservice.exe O23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program\Delade filer\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple, Inc. - C:\Program\Delade filer\Apple\Mobile Device Support\bin\AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: Ati HotKey Poller - ATI Technologies Inc. - C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe O23 - Service: ATI Smart - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\ati2sgag.exe O23 - Service: Automatisk LiveUpdate-schemaläggare - Symantec Corporation - C:\Program\Symantec\LiveUpdate\ALUSchedulerSvc.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect service (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\VAScanner\comHost.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: Symantec IS Verifiering av lösenord (ISPwdSvc) - Symantec Corporation - C:\Program\Norton Internet Security\isPwdSvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C:\Program\Symantec\LIVEUP~1\LUCOMS~1.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice Service Ex (LiveUpdate Notice Ex) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\ccSvcHst.exe O23 - Service: LiveUpdate Notice Service - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\PIF\{B8E1DD85-8582-4c61-B58F-2F227FCA9A08}\PIFSvc.exe O23 - Service: NBService - Nero AG - C:\Program\Nero\Nero 7\Nero BackItUp\NBService.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C:\Program\Delade filer\Ahead\Lib\NMIndexingService.exe O23 - Service: PC Tools Auxiliary Service (sdAuxService) - PC Tools - C:\Program\Spyware Doctor\svcntaux.exe O23 - Service: PC Tools Security Service (sdCoreService) - PC Tools - C:\Program\Spyware Doctor\swdsvc.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\CCPD-LC\symlcsvc.exe O23 - Service: Symantec AppCore Service (SymAppCore) - Symantec Corporation - C:\Program\Delade filer\Symantec Shared\AppCore\AppSvc32.exe O23 - Service: TabletService - Wacom Technology, Corp. - C:\WINDOWS\system32\Tablet.exe -- End of file - 9007 bytes [/log] Jag prövade använda MsnFix också, men den hittade ingenting...
×
×
 • Skapa nytt...