Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Janne83

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Janne83

 • Medlemstitel
  Nykomling

Profil

 • Ort
  Pargas
 1. TACK jätte mycket för dina svar men de tycks bli jätte komplicerat för har inte cd brännare på laptopen och inte diskettstation på pc:n så det blir väl att föra den på reparation , men tusen tackar!!!
 2. hur ska jag kunna testa hårdskivan på min bordsdatorn som inte fungerar har bara en laptop som fungerar nu.
 3. datorn är en 2 år gammal fujitsu siemens 3.2Ghz har inte bytt nånting förutom ram, den är 1 gång formaterad av samma orsak (startar om) men de löste inte problemet.
 4. är temperaturen normal sys temp 39C cpu temp 50C
 5. har båda nya ram inne putsat bort damm och satte ny kylpasta (artic silver)
 6. nån som kan hjälpa? har problem med att installera windows xp på nytt, hade problem med datorn när den hela tiden starta om av sig själv, köpte nya ram minne men hjälpte inte , så jag försökte med att installera windows på nytt men nu startar den om sig några minuter in i insallationen, så man måste börja om från början,snälla nån hjälp mig, kan de vara så( powersupply) pajjat??
 7. Hej någon som kan hjälpa mig? Har en två år gammal fujitsu siemens datorn som har börjat starta om sig lite när den själv tycker.har tagit upp och putsat bort allt damm,laddat ner speedfan och kollat temp, Temp1 36C Temp2 37C (Temp3 28C varierar mycket.) HDO 31C.Kollat RAM-minne med att ta bort ett åt gången och se om den börjar fungera men ingenting tycks hjälpa. Hoppas att nån ta tid och hjälpa. TACK på förhand!!
×
×
 • Skapa nytt...