Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

norea

Medlem
 • Antal inlägg

  27
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej, har en Canon powershot G10. på filminspelningsfunktionen står inställningen på (M) 640 x 480, 30 b/s. vad nu det betyder... vår gamla videokamera har gått sönder men vi vet inte om vi ska köpa en ny eller använda filmfunktionen på canon kameran. kameran är ju superbra kvalitet med 14,7 megapixel och det är ju mer än de flesta videokameror har. men jag vet inte om filmfunktionen är lika bra som kamerafunktionen så att säga. vi vill gärna ha en sony handycam med minneskort och hårddisk. inte för dyr. men frågan är kvalitetsmässigt, är canon lika bra??
 2. Datorn är nu inlämnad till en tekniker. Han är tydligen speciallist på hps laptops. nästan alldid är det grafikkortet som strular, och har man garanti byter hp ut hela moderkortet. han har verktyg att laga grafikkortet men sa att han kan laga nio av tio. tydligen verkar det som att min dator är den tionde för han lyckas inte få igång datorn. ska ringa honom i morgon igen. Kan man på nåt sätt ta ut hårddisken och rädda filer och koppla in den i en anan dator eller hur funkar det?
 3. när man lämnar in en dator, brukar de kunna rädda filer då?
 4. nu får jag inte ens igång felsäkert läge eller återkapa hårddisk under f11
 5. kan det vara AMD turion som står på ett märke på datorn? nu lyckades jag ha igång datorn i typ fem minuter innan den krashade igen. hann gå in på telia som är min leverantör och skaffa säkerhetskopiering av datorn, men den hann inte göra det. kanske om jag lyckas öppna den igen en stund,,,
 6. var ser jag vilken hårddisk jag har?
 7. frågan är om jag kan ladda ner och bränna från mannens dator som är en mac och att den ändå sen passar till min pc.
 8. usch, låter för svårt för mig. får nog lämna in den istället.
 9. men kan man köra felsäkringsprogrammet när man inte får igång datorn?
 10. hej, nej det finns tyvärr ingen garanti kvar. jag har mailat nåt företag som siba har serviceavtal med, får väl betala för att laga den. hoppas bara foton går att rädda..
 11. min dator har helt pajat, Igår började skärmen få konstiga färger och sen kunde jag inte flytta runt pilen och inga tangenter svarade datorn på. jag stängde den manuellt och öppnade den igen. då startade den med konstiga randiga färger bara. lät den stå en stund igen och startade om. fick igång den och den gjorde själv en en startreperation och gick igigång. den föreslog själv en systemåterställning (tror det hette så) och den gjorde det. tog bort det sista programmet jag hade installerat i går kväll, winrar. sen funkade den, några timmar..samma saker hände sen igen och jag startade i felsäkert läge, försökte göra en ny systemåterställning där men datorn stängde sig efter ett tag. jag såg att jag kunde gå in och titta på foton i felsäkert läge, kan man bränna dem till skiva när man är där inne? nu på morgonen när jag startade den kom startreparation upp igen, jag läste loggen och det enda felet jag såg var "diskens systemvolym är skadad" chkdsk reperation av filsystem utfördes. men när den sen startade om sig hände samma sak igen. bara massa konstiga färger på skärmen och datorn funkar inte. .vad kan jag göra???
 12. norea

  datorn strular

  min dator strular rätt mycket. laptopen blir varm och stänger sig ofta. explorern svarar inte och allt låser sig. vad kan jag göra?
 13. Helt plötsligt funkar inte webkameran. jag har en hp pavilion notebook dv 9000 och vista. Innan har man öppnat webkameran i quickplay men nu är ikonen borta i quickplaymenyn. När jag går in på på enhetshanteraren så står det att enheten fungerar korrekt och jag har uppdaterat drivrutinen där inne också. laddade också ner servicepack 2 till vista men fortfarande ingen kamara... vad har hänt, var är den??
 14. jag testade ta ut batteriet eftersom jag ändå alltid använder nätström till den. då lugnade datorn ner sig och jag har lyckats komprimera filerna, datorn är inte så varm längre. var det så enkelt??
×
×
 • Skapa nytt...