Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Premium

Medlem
 • Antal inlägg

  20
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för hjälpen! Det hade varit omöjligt för mig att göra alla steg rätt utan guidningen.
 2. Nej, jag är inte samma person som trådskaparen i länken du visade. Det var väl 2-3 månader sen jag postade min tråd tror jag..
 3. Frågar vidare här. Ok, jag har nu trial-versionen av TMPEnc Xpress 4 men ser inget om undertexter där. Orkar någon guida mig igenom så utlovas en poäng om det fungerar. [inlägget ändrat 2008-10-10 13:21:39 av Premium]
 4. Jag som tyckte jag hade sökt igenom tillräckligt men tydligen inte! Ok, ska jag fortsätta fråga här eller ska jag be en mod radra denna och fortsätta i den äldre tråden?
 5. Hej, jag har tidigare skrivit ett inlägg om undertexter och fått bra svar (stjärnor till er alla i efterskott) nu har jag avancerat ett steg och lyckas få till undertext till mina klipp på datorn men då jag laddade upp ett av dem till en videohemsida så föll undertexten (min översatta text) bort och klippet blev i praktiken värdelöst. Jag är på newbie-nivå så det blir pedagogiskt nu. Filen jag ursprungligen hade var i formatet .flv som jag konverterade till avi varpå jag använde Subtitle Workshop för att synka in texten. Sen tog jag hem några olika program för att bränna in texten men jag använde bara ett (ffdshow) och efter lite om och mycket men så lyckades jag lista ut att man skulle döpa avi-filen samt srt'n till samma namn "hejduglade.avi - hejduglade.srt" Problemet är, som jag skrev längre upp, att den visas fint med text i media player, vlc (efter att man bockat för subtitles) , creative media source och i nåt som heter zoom player, men inte i windows movie maker, där har texten inte hängt med och inte heller i shockwave flash som jag tror att videohemsidan använder sig av. Antingen har jag missat nåt steg i bränningen eller så är det inte möjligt att laborera i formatet AVI om man vill ha med text som ska vara kompatibelt med alla spelare. Eller, så måste man "bränna fast" texten om ni förstår vad jag menar.. går det? [inlägget ändrat 2008-10-10 01:02:57 av Premium]
 6. Jag har några klipp på 10 minuetr vardera ungefär som jag skulle vilja lägga till en egengjord översättning i form av löpande undertext. Jag nöjer mig med det enklaste som finns, det behöver inte vara snyggt men såklart i synk. Inbillar mig att det är ganska avancerat, stämmer det?
 7. Nu har jag scannat utbudet och läst på lite. Har demoversionen av WMRecorder vilken räcker för det jag vill göra. Skaffade även Xilisoft Youtube Video Converter. Screen Virtuoso testade jag först men det var värdelöst. Tack för svaret iaf!
 8. Vet inte om jag är i rätt forum då det finns så mycket att välja på. Hur som helst så undrar jag lite försynt hur man extraherar, eller kopierar kanske man säger, en filmsekvens från låt säga aftonbladet.se för publicering på en annan sida. Jag menar då alltså inte bara länken utan själva filmsekvensen. Finns det något program som inte kräver en magisterexamen i rymdteknik för att begripa?
 9. Jag har scannat ett dokument och fått filen i .bmp vilken icke godtas för publicering på den sida där jag ämnar publicera. Frågan är således hur jag gör för att få den konverterad till annat filformat (av de nedskrivna i rubriken) smidigast?
 10. Problemet är inte stort och just nyligen kom jag på att ett snabbt klick med höger musknapp följt av vänster får det att funka, om än med nån sekunds extra betånketid men strunt samma. Om nån har ett klickrent tips/förklaring så varsågod men jag orkar inte bevaka den här tråden mer än sporadiskt.
 11. Ja i IE. Jag tömde alla temp o så men problemet kvarstår. Antingen är problemet för komlicerat (för många orsaker) eller så har ingen tid? Jag vill hemskt gärna få hjälp.
 12. Lyfter frågan då svar uteblivit.
×
×
 • Skapa nytt...