Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mållgan

Medlem
 • Antal inlägg

  1 045
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  16

Mållgan vann dagen: 18 Maj 2019

Mållgan hade det mest gillade innehållet!

Om Mållgan

 • Medlemstitel
  Flitig

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Om du kommer ihåg namnet, eller delar av namnet, på någon av de försvunna filerna kan du ju försöka med att på hårddisken söka efter den filen. Om du på det sättet hittar filen bör ju alla andra försvunna filer finnas på samma plats..
 2. Rättat till ett misstag nu. Jag har nu i datorns ljudinställningar markerat Behringerprylen även som utdataenhet och då kommer det testljud i hörlurarna från prylens ljudutgång men inte ljud från gitarren som är inkopplad in i enhetens gitarringång med en vanlig gitarrkabel. Det verkar således som om prylen inte tar emot ljud från gitarren via gitarrkabeln.
 3. Om jag pluggar in hörlurarna hörlursutgången kommer det inte något ljud in i hörlurarna. Inte heller från datorns högtalare om jag kablar från hörlursutgången till datorns ljudkort.
 4. Jag har skaffat denna pryl som ska USB-anslutas till datorn. Till prylen ansluts gitarren med en vanlig gitarrkabel och sedan ska det tydligen bara vara att i datorns ljudiinställningar ange Behringerprylen som inputkälla. Drivrutin ska också installeras. Men det kommer det inte något ljud från datorns högtalare när jag sprättar på gitarrsträngarna. Behövs något musikprogram? Något sådant anges dock inte i produktbeskrivningen. https://www.thomann.de/se/behringer_ucg102.htm
 5. För några år sedan hade jag en TIVO-box men har ett minne att det inte gick att spela in från den pga av någon spärr för detta som den var utrustad med.
 6. Nej, men du kan ju prova med att skapa dina videos i wmv-format och se hur det då går för eleverna att öppna filerna.
 7. Och vad är det som är långsökt i Cecilias förslag?
 8. Tack! Efter att jag tog bort bocken kommer inte det irriterande meddelandet fram när jag provar programmet på morgondagens GS75-tävlingar. MEN, när jag provar programmet på morgondagens V64-tävlingar så dyker meddelandet upp! Jag har startat om datorn. Frågan får vila tills vidare om du inte har några andra ideèer.
 9. 1. Alla webbläsare fungerar för att komma in på www.atg.se. 2. Här är bilder på de tre flikarna under "Certifikat".
 10. Nu har jag valt Google Chrome som standardwebbläsare och då hämtar programmet startlistor från ATGs webbsida men sedan dyker följande signal upp när jag fortsätter med programmet. Jag kan klicka bort varningen återkommande utan att det saboterar användningen av programmet. Irriterande dock med den återkommande varningen.
 11. Jag använder ett visst travtipsprogram som i steg 1 hämtar startlistor från ATG. Det görs genom att klicka på en ATG-dialogrutan, varvid hämtningen sker. Men sedan någon vecka tillbaka händer ingenting då annat än att en ruta dyker upp med beskedet att "säkerhetscertifikat saknas för webplatsen" (ATG) eller ibland att "säkerhetscertifikatet har gått ut". Tillverkaren av programmet känner inte till det här problemet. Det är dock inga problem att öppna www.atg.se direkt från Mozilla Firefox eller någon annan webbläsare. Programleverantören uppger att programmet använder en "egen webbläsare" när det hämtar startlistorna men vet inte vilken webbläsare det är på grund av att det är ett programmeringsföretag som skapat programmet. Tips? (inte travtips!)
 12. I det videoredigeringsprogram som jag använder, Magix Movie Edit, kan ljudet i det kombinerade film- och ljudspåret, dras ned till noll för den/de del(ar) av filmen som väljs för den åtgärden. I ett parallellt spår kan nytt ljud från t ex en MP3-fil läggas in där om så önskas. Det kanske är möjligt att testa detta program gratis under en period?
×
×
 • Skapa nytt...