Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

i3o6

Medlem
 • Antal inlägg

  165
 • Gick med

 • Senaste besök

Om i3o6

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag har en USB-disk med känslig data. Tänkte köra en zero-fill men såg i en applikationen jag det finns massa olika avancerade överskrivningsmetoder bl.a en som kör följande metoder: 1 - fyll med 0 + verifiering 2 - fyll med 1 + verifiering 3 - fyll random + verifiering Kan någon förklara hur det är nödvändigt att skriva över ALL data flera ggr? Går det inte att skriva över all data i verkligheten?
 2. Ta reda på vilken rad som är orsaken, så blir det lättare att hjälpa. Om inte felmeddelandet visar det så kommentera bort kod tills du listat ut vilken rad det är.
 3. Har inte djupdykt men är det här kanske vad du söker? Satt till två dagar här. <configuration> <system.webServer> <staticContent> <clientCache cacheControlMode="UseMaxAge" cacheControlMaxAge="2.00:00:00" /> </staticContent> </system.webServer> </configuration> https://docs.microsoft.com/en-us/iis/configuration/system.webserver/staticcontent/clientcache
 4. Undrar om man ser vilka domäner som är länkade till användarna. Kan ju vara lite tråkigt om man reggat "mithemligalivsomtransa.se" eller liknande. Annars känns inte intrånget så speciell hemskt - för jag är nästan övertygad om att loopia vet hur man krypterar lösenord korrekt - nån som vet vad de använder?
 5. i3o6

  Linux Mint

  hur installerar jag senaste atom editorn på mint? sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/atom säger att det inte stöder xenial
 6. Om vi ska fortsätta med att inte svara på frågan och promota linux istället så skulle jag rekommendera lubuntu. Där har vi en startmeny som är bekant och sen är det bara att slänga ut de applikationer som används på skrivbordet så borde det var ok go. ..och lubuntu är väldigt snäll mot äldre datorer... om rätt drivrutiner finns och det startar alls ;p Hoppas win7 funkar för er
 7. Verkar vara väldigt begränsat med "inputs" om man ska ha aktiv soundbar. Alltså inte jätteanpassat för XBOX360 + PS3 + NES + säkert nåt mer... Är det bara fetingförstärkare som gäller då?
 8. Jag löste det med det klassiska --- ingenting. Känner mig lite dålig men överlever nog. Tack för tips. Kan överföras till nya grannar
 9. Blev tillslut en sån här från lokala leksaksbutiken: Den vita. Inte vad jag tänkt, den är ju inte så originell eller unik, men tror den uppskattades. Fick bonuspoäng för teddykompaniet - det såg hon utan att kolla på lappen Jag är ju fortfarande sökande!! Snart är det jul! Har du sett en nalle? Kontakta mig!!
 10. Om ni verkligen läst frågan så tolkar jag svaret som att det inte är en bra ide att lägga pengar på en soundbar?
 11. Min första tanke var alkohol för det är sånt man ger i min vänkrets. Men kom snabbt på att det kan vara väldigt olämpligt. Jag vet inget om den här personen och jag vet inte någon som kan tänkas veta något om den här personen. Det enda jag vet är att han troligtvis har en flickvän och att han spelar el-gitarr... ganska dålig grund att basera någonting alls på... Förutom att rockers dricker väl Jack Daniel's eller Jim beam... om de inte är nyktra av nån anledning...?
 12. Jag är inte bäst på ryska... vad är det för leveranstid? kan du se det? Och hur gör man?!?! Känns inte helt säkert?
 13. Första länken: 10cm känns litet? Men ganska intressant, har vart där och övervägt en beställning. Andra länken: ser hemsk ut! Tack så mycket för din tid och intresse!
 14. Om en granne (man ca 30år) man inte känner hjälpt en med en sak som är väldigt uppskattat, kan man då ge alkohol som present? Hur stor är risken att den person inte tycker det är en ok present? Tänker: Är nykterist (inte så farligt), Är alkolist (jättedumt) Vad är annars en allmänt uppskattad sak man kan ge?
 15. Jag ska flytta min 46" till sovrummet In till vardagsrummet kommer 60" + Ska jag undvika något, ska jag eftertrakta något? Min prisklass är ca 10k så inge amoled-superduper-skärm-tv "Smarta" funktioner känns inte nödvändigt då jag hellre köper smarta produkter att koppla till tv. Men cmore, netflix, hbo, är ju plus. Det enda tipset jag fått är att det ska va minst 100Hz men antar att alla apparater har det... Ska jag hålla mig till kända märken och gå på billigaste eller finns det fallgropar?
×
×
 • Skapa nytt...