Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rugbykid

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Rugbykid

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  Trelleborg
 1. Hur Skall Det Gå Till När Den Inte Hittar Några CD/DVD Skivor?
 2. Min BIOS Hittar Enheten. Det Är Ett Nytt Moderkort, det har dock två IDE kanaler och två SATA kanaler. På Första SATA har jag en nyköpt 500gb hårddisk inkopplad, På första IDE har jag en 120gb hårddisk inkopplad som master och inget på slaven. På andra IDE Har Jag den krånglande DVD/CD brännaren som master och en DVD/CD-Läsare inkopplad som slave. DVD/CD läsaren fungerar utan problem. Jag Har ordnat så att den som är byglad som master sitter på master kontakten och slave som slave. Jag har provat att ställa om prioriteringen i booten också det verkar inte hjälpa. Moderkortet Hittar Båda Enheterna Och DVD/CD läsaren funkar så det borde vara tillräckligt nya kablar eller hur?
 3. Hej! Nu Är Det Så Här Att Min Samsung SH-S182D Enhet Inte Hittat Några Somhelst CD eller DVD skivor som jag matar in i den. Jag Har Testat Att Ladda Ner Senaste "Firmware" Från Samsungs Hemsida Och Uppdaterat Utan Att Den Hittar Skivor Som jag sätter in i den. Enheten Är Knappt 2-3 År Gammal Och Jag Har Aldrig Haft Problem Med Den Före Att Jag Monterade In Den I Min Ny-Byggda Dator. Hjälp Behövs Snarast. Tack På Förhand //Oskar.
 4. Altså Jag Kan Ej Ens Installera Oprativsystem, Det Första Datorn Gör Efter Att Jag Jag Startat Den Är Att Köra En Post, Men Jag Ska Testa Det Andra Du Skrev, Tack På Förhand.
 5. Jag Har Köpt Nytt Moderkort, Processor Och RAM-Minne för ett tag sedan och har äntligen fått de monterat. Allting Funkar Och Jag Har Byglat Alla Enheter Så Att Datorn Hittar Dem. Nu Kommer Mitt Problem. När Man Startar datorn efter att allt är monterat börjar datorn att göra en POST (Power On Self Test). Först Kommer Alla Enheter Upp Och Sedan För Att Fortsätta Installationen Ska Man Trycka "F1" När Jag Gör Detta Står Det Verifying DMI Pool Data..... Ibland Står Det Ungefär Att Det Är Verifierat Och Att Uppdateringen Är Färdig, Sedan Efter En Stund Står Det Undertill Att Ett Det Har Hänt Ett "Diskläsfel har Uppstått, Tryck Cttl-alt-del för att starta om datorn". Ibland Så Händer Det Innan DMI Pool datan är verifierad. Vad Är Det Som Är Fel??? [inlägget ändrat 2008-01-06 22:31:10 av Rugbykid]
×
×
 • Skapa nytt...