Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pettsson77

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

Om pettsson77

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1977-11-03

Profil

 • Ort
  Kumla

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. ingen aning hur man kollar cpu-aktiviteten. usb,hdmi vill jag ju ha, men det är väll standar ny förtiden. minneskortläsare är inget jag har använt fast jag har haft på samtliga bärbara jag har haft. runt 14-15 tum vill jag nog ha, men känner inget behov av att ha större. Använder inte DVD-brännare längre. Sen har jag funderat på att skaffa en extern disk så då skulle en 256 gb ssd funka och räcka långt för mig. Hur stor är skillnaden på en ssd och en " vanlig " disk? I snabbhet menar jag? Den jag har haft nu köpte jag 2012 och som sagt börjar den att ge sig, och 8000 är max jag kan tänka mig att lägga men gärna mindre. Märke är mindre viktigt. har haft hp innan acern och dom har jag också varit nöjd med. Men som jag skrev tidigare om jag köper ny så vill jag ju ha något som är bättre än det jag har nu.
 2. Cecilia// kanske att den är på väg att ge sig? Och ska jag köpa en ny så vill jag ha en som är bättre.
 3. nu är det dags för mig att köpa en ny laptop. idag har jag en acer asprie v3-751 processor intel core i5 3210m 250 GHz 8 gig ram 680 g h-disk kan tänka mig att lägga 8000 som max. Tips på modeler eller vad jag ska kolla efter. Är inte ute efter något speciellt märke utan något som är bättre än det jag har idag jag kollar på film, Youtube. spelar lite enklare spel på Facebook. är i behov av en del lagringsplats för kort, filmer, ljudböcker och musik .
 4. har inte plats för en stationär, sen är den lite svårare att bära med sig. hennes gamla håller på att ge sig och en likvärdig (eller så bra som möjligt) räcker åt henne.
 5. får väll fundera och kolla runt lite på nätet om dessa men alla 3 borde ju var bättre än den hon har nu iallfall?
 6. datorn hon har idag är en hp probook 455 g1 5 gb ram processor tror jag är amd a4 4300m apu så bara den är bättre än denna
 7. vad är skillnaden på dom 2 jag länkade till och den du länkade?
 8. är denna likvärdig med dom 2 jag länkade till? 15" skärm och spelen som spelas är typ dom som finns på Facebook, inget jätte avancerades spel
 9. så den med amd-processor är bäst av dessa 2? har du tips på några andra för max 4000 som är bättre eller lika bra?
 10. hej har hittat 2 st datorer jag väljer i mellan https://www.netonnet.se/art/dator/barbara-datorer/15-16tum/hp-notebook-15-ba032no/238023.8908/ https://www.netonnet.se/art/dator/barbara-datorer/15-16tum/hp-notebook-15-ay107no/237913.8908/ datorn skall användas till surf kolla på Youtube och lite spel framför allt på Facebook. är dessa okej för 4000 och till dessa ändamål? eller har ni några andra förslag som är bättre till samma pris?
 11. Hej! Svärmor ska köpa en ny laptopp. Pris runt 3-4000, det datorn ska användas till är surfa, göra bankärenden och spela facbookspel på. Har ni några tips på en bra dator?
 12. jo det funkar ju. men jag borde väll få in comhems "frikanaler" som tex 3,5 osv eftersom de kommer från väggen om du förstår vad jag menar. har jag inte ca modulen i tv så får jag in dessa kanaler ändå.
 13. Har nyss köpt en LG HR939N inspelningsbar och med inbyggd kortläsare. Problemet jag har är att koppla ihop den med min tv så jag har möjlighet att spela in från alla kanaler. flyttar jag över ca modulen till dvd:n så är det inga problem. men när jag har modulen i tv:n så kan jag endast spela in dom markbundna kanalerna. Men borde jag inte få in tex 3,5,7,8 mm alltså de kanalerna som kommer från "hållet i vägen" bor i lägenhet i sk comhem hus. Hoppas ni förstår min förklaring annars fråga så ska jag försöka vara mer tydlig min tv samsung ue46d5005 hur jag har kopplat antennsladd in i dvd:n. rf från dvd till tv samt hdmikabel från dvd till tv.
 14. och det funkar samma med widows 7? ser väll inte riktigt ut som i xp?
×
×
 • Skapa nytt...