Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Angel_Jennifer

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Angel_Jennifer

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1985-09-26

Profil

 • Ort
  Helsingborg
 1. Hehe, Nu hänger jag inte alls med. Förlåt om jag tog upp hel ämne på tal
 2. Jag är egentligen en liten fisk i ett stort damm:) Oj visste inte vad man får o inte får disskutera.
 3. Okej jag ska göra det. kan du svara på den frågan jag ställde till Lizard-king om neddladningen?
 4. Det började funka igår kväll igen, vissa går ju segt och sånt pga för få seeds och dylikt. När jag ska stänga ner Torrents har det kommit upp en ruta om jag vill uppdatera till nyare version och jag klickar Yes men inget hände. Kan man uppdatera på annat sätt? Jag är rätt så skraj för att ladda ner via Torrents och www.mininova.org Rädd att dem ska upptäcka mig som laddar ner 5-10 filmer i veckan ibland. Har du nått råd till mig?
 5. Hej allihopa, Ni är så duktiga att hjälpa mig med problem hela tiden så jag testar min lycka denna gången också. Jag laddar ner från Utorrents och det har alltid funkat fint. Men nu senaste dagar har jag försökt ladda flera flera olika filmer men inget händer, bara röda pilar hela tiden. På tracker status står det olika meddelande som: 1. Det gick inte att göra anslutningen eftersom måldatorn nekade det 2. ogiltig url 3. unregistred url pass Nån som har nån lösning på detta?
 6. Nu är det gjort. Men den blåa ikonen om Programvaruförfalskning är kvar i hörnet. Kommer det fortfarande att poppa upp? eller blir det som vanligt efter reboot?
 7. Nej jag tog skapa ny punkt och nu måste jag skriva in något eller ska jag hoppa över det o klicka på skapa direkt?
 8. Jag har kommit dit Beskrivning av återställningspunkten. Ska jag då välja ett datum eller? kan man t ex ta i dec förra året?
 9. Hur gör man en återställningspunkt då?
 10. Så ditt råd är att installera det programmet och ta bort WGA. Men kommer mitt windows att fungera som vanligt lr?
 11. Ja det är exakt den bilden som kommer upp. Jag gick in på hemsidan och där stog det att min kopia inte klarade verifieringen och att jag nu ska köpa den äkta varan. Men jag förstår ingenting. Om det hade varit falsk borde inget ha hänt under dem 4 år som jag haft datorn förens nu?
 12. Jag går in o så säger den att man ska installera WGA settigs.. Jag har gjort det nu men inget speciellt har hänt
 13. Det kommer upp en gul ruta i höger kanten som det står på Du har råkat ut för Programvaruförfalskning och nedan för att man ska gå in på hemsidan osv.
 14. Det var nog just den uppdatering som gjorde att detta händer nu hela tiden.
 15. Efter en uppdatering började denna ruta poppa upp hela tiden. Vad jag vet när datorn var köpt så var licensen äkta också. Har läst lite på nätet och sett att man ska avinstallera nått i Kontroll panelen och internet alternativ. Men hittar inte Windows Genuine Advantage så att jag kan ta bort det. Är det någon som har tips på lösning av detta problemet? Tusen tack
×
×
 • Skapa nytt...