Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Evan88

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Evan88

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1988-03-16
 1. Hej! Har precis börjat att äta lite nyttigare och vill få kroppen i trim inför sommaren som brukar smyga sig på ganska snabbt! Ikväll ska vi till min pojkvänns föräldrar som vill beställa pizza, vilket inte är ens ett alternativ för mig så jag ska ta en sallad utan bröd. Hur mycket kan en ost och skinksallad ligga på i kcal-nivå med mild-sås till? Om det är någon pizza bakare här eller någon som känner till hur mycket ost & skinka de har i en sallad i gram, och vad som är basen till en mildsås (typ creme fraiche, fil?) så skriv gärna!!
 2. Tack för era svar! Har precis kommit hem från tandläkaren nu och låg där 1 ca 1½ timme, ena framtandens nerv i roten var total-inflammerad så jag fick göra världens rotfyllning, gjorde så ont så jag till och med grät när jag låg där. har bedövning från näsan ner till gommen!! Men nu är allt bra!
 3. Tack för era svar!! Ska fundera på det där med lustgas om han ska göra något allvarligare!
 4. Vet inte var det kan vara faktiskt, har iallafall pratat med min tandläkare nu och har fått tid ikväll kl 18.00. men är just nu så rädd så jag kanppt vet vart jag ska ta vägen. Blir ännu mer rädd när jag inte vet vad som väntar mig när jag kommer dit! Vad tror ni tandläkaren kommer göra?
 5. Hej! Tack för svaret! Men jag tror absolut inte jag har hål i tänderna för var hos tandläkaren bara för någon månad sen och då var det inga början till hål eller något sånt, så det vore konstigt om det kommit så snabbt!
 6. Jag har en fruktansvärd tandvärk, den började inatt och kommer i 3-5 minutersperioder varje 20-40 minuter. Det är otroligt påfrestande!! Vill helst inte till tandläkaren eftersom jag har en hemsk tandläkarskräck och det kommer bli dyrt!! Har haft ilningar i några månader i famtänderna och de två vänstra tänderna bredvid framtänderna. Har druckit kalla drycker med sugrör för att det inte ska ila. Sen inatt började en smärta i de tänderna längst in som sen rörde sig mer framåt tills det tillsut kom fram till tanden bredvid framtänderna där det gör något så fruktansvärt ont i några minuter tills det går över och då känner jag ingenting! De främsta tänderna är liksom ömma och jag kan inte knacka på dem utan att det ilar väldigt mycket! Det känns som om det är tandköttet mellan framtänderna och den tanden bredvid som det gör mest ont i! Men smärtan sprider sig även ner till andra tänder i hela munnen! Har någon gått igenom samma sak, isånnafall vad var det för något? och har något tips om var det kan vara eller vad man kan göra åt det? Är tandläkaren ett måste? Snälla hjälp mig! Mvh Eva
×
×
 • Skapa nytt...