Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Maskrosen

Medlem
 • Antal inlägg

  42
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Maskrosen

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Tyvärr funkar det inte hos One, där kan man bara ha FormMail.
 2. Tack! Ska se om jag förstår hur jag ska göra med den och kontakta One om jag inte hittar någon uppgift om Cdonts eller Jmail.
 3. Hej Jonas och tack för ditt svar. Såvitt jag kan se är urlen korrekt. Jag kommer inte till tacksidan när jag klickar din sista fråga förstår jag inte
 4. Har du Logitechs trådlösa? De köpte jag för första gången för mer än 10 år sedan coh de har inte utvecklats ett dugg. man vet inte om de är på eller av då inga lampor lyser, man får prova sig fram, ibland starta om datorn. Bra att ha dem i samma uttag hela tiden ev med en hub.
 5. Försöker göra ett formulär och har lagt in ett mindre på www.walksweden.se för att se om det funkar, vilket det inte gör. Formuläret kan jag göra men behöver hjälp med själva koden som ser till att det kommer iväg. Inget annat. Mycket tacksam om någon kan ta sig en titt på det och eventuellt ge prisuppgift. Den ser ut så här nu och det fungerar inte: <form method="post" action="http://www.walksweden.se/cgi-bin/FormMail.pl"> <font color="#009999" size="1"> <input type="hidden" name="recipient" value="info@walksweden.se"> <input type="hidden" name="subject" value="Här kan du ange ett ämne"> <input type="hidden" name="redirect" value="http://www.walksweden.se/tack.html"><br>
 6. Jag har försökt skapa ett formulär på min hemsida www.walksweden.se/kontakt men det funkar inte. Någon som kan tipsa om vad jag missat? Tack på förhand!
 7. HP Compaq, cirka 7-8 år. Har ibland varit svår att stänga av så jag fått tvinga av den med knappen. Hade tänkt tömma den idag till en extra hårddisk, men för sent... Den startar upp, man ser windowsloggan och den blå bakgrunden sedan blir allt svart förutom pilen som går att röra över skärmen. Vad kan ha hänt? Läste någonstans att om det är hårddisken kan man lägga in den i frysen och få igång den en stund så att man i bästa fall hinner tömma. Finns saker jag skulle vilja spara men har inte råd med flera tusen för detta, mycket privat, vill heller inte lämna in den. Bor i Sth. Någon som vet? Tacksam för alla tips.
 8. Jadu veteran, ser att du kan detta men hur gör man i praktiken?
 9. Tack för ditt svar. Hittar dock ej något "TLS" i vare sig avast eller gmail trots att jag har vänt varenda flik. Mystiskt!
 10. Jag har i flera år använt Avast gratis virusskydd och det verkar effektivt och bra, har aldrig haft några problem förrän jag häromdagen uppmanades ladda ner en ny version. Har Thunderbird som e-postprogram och det tar emot post men jag kan inte svara, då kommer detta meddelande upp "...kan inte ansluta SMTP-servern smtp.gmail.com via STARTTLS eftersom den inte erbjuder STARTLS i sitt EHLO-svar, kontrollera dina inställningar" Har letat och letat efter detta för att ändra inställningen men hittar inte var. Någon som kan hjälpa mig?
 11. Köpte på Media Markt en billig kontantkortsmobil, ZTE f102. Den är låst till 3 och då den verkar vara bättre än min dyrare som jag har abonnemang på skulle jag vilja byta. Letar efter någon i Stockholm som kan låsa upp den men vet inte var jag ska vända mig. Jag vet att det förekommer mycket skumt i denna bransch, en hel del mobiler stjäls och omsätts i butiker. Man behöver inte vara en skummis för att man är anonym och bara har en hotmailadress på sin hemsida men jag tycker inte att det ger ett seriöst intryck. Önskar tips på seriös upplåsare som vågar stå för vem han - eller gärna hon - är.
 12. När man söker på gratis bilder/foton, free images etc hittar man ganska mycket men när man kommer till "gratissajten" så kostar det alltid. Det man eventuellt kan ladda hem är antingen så litet att det är oanvändbart eller så har de en stämpel med nämnda sajts namn rakt över så att de blir oanvändbara av den anledningen. Jag har vid flera tillfällen de senaste åren letat i timmar men hittat väldigt lite. Tips någon???
 13. Tack för era svar, kanske blev jag inte så mycket klokare men det är alltid kul att få svar.
 14. Jag är nu inne på femte dagen utan att kunna komma in på mitt Telenor mobila bredband. De har inte kunnat hjälpa mig trots otaliga kontaktförsök och löften. Nu har jag kopplat upp mig mot ett öppet nätverk - Linksys. Har hört att den som äger detta också då har full tillgång till min dator. Någon som vet? Jag kanske åtminstone inte ska gå in på banksidor...
 15. Har efter många om och men fått upp min hemsida limotero.se men alla "bokbilder" (shoppis böcker) utom en är borta, eller jag tror de är uppladdade men de syns inte. Någon som vet varför? Kan de vara för små? De ligger i en egen mapp. Undrar också om det finns något gratis ftp-program där jag ser vad som laddats upp, nu går jag genom Dreamweaver och har ingen aning. Tidigare har man kunnat se i utforskaren och direkt dra filer emellan, det går inte längre så nu är det mycket svårare. Tacksam för tips
×
×
 • Skapa nytt...