Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ann-Cathrine

Medlem
 • Antal inlägg

  74
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag betalar för upp till 24/1 och får ut enligt senaste mätning 11 resp 0.83 så mätvärdena är ju dåliga. Responstiden var 30 ms. Jag har enbart testat med nätverkskabel, har aldrig kört trådlöst och har haft hastighetsproblem tidigare. Leverantören har kollat telestationen mm men det har då inte funnits något fel där.
 2. Nej, det uppkom inte då, det programmet har funnits länge i datorn så måste ha en annan anledning. Jag raderade filen och samma fel i webbläsarna kvarstår.
 3. Resultat från scanningen ser ut så här: C:\Users\annca\Downloads\FreeBurningStudio [1].exe Win32/Adware.Agent.NQE application
 4. Tack för tipsen. Jag testade detta men det avhjälpte inte felet. Uppkopplingen i sig är också långsammare än tidigare, dock hamnar det inom acceptabla värden när jag mäter via Bredbandskollen. Det är enbart en dator ansluten till modemet. Jag har också gjort rensning via CCleaner men det har heller inte haft någon påverkan. Att köra Firefox utan tillägg avhjälpte inte felet tyvärr.
 5. Jag har enbart Win 10 eget virusskydd samt Windows Defender. Det har varit så ett par dagar bara och jag har även testat att systemåterställa men felet kvarstår. Jag har alltså inget separat antivirus/ spyware program.
 6. Jag har i samtliga webbläsare, Chrome, Firefox, Edge problem med att webbsidor inte laddas in korrekt. Första sidan visas oftast på rätt sätt, t ex att söka bokpriser. När jag sedan går vidare och vill läsa på andra, tredje sidan osv så visas enbart text. Texten är oformaterad delvis och visas i blått. Menyer syns inte utan menyinnehåll läggs på rad, bilder visas inte. Jag har senaste uppdatering av Win 10, har gjort virusscanning och även rensat ut tempfiler. Likadant för samtliga hemsidor och i samtliga webbläsare. Jag har inte medvetet gjort ändringar för visningen av hemsidor. Jag tar gärna tips på hur felet kan åtgärdas.
 7. Ja, det är inte där problemet ligger. Problemet är ju just det att vid export så förloras mycket av bildkvalité trots att man väljer den högsta möjliga upplösningen vid exporten. Det behövs alltså andra sätt. Tar tacksamt emot fler tips.
 8. Jag har gjort ett flertal försök att kunna konvertera en powerpoint presentation till en video för att kunna ladda upp denna på LinkedIn, webbsida mm. Dock funkar det inte att få en bra kvalitet på videon trots att presentationen ser bra ut i Powerpoint. Jag har valt program som AVS4you och testat att konvertera både till .avi och .mpeg och med inställningar 1080p dvs HD video men det blir ett kornigt och dåligt resultat. Om jag väljer att exportera direkt via Powerpoints egen funktion så är det samma sak, mycket dålig kvalitet och dålig upplösning. Har även ändrat upplösningen direkt i Powerpoint till det högsta möjliga men resultatet är ändå dåligt. Hur löser man detta? Tacksam för tips!
 9. Jag har försökt med ett flertal malware scanning program och även följt diverse instruktioner på nätet om att plocka bort registernycklar, ändra inställningarna i själva webbläsaren mm men inget fungerar. Varje gång jag väljer att öppna en ny flik så kommer en annan websida upp dvs "websearch.pu-results.info/" och inte min standardsida, "Google". Skulle vara mycket tacksam om någon kunde hjälpa mig med detta.
 10. Detta är bara delar av det jag söker. Som jag skrev så söker jag program som även har redigeringsmöjligheter, t ex för att tona ner ljud osv. Hoppas på fler tips kring program som innehåller de funktioner jag beskrivit.
 11. Jag har ett antal kortare videoklipp från en vanlig systemkamera som jag vill sätta samman till en sammanhängande film. Jag söker nu ett enkelt program som innehåller följande funktioner: * Sätta samman och göra till hel film i format som .avi, .mpeg eller likn som sedan går att bränna ut på DVD * Möjlighet att i slutet av filerna tona ner befintligt ljud och tal i de filer som alltså redan finns. Avser alltså inte att lägga på annan musik som ska tonas ner utan det ljud som redan finns i filerna. * Att kunna lägga till eventuella texter * Att kunna lägga till en enklare inledning med titel, medverkande etc samt ett avslut Tacksam för tips!
 12. Jag önskar köpa en begagnad enklare och felfri speldator runt 1500 kr inklusive skärm, 19 tum. Ett spel att ha som riktmärke är Sims 3. Jag behöver inte spela detta på max inställningar men däremot ska spelet flyta bra utan hack i bild och ljud. Jag vill också kunna utnyttja full kapacitet på mitt bredband, en 24/2 uppkoppling samt kunna ha flera program öppna igång ihop med t ex webbläsare och musikspelare. Krav: PC OS Windows 7 el 8, bootbart med möjlighet till ominstallation/formatering. CPU: 2.4 GHz-P4 processor eller likvärdig RAM: 1.5 GB RAM el mer GRAFIK: DirectX 9.0c-kompatibelt grafikkort med 128 MB grafik-RAM och stöd för Pixel Shader 2.0. Grafikkort Nvidia Geforce FX 5900 el högre. ATI Radeon 9500-serien el högre. TV Out måste finnas. Hör av dig om du har en sådan eller liknande dator. Mail: anncathrinepersson(at)hotmail.com (Stockholm)
 13. Jag funderar på denna dator för spel som Sims 3 och snabb surf. Jag vill kunna ha flera applikationer igång utan ett ständigt laggande som jag har på min gamla dator. Vill t ex kunna surfa och lyssna på musik etc samtidigt utan att uppkopplingen ska sega etc. Jag spelar inga jättekrävande spel och behöver inte de allra bästa inställningarna i spel som Sims 3 t ex men spelen ska gå att spela utan lagg i ljud och bild och utan att det stannar/hakar sig. I datorn finns följande prestanda: Intel pentium dual e2160 1.8 ghz Internminne: 2048 mb ddr2 Hårddisk: 80 gb Grafikkort: GeForce 210, 1024 MB DDR III SDRAM PCI Express x16 Operativsystem: Microsoft Windows 7 pro Tacksam för tips!
 14. Problemet har inte med sekretessinställningar att göra utan om att Facebook ändrats i utseende och därmed så är det numera så att vissa inlägg filtreras bort utan att man själv gjort några inställningar någonstans. Som jag skrev i tidigare inlägg så syns vanliga inlägg och kommentarer där jag bara skriver vanlig text men om jag lägger till en länk till en artikel eller till Youtube och liknande så syns detta inte i feeden där allas nyhetshändelser samlas. Jag har alltså inte problem med att vilja dölja några inlägg utan att jag vill se ALLA inlägg som ALLA mina vänner gör och som är tillåtna för mig att se. Jag vill att ALLA min vänner ser ALLA min inlägg. Inget annat alltså. Hoppas på tips. Det här är ett relativt nytt fenomen som uppkommit sedan några dagar så det är alltså inte lönt att leta svar i gamla Facebookforum och likn. Många frågar efter svar på detta problem men ingen tycks ha en lösning...
 15. Inlägg filtreras bort - hur ändra inställningar? Sedan några dagar tillbaka så syns inte alla inlägg jag gör i den vanliga feeden, dvs där man ser alla nyhetshändelser. Jag har exempelvis lagt upp länkar till artiklar, länkar till Youtube men dessa ser jag ENBART när jag går in på min egen profilsida. Jag vet heller inte om mina vänner ser de inlägg jag gör. De kommentarer som alltid syns i den allmänna feeden är sådana där jag bara skriver en text men allt annat verkar vara bortfiltrerat. Hur ändrar man på detta? Jag vill att ALLA min vänner ser ALLT jag skrivit, länkat och uppdaterat och jag vill se ALLT som mina vänner tillåter mig att se, alltså utan någon som helst filtrering. Har redan letat i flera FB-forum mm men inte hittat något svar.
×
×
 • Skapa nytt...