Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ASP

Medlem
 • Antal inlägg

  96
 • Gick med

 • Senaste besök

Om ASP

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Jönköping
 1. Windows.old finns inte efter som jag har formatera C: innan jag installera. Ja, den nya Windows7 har jag gjort en avbildning av C: för den funktion finns i Windows7. Men det knivigaste är den backup som är från HP recovery. Jag vill komma åt den efter som där finns familjen video och foto som är ovärdeliga för mig. Fundera på om det finns program som är kompatibel som kan öppna fil från HP recovery.
 2. Det går inte att backa längre på av att jag har formatera och installerat Windows7 på den. Jag har försökt att kolla på HPs hemsidan om det finns HP recovery för Windows7 att ladda ner, men det finns inte.
 3. Hej alla. Jag vill återställa mina filer i Windows7 64Bit som jag har sparat med HP Recovery i Windows Vista 32bit innan jag installera om dator. Är det någon snälla människor som kan berätta för mig hur man gör? Bästa är om någon som har varit med om det här kan berätta hur man gör och vilken program man använde. Min Dator: HP Pavilion dv9744eo Tack på förhand
 4. Jag har en Sony-ericsson W760i. anslutningskontakten för laddare och hörlura mm har gått sönder. Jag vill montera bort skalen ovanför batteriluckan för att komma åt kontakten. Men det verkar som den sitte rätt bra, jag fick inte bort den. Vet någon av er hur man kan få loss den? eller kan hänvisa mig till någon beskrivning om detta eller bild. Hoppas det finns någon som vet hur man ta loss den för jag har försök att drag och peta med skruvmejsel utan att lyckats.
 5. Hej, Är det någon som vet hur en sådan USB minne fungera. Det verka som den har någon program inbyggt i minne för att kunna lagra 360GB. Om någon av er som har en sån minne kan ni berätta mer om hur det funka. Se bifogad bild. . [bild bifogad 2009-06-13 18:42:35 av ASP] [inlägget ändrat 2009-06-13 18:43:44 av ASP]
 6. ASP

  Grafikkort

  Som du sa, det kanske är bättre att läga till mer RAM minne. Tack för att du förklara mer ingående Mvh
 7. ASP

  Grafikkort

  Jag tror det är bra som det är. Är nyfiken på om jag välja en dyrare uppgraderingspacket vilken prisvärd kort kommer det att blir. http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=346179 skulle bara se hur stor skilnad kommer priset att blir, om det är värd att går upp en prisnivår.
 8. ASP

  Grafikkort

  Hej alla vänner! Jag fundera på att uppgradera en gammal dator genom att köpa en uppgraderingspacket från Komplett.se. Tänker fråga er som är mer insatt i grafikkort vilken är mer prisvärd om jag välja den packeten som jag nu länka in här nedan. http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=323785 Datorn ska inte till så mycket avanceraspel. Är själv inte så insatt i grafikkort hoppas ni som kan ger mig en hjälpande hand. Mvh [inlägget ändrat 2009-05-24 13:22:27 av ASP]
 9. Hej! Jag förstår dig. Men om man har typ 3st hårddisk både gamla och nya gående dygnet rund. Blir det inte ganska oekonomiskt? Som jag, Jag har inte så mycket att dela ut med egentligen. Bara hämta tv-program som jag vill se från olika fildelnings site och ibland annat också. Det skulle räcka med ca 120-200GB för mig. .
 10. Är det så? Om man kör fildelningsprogram är det egentligen bättre att fildela från en USB-minne istället för Hårddisk ur slitage synvinkel och dem har ganska stora lagrings utrymmer typ 60-120GB. Det låter ingenting och är säkert strömsnålare och inga rörliga dela o slita ut på. Undrar om det går att typ ställa in på att hårddisken ska stänga av efter 10 min och ändå fildela? .
 11. Hej, tänker fråga er om ni vet Codec pack som är bra utan spionprogram i ska det vara. Inte sluka resurser mm. Mvh .
 12. ASP

  En mapp öppna.

  Nu är det fixat. Tack MrB Mvh ASP
 13. ASP

  En mapp öppna.

  Hej Varje gång när jag starta Windows xp. Öppna en mapp på min skrivbord automatiskt. Var jag vet så kan man går in på registret att ändra på någon värdet så att man kan få bort den. Är det någon som vet hur man gör? Var snäll och beskriva det för mig. Tack Mvh . [bild bifogad 2009-02-12 16:41:10 av ASP]
 14. Hej alla vänner! Jag har löst problemet. Det var hårddisken som var problem inte moderkortet. Jag har två hårddiska En WD Raptor 74GB SATA och en vanligt WD 500GB SATA. När min dator hel plötslig slutade att fungera misstänkte jag att det var moderkortet (gamla som jag har bytt ut nu) i och med den inte hitta mina båda hårddiskarna. Tog jag med mig hårddiskarna till PC-City för att dem ska testa för att se om det var fel på dem. Efter test sa killen att Raptor är hel medan WD 500GB är skadat. Jag köpte nytt moderkort ASUS P5Q-E och kopplar naturligtvis in Raptor för att köra igång datorn. moderkortet hitta inte Raptor. Efter några ggr, testa jag att koppla in WD 500GB i stället för att se om moderkortet hitta den, men den hitta inte heller den. Jag kopplade in Raptor disken igen. Jag tänkte om det kan vara så att man måste göra vissa inställningar i moderkortet för att den ska hitta hårddisken. Det var då jag ställer den första frågan i Eforum till er. Men ingen hjälper, så jag fundera på om det kan var så att moderkortet var fel på och fundera att jag ska skicka tillbaka den men jag vill ändå vara säkert på att det var moderkortet som var fel på. Så jag kopplade in WD 500GB för att testa en sista gång. Då hel plötslig såg jag att moderkortet hittat den. Glad som jag var försökte jag koppla in Raptor också men den hitta inte moderkortet denna gånge heller ändats WD 500GB kommer upp på Bios. Jag kunde konstatera att killen på PC-City sade fel, det var tvätt om som han mena. Det jag tänkte var varför kommer WD 500GB inte upp första ggr jag kopplar in den? Har det att göra med dem drivrutin ni rekommendera mig att installera till för att Windows XP ska hitta hårddisken? Men vi är på moderkortets Bios läge så det borde inte påverka av drivrutiner. Konstig är det i alla fall. Huvudsaken att jag har fått igång dator som jag nu sitter och skriva till er. Ska säga tack till mina vänner Maratonmannen och mm som har hjälp till. Jag har i alla fall blivit en erfarenhet rikare tack vare er insatts. Mvh ASP .
 15. det var mer än dem 4 st vi såg. När jag tryckte på PIL UPP såg jag fler alternativ men jag provade dem alternativ som jag tror var möjligt att prova men hitta ändå inga hårdisk. Kan det var fel på moderkort eller Bios? .
×
×
 • Skapa nytt...