Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

gallstax

Medlem
 • Antal inlägg

  71
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

gallstax vann dagen: 1 augusti 2012

gallstax hade det mest gillade innehållet!

Om gallstax

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • MSN
  gallstax@hotmail.com

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Stockholm
 1. Jag försöker göra en säkerhetskopia i Windows. Har ett USB med 60 GB När jag försöker spara en säkerhetskopia får jag till svar att discen inte är NTFS.... Den funkar i alla övriga sammanhang. Vad gör jag för fel?
 2. Jag kör Win 7. Om jag går in på start till VLC-programmet, sedan på höger kolumn så står det Senast använda: och där radas samtliga filmer jag har kollat på sedan flera månader tillbaka (även porr förstås). Hur tar man bort dom???
 3. Jag får nästan varje dag ett meddelande att inboxen är full.... Det är den inte! Jag har tre konton anslutna till WLM och totalt finns 11 mail. Vad beror det på att jag får detta eddelande? Jag kör Win7 Pro.
 4. Laddade ner några PNG-filer, som på nätet uppför sig som GIF-filer. På datorn går dom inte att visa annat än som stillbilder?
 5. Jag vet hur man raderar all historik, men kan jag inte radera historiken från en enda kontakt? Hur gör man?
 6. Har precis samma problem. Kör IE 11 64-bit. Något kernellläge för 64-bit finns inte? Bara utökat, och det är ibockat. Kollar jag på verktyg/Hantera tillägg så står det för AFP att arkitekturen är 32-bit?? Har installerat om AFP, men ingenting händer....
 7. Jag kör Windows Vista, och detta fel dyker upp flera gånger per dag. Jag har uppdaterat rutinen, som svarar att den är up-to-date. Den heter ATI Radeon HD 3200 Graphics. Ibland stannar datorn helt och jag får starta om. Har inte gjort några andra uppdateringar eller installerat något nytt. Finns det något jag kan göra?
 8. Jag har alltid kunnat se minibilder i varje bildmapp tidigare. Det går att ändra storleken på ikonerna menman ser inte själva bilden.... Vad har hänt?
 9. Idag, efter det sedvanliga meddelandet att Win Defender blockerat ett program, startade jag Defender och plötsligt fungerade det!!! Tack för alla försök att hjälpa! Nu ärjag glad igen!
 10. Jag har Norton, sedan flera år tillbaka.
 11. Hmmm... Nu har jag startat datorn i felsäkert läge och därefter försökt göra en systemåterstart. Det händer dessvärre ingenting. Försöker jag stara igen, får jag ett meddelande att programmet redan körs???
 12. NordicOne Jag försökte, men när jag körde dos-promten fick jag till svar att jag inte var administratör... Jag har ju bara ett konto, då måste jag vara administratör, eller hur? Flyfisherman Datorn har varit avstängd en hel natt, med samma resultat. Har försökt köra systemåterställning också, men när det är klart får jag upp en ruta, som säger att systemåterställning inte kunde göras p g a ett okänt fel. Försökte med tre olika datum. Kan det vara någon idé att installera om Windows Defender?
×
×
 • Skapa nytt...