Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

ForZlund

Medlem
  • Antal inlägg

    48
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Har bredband genom kabel hos BBB med 100mbit. Men när jag går in och kollar på bredbandskollen.se får jag en svarstid på 515ms på denna dator, medan en annan dator i familjen får 35ms. Har prövat att koppla denna dator direkt in i väggen och även prövat annan ethernet-kabel. Tack på förhand!
  2. Aa, tack så mycket själv! Det funkade sen efter drivrutinerna. Spelen flyter på perfa i 1360x768 nu. //Johan
  3. Okej, tackar! Ska installera dem nu. Men vågar man testa starta upp nåt spel sen? Finns det något sätt att hindra spelet från att ändra upplösningen till nåt som inte bildskärmen klarar av. //Johan
  4. Manufacturer: MSI Model: P45 Neo-F (MS-7519) | 1.0 Chipset: Intel | P45/P43 | Rev.: A3
  5. Det tänkte jag inte på, ska prova nästa gång det händer Moderkortet vet jag inte helt riktigt. Vart kan jag kolla vad jag har? Men det är iallafall "intel Core2 Duo" Grafikkortet är "nVidia GeForce GTS 250" //Johan [inlägget ändrat 2009-09-22 20:57:37 av ForZlund]
  6. Jag installerade alla "Windows Update" filerna som rekomenderades utan att kolla igen dem. Och nVidia drivrutinerna. Och drivrutinerna för "Intel Chipset" (kan det stämma?). Okej, tack för svar! Jag startade upp "Resident Evil 5" i 1360x768". Den upplösningen har jag alltid kunnat använt förut i spel. //Johan
  7. Hejsan. Det är så att jag har fått ett litet(?) problem här. När jag skulle starta upp ett spel (Resident Evil 5) så blev det svart på skärmen och texten "Ej Tillgängligt Läge" ploppa upp. Det gick inte att klicka "Ctrl+Alt+Del", det gick inte att göra nånting. Så jag fick tvångsavsluta datorn, och sedan varje gång när jag skulle starta datorn så kom den där texten upp. Sedan bytte jag plats bak på datorn på själva "Tv-Output/Input" kabeln till ett annat uttag. Då funkade det att starta upp den igen, men då var jag så dum att jag skulle försöka starta spelet igen. Och samma sak hände. Då installerade jag om datorn genom att boota med "Windows Skivan". Datorn funkade bra igen sen. Men nyss så skulle jag spela ett utav mina gamla spel (som jag vet funkade) och detta hände igen. Nu har jag bytt bak på datorn sladden till TV:n, så just nu funkar den. Men jag vågar inte starta nåt spel igen. Vad kan detta vara? Lite info: -Jag har alltså TV:n kopplad till datorn -Windows Vista Home Premium //Johan
  8. Hej, min andra dator (vista) flöt på hur bra som helst, tills för några dagar sen. Nu kommer jag inte in på internet. När jag har musen (eller vad man säger) nere vid Internet anslutningen vid aktivitetsfältet(där det är två datorer) så står det: Åtkomst: Lokalt På den här datorn som jag sitter och skriver på står det: Åtkomst: Lokalt och Internet Som ni säkert märkt när jag skriver så är jag inte alls nå haj på datorer En sak till: När jag startade windows i FELSÄKERT LÄGE MED INTERNET så funkade internet. Men sedan när jag startar den normalt så funkar det inte. [inlägget ändrat 2008-04-19 13:39:04 av ForZlund]
  9. Hej, Johan här. Det är såhär att jag blev medlem på agloco, och laddade sedan ner "agloco wiewbar". Det funkade fin-fint. Men sedan nån månad sen har det inte funkat. Jag har bifogat en bild på hur det ser ut. Problemet är att där det ska komma reklam från andra sidor. Syns bara en liten bit av en INFORMATIONSIKON. Och mitt surfande räknas inte in, på aglocos hemsida ///Johan Bilden verkade inte funka, men jag har bilden här. http://tinypic.com/fullsize.php?pic=6lo9d8g&s=1 Du måste scrolla ner lite för att komma till bilden! [inlägget ändrat 2007-11-11 12:29:01 av ForZlund]
  10. Hej! Jag har fått i uppgift att skapa en logo. Såhär ska den se ut: Det ska vara tre mynt som rullar. Och på varje mynt ska det vara ett barn. På det ena myntet ett barn som är glad, på det andra gladare, och på det tredje gladast. Hur ska jag få till detta. Vilka program. Kom gärna med tips. ///Johan
  11. Det är en packard bell: RADEON 9600 SERIES ///Johan [inlägget ändrat 2007-09-25 18:03:26 av ForZlund]
  12. ForZlund

    Glitter

    http://www.metacafe.com/watch/459967/make_animated_glitter_with_photoshop/ Kanske inte så bra. Ska fortsätta leta åt dig!
  13. ForZlund

    Glitter

    Har du photoshop?
  14. Det är för att om man tappar bort sitt lösenord och vill ha tillbaks det, brukar man skriva in svaret till den där hemliga frågan. Och om man skriver rätt svar så får man tillbaks lösenordet. Alltså när du blir medlem på en hemsida så får du skriva in svaret. Sen så tappar du bort lösenordet. Då klickar du på "jag har glömt mitt lösenord". då får man skriva in det där svaret. Då skickas ett mail till dig med ditt lösenord oftast. Förstår du? Jag är hemskt dålig på att förklara ///Johan
  15. Hej varje gång jag startar datorn så loggas jag in automatiskt på ".NET Messenger Service" utan att jag vet om det. Det är inte den webmessenger som finns på msn.se, för det ser inte likadant ut. För att komma till .NET Messenger Service så klickar jag på. Verktyg> Windows Messenger i internet explorer Jag har "bockat av" både "starta Windows Messenger när windows startar" och "Tillåt att windows Messenger körs i bakgrunden. En sak till, sen när jag ska stänga ner Windows Messenger (alltså inte den vanliga Windows Live messenger) så står det: Andra program använder för tillfället funktionerna i Windows Messenger. Du måste stänga dessa program innan du kan lämna Windows Messenger. Programmen kan t.ex bara Outlook, Outlook Express, Msn Explorer eller Internet Explorer. Men jag har inte något av dom programmen på (Vad jag vet iallafall) ///Johan [inlägget ändrat 2007-09-03 16:24:27 av ForZlund]
×
×
  • Skapa nytt...