Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Moeh

Medlem
  • Antal inlägg

    38
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Moeh

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1991-10-04

Profil

  • Ort
    Angered
  1. Tja ringde upp hps kundservice. Ska få en helt ny hårddisk och helt nya återställningsskivor. Tack så mycket
  2. Hej. Jag har använt ultraiso och bränt en image på mitt usb med hjälp av en .iso fil Formaterade när jag skulle installera win 7. När man kommer till hårddiskarna så tog ja bort alla utan hp tools oartitionen. När jag kör hard drive test får jag ett failure id. Likt ett cd.key nummer
  3. Efter flera försök så hittade äntligen bios hårddisken. När jag kör windows normalt står det " a disk read error occured press ctrl allt delete to restart" Kör jag då med system recovery "f11" så står det "windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix it: 1 instert... 2choose.... 3click repair your computer file \boot\bcd status 0xc0000225 vad jag förstår så är boot.ini filen skadad ???
  4. Hej igen, läste lite på hps hemsida för jag är inte lat haha. ne men, f11 trycker man på. då gjorde jag det och då kom detta fram "boot device not found" please install an Operating system on your hard disk hard disk (3f0) f2 system diagnostics for more info bla bla bla....
  5. Hej och tack för svaret. Har redan varit inne på den hemsidan (hps) Vad är det jag ska ladda hem? finns inga drivutiner för hårddisken btw så installerar jag win 7 via en usb sticka. vet inte om det kan hjälpa
  6. Hej vänder mig nu till allmänheten. Har försökt i flera dagar att försöka få min HP att fungera. Det är en Hp Pavilion g6-1339so notebook pc. Har varit inne på tillverkarens sida men hittar inte hårddiskens drivrutiner. Har även varit inne på hårddiskens hemsida men hittar bara en program där man måste ha tillgång till internet, vilket jag inte har. Problemet som hände var att jag formaterade hårddisken så försvann recovery, så jag har installerat win 7 på egen hand. När jag kommer till vart windows skall installeras står det "No drives found" Någon som kan hjälpa mig, snälla? Vill även tillägga att jag ringt Hp:s Servicetekniker. Jag har bland annat 1 års garanti. Ni vill inte veta vad han jag pratar med säger, - Använd recovery! - Jo, men om den fanns kvar hade jag aldrig ringt. - Kan tyvärr inte hjälpa dig. - Va!? Vadå inte är det mitt fel att hårddisken kraschar, kanske mitt ansvar för att skydda mina filer. Hjälp snälla! - Tyvärr! Men, vad gör man då? ska man slänga sin laptop nu? Om du sitter och läser detta, samt biter på naglarna eller whatever, bara skriv så att jag vet att någon läser.
  7. Tack för hjälpen Flora! Uppdaterade till Sp3 och resten blev som du sade. Stort tack för all hjälp! Till resten med.
  8. Tack ska ladda ner det senaste Sp. Hör av mig lite senare. Varför kan man inte utnyttja all 320gb som finns i hårddisken. På Bios står det att den är 320gb som den ska vara. Men sedan på "Den här datorn" så är den bara 127gb ?
  9. Hej! Ursäkta för att jag inte har svarat på länge. Jag Installerade om XP så tänkte lika bra köpa en ny hårddisk för den gamla var ju så corrupt ändå. Nu har jag köpt en ny hårddisk, installerat den, kommit in på Datorn men här kommer nästa problem, internet fungerar förresten, men jag kan inte installera några uppdateringar alls, Det står att jag måste vara inne som "ADMIN" när jag är admin och jag kollat på behörigheter, har satt så jag får göra allt. Det fungerade fortfarande inte så gick inte så gick in på Felsäkertläge "f8" Kunde fortfarand einte installera något därifrån heller.. hmm... ?? varför? Kör på windows xp prof, inget service pack installera ännu.
  10. Ja det har jag. Funkar utmärkt med annan dator. Startat om Bredband också.
  11. Ljudkort fungerar på PCI-plats. Moderkortet fungerar för övrigt, tex grafikkortet fungerar fast Plug&play. Jag ville bara förbättra kylningen på datorn därför bytte jag nätagg, men jag la tillbaka samma nätagg som fanns när allt fungerade men det ville fortfarande inte funka med nätverkskortet. Internetuppkopplingen fungerar på annan dator men inte på min.
  12. Hej! Behöver lite hjälp. Efter att jag hade öppnat datorn sedan bytt Nätagg så slutade mitt Nätverkskort att fungera. Använder D-link 530tx som sitter på en egen PCI port. Har testat att byta port, byta nätverkskort samt UTP-kabel. Fortfarande samma problem. Har tagit bort drivrutinen och installerat på nytt. På nätverkskortet bak på datorn så lyser två dioder men de blinkar aldrig. Får ingen MAC adress eller någonting alls. Dock så hittar datorn Nätverkskortet och det står Ansluten. Men inga siffror finns eller något paket som skickats eller mottagits 0 - 0.
  13. Hej jag har nyligen stött på ett problem med live msn. Jag installerade nyligen Avg 8.5 Efter dess så har jag inte lyckats logga in på msn. Men när jag stänger av webshield så går det bra att logga in. Jag vill kunna använda min webshield och logga in utan att jag måste inaktivera den. Är det någon som kan någon lösning? Är tacksam för alla svar.
  14. Tack Olle. Jag tror jag ska föra över filerna via Usb istället. Jag tror att det blev fel med Jumpern när jag ställde den som "slave" Men jag kommer inte hålla på mera för risken som du sa är att jag kanske förlorar allt. Tack så mycket.
  15. Jag ska testa att flytta tillbaka den till min gamla dator och se om allt finns kvar, jag hade bara tänkt att flytta över allting genom att jag la hårddisken från min gamla dator till min nya så att jag kunde kopiera över allt. Men tack för alla tips och svar både från dig och Olle. Olle jag försökte med att ta den som icke aktiv men det går inte att välja det alternativet. [inlägget ändrat 2009-04-21 16:53:23 av Moeh]
×
×
  • Skapa nytt...