Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rotten Apple

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Rotten Apple

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1990-09-22

Profil

 • Ort
  Falun
 1. jaha, så den gamla versionen (1.0) på 30Gb-versionen fungerar på svenskt XP, men den nya (2.0) gör det inte? Vore ju dock lite roligare med 2.0-versionen. Vet du vilka skillnaderna är? Själv har jag svenskt Vista, vilket då tydligen inte var så lämpligt... det är ju inte jättekul att köpa en mediaspelare man inte kan lägga in musik, film, bilder etc. i. Men det går alltså felfritt på den engelska versionen? Om det bara är podcast supporten och trådlös sync. som inte funkar känns det ändå som ett tänkbart köp. Fast då måste jag dessutom skaffa mig ett nytt operativ system. Tack igen!
 2. Tack för svaret! Okej. Synd. Har försökt beställa från amerikanska webshops (Amazon.com och BestBuy.com), men där står det att produkten för tillfället endast kan fraktas inom amerika, tyvärr. Jag tycker det verkar lite bökigt om inte programvaran fungerar ordentligt... fungerar det inte ens för 30Gb-versionen som finns i Sverige?
 3. Hej! Finns det någon som vet eller hört något rykte om ifall nya Microsoft Zune 80Gb-version kommer att släppas i Europa och Sverige? I så fall när? Om inte; går den att beställa från USA härifrån Sverige? Tack på förhand Markus
 4. Hej! Jag har en liten fundering över hur Ipod touch's WiFi-funktion fungerar. Med Internetanslutning och trådlöst nätverk etc. Fungerar den funktionen när man är långt hemifrån t.ex.? Hittar den trådlösa nätverk som finns i närheten eller måste man ha ett eget hemma som det kopplar upp sig från? Tack på förhand!
 5. Archos är ett bra märke som har ett flertal modeller med USB-host funtion. De modeller som har denna funktion har även stort lagringsutrymme och stor skärm på vilken du kan titta på dina bilder i lite större format än i en vanlig digitalkamera.
 6. Personligen tycker jag att Creative EP-630 är riktigt grymma lurar till lågt pris. Köpte ett par senast igår på teknikmagasinet för 249 spänn (kampanjpris just nu), efter att mina tidigare gett med sig efter dagligt slitage (samma modell). Mycket bra kvalitet till lågt pris som sagt, men de är inte hur hållbara som helst; dock fullt tillräckligt för vardagligt bruk.
 7. Hej! Jag undrar om någon vet om man kan köpa ett Nintendo Wii i Kina och använda det här hemma i Sverige eller är det något slags regionsskydd? Och kan man i så fall chippa den? tack!
 8. Tjenare! Jag undrar om någon vet vilket program jag bör använda för att mounta mina ISO- och Bin-filer etc. i Windows Vista? Jag har försökt med Daemon tools, men det fungerar inte för mig. Tack på förhand!
 9. Men det står att man ska få ladda ner det gratis. På den där sidan måste man betala. Skulle gärna vilja veta hur man får den gratis nedladdningen Creative utlovar.
 10. Rotten Apple

  PowerDVD

  Tjena! Jag har köpt ett nytt SB X-Fi ljudkort och det står att man ska få en gratis nedladdning av Cyberlinks program PowerDVD. Hur gör man för att ladda ner det?
 11. Hej! Jag har nyligen köpt ett nytt Sound blaster x-fi xtreme gamer ljudkort. Jag undrar hur man använder den optiska utgången och till vad? För tillfället använder jag endast de tre andra anslutningarna till mitt 5.1 surround system, men skulle gärna veta hur jag gör för att använda den optiska också, som sagt. Tack på förhand!
×
×
 • Skapa nytt...