Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

glidan

Medlem
 • Antal inlägg

  137
 • Gick med

 • Senaste besök

Om glidan

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. glidan

  Lagligt eller inte

  När allmännyttans centralantenn kapas måste vi hitta en ny lösning för att kunna se TV.En lösning som flera har hoppat på är en box (Dreambox) som finns både via parabol + internet eller box direkt ifrån nätet,Boxarna skiljer sig åt box via nätet 50 kanaler (dyrare) 100tals kanaler via parabol (billigare).Detta är nog inget som vårt bolag subventionerar.Hur fungerar detta och är det lagligt,jag vet vissa som haft liknande system i 30 år.
 2. hos allmännyttan vi har fått en respit ett par månader men problemet kommer tillbaka.I vårt område har försäljarna lurat de äldre att köpa boxar (mest Tivoboxar) jag vet flera som nu sitter med Tivobox fast dom bara tittar på 1:an o 2:an,Enligt en kille i området som kan en del,går dessa kanaler att få via antenn.
 3. Att det kan gå så beror på att många har sagt ifrån bla Hyresgästföreningen.
 4. är detta ett antivirusprogram eller ett reparationsprogram jag har fått problem med mitt W7 och vet inte om jag har rätt skydd.Jag har Malwarebytes + gratis Avast.
 5. Jag kan se att Windows ligger där som en mapp,och jag får frågan om jag vill starta med W7 eller Ubuntu.Men W7 vill lika lite som förut.Ubuntu är installerat.Min W7-skiva är skadad på något sätt, att jag fick in det förra gången berodde på att jag tog en piratskiva med W7 samt använde mitt eget instationsnummer.
 6. Hej jag har tittat på både Libre o Openoffice men inte hittat just det som jag hittade i Access.
 7. jag har kollat på datorn,den heter Pentium M 1,73 GHz,512 MB är detta heldött.J
 8. Det blev problem när jag bytte moderkort tror jag.
 9. Jag hittade en Ubuntu skiva som hjälper mig nu,jag har två skivor med w7 32 o 64 bitar.Jag vet ej vad det är för skivor,det gick ej att uppgradera till W8.Jag har gett ca 900 kr för dom.
 10. glidan

  office/staroffice

  det fanns ett formulär i access (nortwind?) finns det liknande i star office.(( lär dig Access på 24 timmar sid.117))Mitt W7 har gett upp nu har jag Ubuntu.
 11. Crome har ändrat sig nu kommer det ofta ngt med isearch fram.
 12. Jag är på g med en iwy så tanten får ta min 64x2 istället.
 13. Band har jag,men skall lägga en kabel från elementet fram till mekplatsen.
 14. Hitills har jag bara bytt 90nm kretsar nästa blir en iwy (22nm?).Av bilen vintertid kan jag få riktiga karameller så att man hoppar till.Om det är bilen eller jag vet jag inte.
×
×
 • Skapa nytt...