Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hudzzz

Medlem
  • Antal inlägg

    69
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Hudzzz

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1978-10-10
  1. Hej! Hittills inga problem med bluescreen efter sfc. Däremot fryser datorn sig när programmet varit igång. Ibland tar det bara ett par minuter, ibland så håller den sig i flera timmar innan den fryser. Försökt att hitta ett nytt program till kamerorna men utan lycka. Googlat som bara den utan några resultat. Vad blir nästa steg? Köpa ny dator och nya kameror? haha Tack!
  2. Hej igen. Fick tag på en XP skiva och kört windows update nu. När jag startade upp programmet efter omstarten så frös datorn. Ska prova att installera om programmet till videokamerorna. Vad programmet heter vet jag inte och jag tror att det kan bli svårt att hitta en nyare version, då den är importerad ifrån Kina. Men jag ska leta vidare och berättar om hur det går när allt är klart!
  3. Hej, hahaha jobbigt. Men tackar verkligen för att du tog dig tiden att skriva om allt igen! Körde sfc nu, letade efter XP skivan som kom till vår fina gamla dell-dator men utan lycka. Ska luska fram en xp skiva och återkommer när jag provat detta! Tack!
  4. Hej! Har fått så fantastisk hjälp här tidigare och problemen har alltid lösts med er hjälp där ute så jag tänkte prova igen! Jag har en dator som körs på XP, en lite äldre burk, som bluescreenar väldigt ofta. Datorn i sig används endast till övervakningskamerorna som finns i vår butik, som en livestream av det som händer där ute. Jag har laddat ner ett program där man kan se vad som uppstått genom att läsa in minidump-filen som kommer efter bluescreenen. Där står följande: "Caused by driver: SAAVideo.sys" "Caused by address: SAAVideo.sys+335b "Crash Address: ntoskrnl.exe+69c59 "Stack Address 1: ntoskrnl.exe+1a860" "Stack Address 2: SAAVideo.sys+335b" Finns det någon som kan tyda detta? Är det drivrutinerna till övervakningskamerorna som spökar? Ska tilläggas att när programmet för kamerorna inte är på, bluescreenar inte datorn. Så det måste väl vara något som har med det att göra? Otroligt tacksam för hjälp!
  5. Hej! Nu har min gamla Win XP dator sedan 2005 äntligen kraschat (troligtvis RAM problem), däremot fungerar hårddisken finfint! Jag har precis införskaffat mig en Deltaco hårddisk docka, där jag bara trycker in min SATA hårddisk och VIPS! så kommer den upp som en bärbar hårddisk. Frågan är nu, kan jag boota med denna XP HDD på min Windows 8 dator? Ska tilläggas att jag har provat ändra om i BIOS för att få den boota med den tillkopplade hårddisken utan lycka. BIOS Heter ASUS UEFI Vad gör jag för fel? Behövs någonting annat? Eller går det rentav inte? Mycket tacksam för hjälp!
  6. Det som har hänt är att min processorfläkt är på max, redan när jag startat datorn. XP tar nu nästan 7min att starta jämfört med tidigare 1min. Dock funkar allt som det ska när allt väl är igång. Det senaste "stora" ändringen jag gjorde innan allt detta hände, var att installera en belkin USB trådlös router.. Kan detta ha påverkat nåt? Tacksam för hjälp!
  7. Hej på er! Jag har en fråga gällande att göra datorn till en router! Det är så att jag har ett stycke laptop med två nätverkskort, ett tråd och ett trådlöst. Jag har har internet på mitt trådbundna nätverkskort genom TP kabel i väggen. Frågan är då, går det att ta den internet anslutningen, på något sätt koppla den med den trådlösa och få trådlösa att agera router? eller drömmer jag bara? MVH
  8. YESS!!!! Hittade problemet på en hemsida! Det man gör är att flytta wmphoto.dll (C:/windows/system32), installera WIC och sedan installera igen! Fungerar klockrent!! WOHOO!!!
  9. Hej igen! Testat med flera olika varianter nu, olika cleanup tools också.. Fortfarande inga resultat! Då jag läste att .Net 3.5 Sp1 innehåller 2, 3, och 3,5 så testade jag med den också utan att lyckas.. Lyckades dock installera 1.1 och 2 igen utan problem. Jag har två installationer (av misstag) på min c:. Kan det skapa några problem kanske? Får dessa felmeddelanden när jag försöker installera. Hjälp någon? MVH [log][11/22/11,01:23:11] Microsoft .NET Framework 2.0a: [2] Failed to fetch setup file in CBaseComponent::PreInstall() [11/22/11,01:23:11] setup.exe: [2] ISetupComponent::Pre/Post/Install() failed in ISetupManager::InternalInstallManager() with HRESULT -2147467260. [11/22/11,01:23:11] setup.exe: [2] CSetupManager::RunInstallPhase() - Call to Pre/Install/Post for InstallComponents failed [11/22/11,01:23:11] setup.exe: [2] CSetupManager::RunInstallPhaseAndCheckResults() - RunInstallPhase() returned a NULL piActionResults [11/22/11,01:23:11] setup.exe: [2] CSetupManager::RunInstallFromList() - RunInstallPhaseAndCheckResults failed [2] [11/22/11,01:23:11] setup.exe: [2] ISetupManager::RunInstallLists(IP_PREINSTALL failed in ISetupManager::RunInstallFromThread() [11/22/11,01:23:11] setup.exe: [2] ISetupManager::RunInstallFromThread() failed in ISetupManager::RunInstall() [11/22/11,01:23:11] setup.exe: [2] CSetupManager::Run() - Call to RunInstall() failed [11/22/11,01:23:12] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 2.0a is not installed. [11/22/11,01:23:12] WapUI: [2] DepCheck indicates XPSEPSC Installer was not attempted to be installed. [11/22/11,01:23:12] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 SP2 x86 was not attempted to be installed. [11/22/11,01:23:12] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.5 'package' was not attempted to be installed. [11/22/11,01:23:13] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.5LP - SVE was not attempted to be installed. [11/22/11,01:27:04] WIC Installer: [2] Error code 1603 for this component means "Ett allvarligt fel inträffade under installationen. " [11/22/11,01:27:05] WIC Installer: [2] Setup Failed on component WIC Installer [11/22/11,01:27:24] WapUI: [2] DepCheck indicates WIC Installer is not installed. [11/22/11,01:40:21] WIC Installer: [2] Error code 1603 for this component means "Ett allvarligt fel inträffade under installationen. " [11/22/11,01:40:21] WIC Installer: [2] Setup Failed on component WIC Installer [11/22/11,01:40:43] WapUI: [2] DepCheck indicates WIC Installer is not installed. [11/22/11,01:47:48] WIC Installer: [2] Error code 1603 for this component means "Ett allvarligt fel inträffade under installationen. " [11/22/11,01:47:48] WIC Installer: [2] Setup Failed on component WIC Installer [11/22/11,01:48:16] WapUI: [2] DepCheck indicates WIC Installer is not installed. [11/22/11,02:24:56] WIC Installer: [2] Error code 1603 for this component means "Ett allvarligt fel inträffade under installationen. " [11/22/11,02:24:56] WIC Installer: [2] Setup Failed on component WIC Installer [11/22/11,02:25:18] WapUI: [2] DepCheck indicates WIC Installer is not installed. [11/22/11,22:46:07] WIC Installer: [2] Error code 1603 for this component means "Ett allvarligt fel inträffade under installationen. " [11/22/11,22:46:07] WIC Installer: [2] Setup Failed on component WIC Installer [11/22/11,22:46:28] WapUI: [2] DepCheck indicates WIC Installer is not installed. [/log]
  10. Jag körde utan .Net i några år innan jag va tvungen att installera några nyare program. Sjukt jobbigt att inte kunna köra de program som man behöver. Nån som vet vilka jag ska installationer jag behöver? Ajuna Moon, du som är .Net utvecklare kanske kan hjälpa mig? Tack!
  11. Tack för svaret Olle! När jag tagit bort dessa, vilka uppdateringar ska jag då installera om? 1, 1.1, 2, 3, 3.5 och sedan 4? Behöver man ha de tidigare för att 3an ska fungera eller är de redan med i installationen? Tack!
  12. Hej! Jag har haft ständiga problem med Framework och har av den anledningen inte kunnat använda och till och med installera nödvändiga program på min dator nu på över 1år! Nu tänkte jag ta tag i problemet men vet inte riktigt var jag ska börja. Det som finns installerat i Framwork väg är dessa uppdateringar (se bifogade filer) Jag har testat att installera .net 3, 3.5 samt 4 utan att få de att fungera. Jag läste om att det kan vara fel på mitt microsoft installer, men det får ni expeter avgöra! Jag har testar med rensningsprogrammet från Microsoft utan större lycka. Jag har också testar att installera om 1, 1,1 och 2 utan att få 3an att fungera! Så ni kan förstå att man blir lite crazy när datorn inte vill, hehe .. Jag skulle bli jätteglad om jag fick hjälp ifrån er. Ni har löst stora datornproblem åt mig förr och jag vet att ni kan er sak! Tack på förhand! Och just det, jag använder Windows Xp SP3! Vet att den ligger i Vista just nu men jag vet inte hur jag flyttar tråden!
  13. Hej Mats! Jag har nu testat att installera alla .NET Framework från början. Jag började med 1.0, 1.1, 2.0 och deras uppdateringar. När jag installerar 3.0 kraschar installationen igen. Samma sak med 3.5 och 3.5 SP1. Har använt mig av cleanup tools men det fungerar fortfarande inte. Är det verkligen nödvändigt med 3.0 och 3.5? Jag orkar verkligen inte med detta längre. Har nog lagt ned minst 10-12 timmar på att försöka lösa det här problemet nu de senaste 2-3 dagarna. Tack för hjälpen MVH
  14. Hej! Jag formaterade precis om min dator från Vista till XP Pro, och allting har fungerat jättebra tills jag skulle installera .NET Framework 3 och 3.5. När jag installerar så avbryts installationen och jag får en fel logg där det står: [log][08/08/10,14:28:41] VS Scenario: [2] CLaterVersionCheck failed : En senare version av programmet är redan installerad på datorn. Om du har problem med programmet använder du Lägg till eller ta bort program för att reparera eller avinstallera det. [08/08/10,14:28:41] VS Scenario: [2] Failed to pass the Warnings/Blocks checks in CVSScenario::Start() [08/08/10,15:52:42] WIC Installer: [2] Error code 1603 for this component means "Ett allvarligt fel inträffade under installationen. " [08/08/10,15:52:42] WIC Installer: [2] Setup Failed on component WIC Installer [08/08/10,15:52:51] WapUI: [2] DepCheck indicates WIC Installer is not installed. [08/08/10,15:52:51] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed. [08/08/10,15:59:04] WIC Installer: [2] Error code 1603 for this component means "Ett allvarligt fel inträffade under installationen. " [08/08/10,15:59:04] WIC Installer: [2] Setup Failed on component WIC Installer [08/08/10,15:59:12] WapUI: [2] DepCheck indicates WIC Installer is not installed. [08/08/10,15:59:13] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed. [08/08/10,16:17:36] WIC Installer: [2] Error code 1603 for this component means "Ett allvarligt fel inträffade under installationen. " [08/08/10,16:17:36] WIC Installer: [2] Setup Failed on component WIC Installer [08/08/10,16:17:44] WapUI: [2] DepCheck indicates WIC Installer is not installed. [08/08/10,16:17:44] WapUI: [2] DepCheck indicates Microsoft .NET Framework 3.0 was not attempted to be installed. [/log] Nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag har testat microsofts förslag, alltså installera om alla .NET, men det fungerar fortfarande inte. Jag lyckades installera .NET 1, .NET 2 plus uppdateringar, men den fastnar på .NET 3 & .NET 3.5. Några tips? Jag har kollat på google och försökt att få fram ett svar och testat olika alternativ som skrivit på andra forum, utan att lyckas. Tacksam för svar MVH
×
×
  • Skapa nytt...