Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pyracanth

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Pyracanth

 • Medlemstitel
  Användare

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.pyracanth.webb.se

Profil

 • Ort
  Falun
 1. Jo de förstår jag också, men vem är det då? Jag vill helst ha seriösa svar.
 2. Jag behöver tips. Vilken är den bästa tatueraren i dalarna?
 3. Det är sant. ska ta med dina tips.. Tack för allt.
 4. Ja precis. Men det är ju bara en del av tatueringen. Vet du nån annan taturings sida som jag kan söka på annars? Som ett forum. Tack för att du tog dej tid:)
 5. Hello! Jag ska ta tatuering och jag behöver ett motiv till tatueringen som scar har i Full Metal Alchemist. Jag skulle vara väldigt tacksam om nån kunde fixa det.. Tack på förhand Pyracanth.. "Ät inte grus"
 6. ja det äre. Jag och några kompisar tänkte fixa de:) Tack för tipset btw
 7. Hejsan.. Jag håller på att bygga en boxningsring. Vet nån vart man kan få tag på nå rep som är väldigt tjockt, och en matta som är ganska stor, det behöver inte vara en riktig boxningsmatta det kan lika gärna vara ett väldigt stort liggunderlag t ex. det är bara det som fattas. Snälla hjälp mej
 8. Ja den har jag kvar men den funkar inte:/ Jag är faktist ganska bra på datorer men jag fattar ingenting varför de är så här..
 9. Tack men jag har försökt med de.. Jag har avinstallerat msn flera gånger men de funkar ändå inte.. Vet verkligen inte vad jag ska göra..
 10. JO så här är det. Jag har ingen skiva som jag kan formatera med och så har jag prövat det mesta av alla nedladdningar men de är alltid nånting som jävlas. Så det var därför jag undrade.. Du verkar ganska bra på datorer. skulle du kunna hjälpa mej med en annan sak kanske? msnmsgr.exe Det här programmet kunde inte startas eftersom programmets konfiguratin är felaktig. Problemet kan rättas till om du installerar om programmet. Så står det när jag fårsöker trycka på Msn ikonen. Hur ska jag göra för att fixa det??
 11. ja precis alltså rensa bort hela skiten exakt som om jag formaterar den..
 12. ja. jag har ju den gammla versionen som ligger på datorn. Men de funkar inte heller. men jag får upp programmet iaf men de går ej att logga in..
 13. Det här programmet kunde inte startas eftersom programmets konfiguratin är felaktig. Problemet kan rättas till om du installerar om programmet. Så står det när jag fårsöker trycka på Msn ikonen. Hur ska jag göra för att fixa det??
 14. Jag behöver hjälp med min dator.. Kan jag rensa min dator helt och hållet utan att behöva formatera om den? Tack i förväg
×
×
 • Skapa nytt...