Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

christoffer.e

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

Om christoffer.e

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1982-12-13

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Halloj! Ledsen att svaret dröjt, var tvungen att sticka på möte och sedan dra ner i gymet för att få bort lite överskottsenergi .) Din lösning fungerar som en klocka iaf! Tack så mkt för hjälpen. Vet att jag sagt det förut, men nu säger jag det igen och menar det verkligen denna gång; Jag ska lära mig regexp! Riktigt kraftfullt när man får snurr på det där. Tack igen!
 2. Ah så klart. Det görs mha VBScript.RegExp Ber om ursäkt för den bristfälliga informationen i mitt första inlägg. Jag får skylla på att jag fortfarande är inställd på new york-tid
 3. Hallå alla. Jag har ett litet problem som är lite jobbigt om man inte kan regexp (Tror dock det är relativt enkelt om man kan det) Jag har en herrans massa text. I det stora textsjoket vill jag göra en replace. Jag vill leta efter ordet IMP[ och ersätta det med AQ[iMP[ Så långt inga större problem, det kan man ju göra med en vanlig replace. Kruxet är att när jag har hittat IMP[ så vill jag efter nästkommande ] lägga till en extra ] Så tex: IMP[kallekula] ska bli: AQ[iMP[kallekula]] Problemet blir ju alltså att där det står kalleula ovan kan det stå vad som helst. Därför antar jag att man måste lösa det med regexp för att få in den extra ]. Är det någon som har några idéer till hur det kan se ut? Eller vart man kan hitta mer info? Tackar!
 4. Server.UrlEncode/Decode borde väl lös biffen? Alltså de som skickar skiten till er kör en urlencode och du då på dinb kant kör en urldecode.
 5. Ett tips oär att du stänger av det om du ska spela bara. kan varken lira WoW eller BF2142 med det igång. Gäller säkert en hel del andra spel också.
 6. lägg en div runt och sätt style till: text-align:center;
 7. en kul parantes bara; vet inte hur det är nu men när Oblivion kom så fanns det ingen dator i världen som kunde köra grafikinställninarna på max Det var helt enkelt för bra. Men har säkert ändrats nu, det här var nog för 1,5 år sedan. Fö är Oblivion ett riktigt trevligt spel, synd att man inte kan köra online bara.
 8. Tveksamt om det kommer gå så bra, prova att själva ringa upp potentiella kunderna istället Som den första webbyårn i världshistorien då?^^ Det var inte ett webbhotell du menade, eh?
 9. har aldrig jobbat med mysql men efter att ha skummat din kod bara så ser jag att du hämtar ett värde från AppSettings med nyckeln "conn", men i din Web.Config heter den nyckeln SQL, så börja med att sätta rätt namn så kanske det löser sig. lycka till Edit: Sen såg jag nu också att du kör med en System.Web.HttpContext.Current.Server.MapPath() på din connectionstring. har som sagt aldrig jobbat med mysql men tvivlar på att den ska vara där eftersom den mappar upp sökvägen till en fil, och din connection-string är ingen fil, så fimpa hela System.Web.HttpContext.Current.Server.MapPath skulle jag testat också. [inlägget ändrat 2008-01-15 15:12:50 av christoffer.e]
 10. halloj. nån erfaren .netutvecklare kanske kan hjälpa mig med detta. Postar helt enkelt lite data till en extern server mha HttpWebRequest. Inget konstigt, allt funkar som det ska utom en liten sak som är ganska stor på vägen så försvinner mina mellanslag i texten som postas. Det är hur skumt som helst, och jag har googlat som en dåre men hittar null om detta problem. Nån som har haft nåt liknande fel och vet vad det kan bero på? Kan ju bifoga koden men tror inte det hjälper så mkt. string postData = "XML=" + XML; byte[] data = Encoding.Default.GetBytes(postData); HttpWebRequest myRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(ConfigurationManager.AppSettings["xx"]); myRequest.Method = "POST"; myRequest.ContentType = "application/x-www-form-urlencoded"; myRequest.ContentLength = data.Length; Stream newStream = myRequest.GetRequestStream(); newStream.Write(data, 0, data.Length); newStream.Close(); det är alltså varaibeln XML som håller all text. texten är inskriven direkt i koden så jag vet med 100% säkerhet att det inte är fel på den utan det är när själva postningen görs som det händer nåt. Tacksam för hjälp. mvh c ------------------------------------------------------ EDIT: det löste sig. nyckeln till framgång var att köra HttpUtility.UrlEncodeUnicode på strängen. tack iaf [inlägget ändrat 2008-01-11 14:16:25 av christoffer.e]
 11. testa att regga igen och se om det kommer tillbaka
 12. Ett hett tips är att köpa en extern hd som du kan plugga in i ditt wlan, det gjorde jag och är supernöjd. Kommer åt allt från alla burkar precis som det ska va. Det man kan klaga på är hastigheten men det är bara lite segt när man drar över nya grejor till den, det är inga problem att streama musik el film från den. Tror dom ligger på en tusing och uppåt.
 13. Ha ett statiskt commandname och ändra istället commandargumentet till din <%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "Filename") %> lycka till
 14. nu finns en risk att du blir lite putt, men tycker att det är så pass viktigt att jag skriver det ändå; Skippa frames. Det kommer bara skapa massa problem för dig. Det finns ingen som helst anledning att köra med frames idag. Framförallt inte om man ska ha en ehandel som din sajt verkar vara. Då går att lösa på mycket bättre sätt. Kan du köra .net rekommenderar jag att du kollar på MasterPages annars om du kör php eller nåt annat så kan du köra med includefiler för att tex inkludera samma meny överallt. Så gör om gör rätt är alltså summan av detta inlägg Lycka till!
 15. Tjena. En variant som vi använde oss av för en sådanhär app är att varje alternativ får en poängsumma mellan 0-10 tex. Sen summerar du helt enkelt svaren du fått när testen är slut och får en totalsumma så kanske du har nån liten case där du fångar upp de olika intervallerna. Lycka till.
×
×
 • Skapa nytt...