Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

admintoys

Medlem
 • Antal inlägg

  47
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Det är inte ens ett fåtal, det är bara EN dator, de övriga fungerar bra. Vore ju märkligt om de helt plötsligt börjat starta om i DOS-läge 3 dagar i rad på SAMMA dator när det har gått bra i ett halvår...Allvarligt vad kan vara fel??!? Någon....
 2. Har ingenting i schemaläggaren, virusprogrammet körs konstant i bakgrunden hela tiden, likadant på alla datorer. ÄR det verkligen ingen som har en aning om vad det kan bero på?
 3. Jag har ett problem som jag hoppas att någon kan hjälpa mig med. Det är nämligen så här: Vi har ett antal win98 datorer på företaget som sitter i ett NT nätverk. Varje kväll när datorerna inte ska användas mer för dagen loggar den som suttit vid datorn ut. VI vill ej stänga av den pga vissa anledningar. När man kommer på morgonen står dock datorn i DOS-läge i C:\windows...?!? När man startar om datorn så går win98 igång, så det fattas ingen startrad för win98 i autoexec eller likn. Även när jag testar att logga ut så fungerar det utmärkt, man kommer till inloggningsrutan för microsoft nätverk. Det verkar som om detta händer när datorn har varit innaktiv i några timmar. Vi har flera likadana datorer med win98 och dessa fungerar utmärkt, jag har bl a jämfört energisparinstälningarna och de är identiska på alla datorer. Om någon skulle kunna hjälpa mig med detta konstiga?!? problem vore jag tacksam.
 4. tänkte lägga till mailen i min emailklient, inte outlook. Därför behöver jag veta pop3 och smtp adresserna för hotmail. Har letat på hotmails hemsida, men inte hittat något. Är det någon som vet dessa uppgifter?
 5. Hej, Jag undrar om någon vet ett sätt där man kan ta bort möjligheten för användare att ändra datum/tid i windows, dvs de ska inte kunna ändra något när de dubbelklickar på klockan nere i högra hörnet. Kruxet är dock att de måste vara medlem i den lokala admingruppen för att uppdateringen av virusskyddet ska funka. Någon som vet?
 6. Jag har installerat iis 5.0 på windows 200 pro, för att kunna köra ett program där man ska logga in via en asp-sida. Problemet är att när jag öppnar webläsaren och skriver in adressen till min virtuella katalog får jag felmeddelandet: "Fel i servertillämpningen Servern hittade ett fel när ett tillämpningsprogram laddades i samband med din förfrågan. Mer information finns i händelseloggen. Be serveradministratören om hjälp." Jag använder alltså pwm för att administrera webservern, har satt rättigheter på katalogen att man ska få köra script och exe filer, har satt läsbehörighet, skrivbehörighet, samt åtkomst till skriptkälla. Jag provar att öppna sidan från samma dator som jag har webservern installerad samt där filerna som jag vill komma åt ligger, så jag vet att det inte är något rättighetsproblem på filerna. Vore grymt tacksam för hjälp!
 7. Ja,jag ska använda det för att fiska upp lösenord som jag vet ligger i klartext om man bara lyckas extracta alla filer som finns i setup-filen(exe-filen), klarar detta programmet "resource hacker" detta? Och var i så fall kan jag hitta det?
 8. Jag letar efter ett program som man kan använda för att packa upp exe-filer, så man kan se alla filer som finns i den. Jag vet att det finns för min kompis har använt det en gång, men jag kan inte hitta det. tacksam för hjälp!
 9. Tack för tipset, men det hjälpte inte, när jag provar i win2000 öppnar den exceldokumentet direkt, men inte med ie 6 samt win nt4 , då måste jag högerklicka på länken och välja öppna i ett nytt fönster, sedan får jag en länk till dokumentet igen, och då kan jag öppna det. Fast länken är exakt samma som den första länken....mera tips?
 10. Hej, Har problem med att öppna visa sidor som är knytna till exceldokument, bara problem i Win NT 4. När man trycker på länken öppnas en sida med xls-extension som inte finns, om man däremot höger- klickar och väljer "öppna i nytt fönster" så blir det rätt sida. Det konstiga är att även om man klickar direkt på länken så öppnas sidan i ett nytt fönster, men den försöker alltså då att öppna xls-sidan, så man måste högerklicka och välja öppna i ett nytt fönster för att det ska fungera. Ska öppna: http://intranet/page.asp?PageID=83&parentID=2311 men öppnar: http://intranet/img/kategori/73/profil.xls
 11. I ie 5.0, finns det en mapp som heter links, som ligger där som default. Om jag tar bort den och startar om webläsaren så finns den där igen, är det någon som vet hur man kan få bort den permanent?
 12. Har du konfigurerat din mailklient för att skicka mail då?!? Du måste ju ha ett mailkonto konfigurerat för att kunna skicka mail.
 13. När man tar bort meddelanden i outlook, kan man då på nåt sätt ändra till en annan mapp än deleted items mappen som de ska hamna i? Jag vill att de ska hamna i deleted items mappen under personal folder.
 14. Hej, en enkel fråga, hur gör man för att skriva text på knappar som man man vill använda sig av, som man hämtar från nån sida på internet?
 15. Någon vänlig själ som kan tala om hur man lägger in en klocka som räknar ner till ett visst datum eller tid i frontpage?
×
×
 • Skapa nytt...