Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

___h__

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

Om ___h__

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  helsingborg
 1. Fins det nått bra deframaterings program?? so
 2. ja trodde jag med. Nej de har jag inte, jag bara installera driversen från "omega drivers" isåfall måste den överklockat av sig själv , om den nu kan det??
 3. När jag ska starta ett spel, så startar de som vanligt, men sen efter att ha kommit in i själva spelet så, efter ett tag blir skärmen helt svart eller att de kommer fram en massa sträck. Innan hade sammaproblem mehn då defragmanterade jag datorn så funkade de som du skulle sen. Men nu funkar de inte.försökt hitta felet men hittar det ej. men de borde vara nått fel med grafik kortet iaf. Kan ha med driversen med för jag använder grafikkortet nu när jag skriver detta och då funkar de. jag skullevart tacksam om nån kunde hjälpa mej: )
 4. nej utan jag kopierade filer till den, eftersom jag ladda ner xp sen brände jag den.
 5. Jag har tänkte bränna en skiva med xp och behöver hjälp med att få den att boota, man behöver ingen speciel fil för att den ska boota i biosen?? som man kan lägga in eller måste man bränna på ett visst sätt? det programmet jag avändder för att bränna heter "hp record now".
 6. för det verkar så kan inte installera min cam som jag brukar göra, laddar ner driversen från logitechs hemsida. Antingen får jag ominstallera hela datan, probleme är at tjag inte har någon boot skiva så jag kan inte boot i biosen. Men det finns inget profram som kan hjälpa mej med det??
 7. Nu har mina dll filer försvunnit kan man inte på nått sätt återställa filerna ?? hjälp!!
 8. okey . de e det som är det sjuka för jag har spelat spelen på samma dator och då funka de skit bra. jag har AGP. naj den glappar inte. så ser itne hu rman skulle kuna fixa det. kanske borde sskaffa ett nyt tgrafikort kanske. Men de ju bättr eo försöka att få detta grafikortet att funka. du vet ignet program som kan rätt atillfelet??
 9. jag har testat att spela counterstrike 1.6 via steam och max pain. Jag hade testat också att ändra upplösning och skuggor och det jag vet rätt gammalt. hade ett på 128 mb inann mehn den bar aslut afunka det blev helt svart när man startar datan, fast skärmen reagerade på att datorn starta. jag anävnder en 1ghz och har 384 ram minne kanske lite lie mehn det 64 mb jag har har funkat innan så, det ska itne var nått fel på den ,jag har till och med testat om de blir överhettat men de e itne det som är problemet heller.
 10. jadå jag har testat MAX payne och counterstrike via steam. jag har fixat direkt x 10 idag men de funkar fotf intme jag har nvidia geforce2 ti 64 mb med driversen omega drivers och dom har funkat innan utan problem. Jag fick et tprogram som jag testa drivercleaner för skulle testa om de funka men det gjorde de inte, då hände samm grej igen det blev hels vart när jag var inne i spelet eller en massa streck. Jag ahde till och med defragmanterat datan med och det funkar förra gången jag gjorde det när de här hände, menitne denna gången.. om du har nån ide så hjälpmig gärna.
 11. Min data skärm blir fortf svart när jag spelar ett spel, vet inte vf den gör så. behöver allt hjälp jag kan få.
 12. Min hårdisk är på 200 gb, men den visar bara att ajg har 186 gb. Om det ffanns nått man kund egöra för att den skullekunna visa lite mer änva den gör eller ja få tillbaks dom förlorade gb:n??jag har 1 ghz processor, så den borde klara av stora hårdiskar.
 13. key testade de men de vart inget fel där menjag får nog köpa en ny fläkt ändå som verkligen kyler ner datorn. se om det funkar men tack så mycket för din hjälp:)
×
×
 • Skapa nytt...