Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tobbe_890

Medlem
 • Antal inlägg

  48
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Tobbe_890

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  STOCKHOLM
 1. Tack för svar! Jag har win 8.0. Jag gör inställningar för standardprogram men men får fel i alla fall. Klickar jag på "Öppna med" kommer inte Excel 2016 med som alternativ, se bifogade. Vad är det för fel?
 2. Hej, Jag har nyligen skaffat senaste Office 365 paketet. Eftersom jag förut har en massa filer skapade med OpenOffice valde jag att som standard att t.ex. Excel ska spara filerna i .ods format. Nu till problemet. Jag har bl.a. en Excel fil med mejladresser och sparade den i .xls format och mejlade den. Mottagaren kunde inte öppna den fastän han har Excel (vet inte vilken version). Vad har jag gjort för fel? När jag själv kollar och försöker öppna filen som jag skickade öppnas den bara i OpenOffice. Försöker jag med "Öppna med" finns inte alternativet att öppna i Office 365, vad jag förstår eftersom programmet finns på nätet. Hur löser man detta? En annan fråga: om användaren vill ha dessa mejladresser att använda i ett mejlprogram, hur sparar man filen? I .csv format?
 3. Jag blev uppringd av en säljare från 0700 som berättade om hur billig deras tjänst var. Säljaren pratade oerhört fort och var svår att uppfatta. Deras abonnemangsvillkor skulle jag godkänna per telefon. Eftersom jag stod i en buss bad jag henne ringa upp när jag var hemma. Lika snabbt pratade hon sedan. Varningsklockor borde ha ringt men jag godkände. Efter några månader när vi haft telefon ringde försäljaren och berättade att vi skulle få en ny telefon (bärbar) som gick via mobilnätet istället för den fasta. Telefonen var gratis men vi skulle betala fraktavgiften (varför?). Den nya telefonen har sämre ljudkvalitet och vi är inte alls nöjda med den. När jag igår ringde 0700 om några frågor jag har kom jag aldrig fram utan mejlade istället. Då först googlade jag på 0700 och fick se all kritik om detta företag! Nu vill jag avsluta abonnemanget men det är 24 månaders bindningstid. Frågan om abonnemang har ännu inte besvarats. Jag ångrar mycket att jag anlitat 0700!
 4. Är det någon som kan ge mig tips om ett program som spelar in det som händer på skärmen? Eftersom jag har två skärmar måste programmet kunna välja "utsnittet". Resulterande fil måste kunna editeras i exempelvis Adobe Premiere Elements.
 5. Tack, ska byta ut batteriet och se om det löser mitt problem!
 6. Hej, Datorn är en HP Pavillion m9263.sc
 7. Jag har en något äldre dator som jag bara använder ibland. Den fungerade perfekt förut men nu när man startar datorn så uppdateras inte datum och klockslag. Det är irriterande att alltid behöva gå in manuellt och ändra detta. Jag läste någonstans att BIOS behöver uppdateras för att det ska fungera men det verkar krångligt. Datorn har Windows 7 Home premium och om BIOS står det 5.43 09/10/09. Vad kan jag göra?
 8. Hittade tipset på länken som Cecilia gav mig. Mycket enkelt; tryck på huvudskärmen ett tag och du får upp genvägar, sedan kan du lägga genväg till olika telefonnummer. Varför finns inte detta beskrivit i manualen till Sony Ericsson kan man undra. Tack alla för hjälpen!
 9. Jag försöker förgäves ordna så att jag kan få kortnummer i min gamla Sony Xperia Arc. Är det någon som vet om det går?
 10. Jag har en ASUS dator och enligt råden tidigare försöker jag uppdatera BIOS via deras AI Suite II men får bara meddelandet: Connecting to server... please wait. (via Internet) men ingenting händer. Jag upptäcker att flera har samma problem. BIOS är från American Megatrends Inc. 12/25/2012 version 0708. Jag har läst att man inte ska uppdatera från Internet utan på något annat sätt. Hur gör man?
 11. Hej, Jag har Windows 8 och har försökt uppdatera till Windows 8.1 men eftersom det bara krånglade har jag återgått till Win8. När jag någon gång kommer till Startskärmen fungerar inte de appar som var installerade från början, d.v.s. E-post, Meddelanden, Ekonomi, Kalender, Kontakter, Kartor, Kamera och Resor. Ingenting händer när jag klickar på dem, däremot ser jag små textmeddelanden i App rutan. Jag har Classic Shell installerad som jag tycker är mycket bra. Kan det vara orsaken till problemet? Men vad ska jag göra åt apparna? Snart kommer Windows 8 update, vad ska man göra när inte Windows 8.1 fungerar?
 12. Jag har en gammal HP 930C som hittills fungerat bra. Jag köpte bläckpatroner hos Kjell & Co (ersättningspatroner) som fungerade bra ett tag men nu blir alla utskrifter grönaktiga och det uppstår ränder i utskriften. Jag har bytt ut patronerna till helt nya (dock ersättningspatroner) men problem kvarstår. Jag har också rengjort patronerna men inget hjälper. Man misstänker ju att detta beror på att jag inte använder originalpatroner men kan det vara någon annan orsak till utskriftsproblemen? Jag vill ju inte köpa dyra bläckpatroner för att sedan upptäcka att det inte var det som var problemet!
 13. Hej, Nej, det var Adwcleaner som inte fungerade. Det fungerar fortfarande inte. Men jag har ju fått bort Speedupmycomputor vilket var min fråga från början. Du behöver ju inte därför jobba mer med detta. Jag är tacksam för det jobb du lagt ner. Tror du att det finns problem kvar?
×
×
 • Skapa nytt...