Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rammega

Medlem
 • Antal inlägg

  583
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av rammega

 1. Vart hittar man dom bilder som dyker upp random när man loggar in?
 2. Ok. Jag slängde in det i mail för att transportera den till den dator jag skriver ifrån. Hur som helst; Allt funkar bra nu när jag har stängt ner reaktek skräpet i Bios. T.om. Latency moon går pass. Den där jäkla Realtek verkar vara rena skräpet. Kör nu Wifi genom en USB enhet. tack för denna gång.
 3. tycks inte vilja visa sig? Det är en png fil som jag fångat upp i mail och då är som bild och inte fil. hur får jag den till dig?
 4. vad kan det bero på att disken i stort sett hela tiden lever om. Skriver hela tiden tycks det. Win10 SSD disk CPU 3:e gen. Åtminstone 5 minuter efter start. Men sen kan det börja igen. Usch!!
 5. Den tycker inte om överklockningenm. Så jag ligger kvar i normal.
 6. 17OM -Plus. Om jag ställer SPU:n på hösta prestanda kan det hända något då? Går i normal just nu.
 7. jag tog det beslutet att formatera båda diskarna med hjälp av w7 installations cd :n. Sen får vi se hur det går. Det är en upgradering från 7.
 8. Provade 7 an och nu vill den inte gå vidare. Ska jag sätta i win7 skivan då eller hur gör jag nu för att kunna starta win?
 9. Alltså jag vart tvungen att ominstallera win7 innan jag kunde gå på med win10. Det som jag inte fattar idag är varför jag har 3 möjligheter att starta os på. Se bilden. Det känns som att jag har vinglat till det rejält. Man vill ju bara ha ett sytem typ.
 10. C:a 60 grader. men jag har stängt av det i bios som gör att prepossessorn ska ignorera detta. Men det tycks den inte bry sig om.
 11. Hur kan jag få denna gamla synd att gå pass. Har krånglat med detta förr men i win7. kanske för gamla grejor. har läst och fixat lite i BIOS men det tycks överridas av OS.
 12. Ok tack. Det var skönt att sätta upp ett konto så inte storebror hela tiden ser dig. Det räcker med Facebook diket.
 13. Varför blir jag promtad att skapa ett Microsoft konto efter att jag uppgraderat win 7 till 10? Fattar ingenting.
 14. hej. Länge sen vi petade i detta med throttling. Men nu har jag försökt att väcka liv i den gamla burken fast med Win 10. Och nu har jag problem igen att få den pass genom latancymon. Är det så att gamla p6T SE är föråldrat och kan kastas? Men ändå tycker jag den springer fint fast inte med audiobiten. Har du några tips tro?
 15. Nu ska jag berätta vad som hände när jag gjorde som ovan stormuffin tipsade om. Efter omstart så fick jag bara ett meddelande om att inget operativsytem, fans. Oj oj vad skulle jag göra nu? Som tur va så hittade jag en 7.a som jag hade köpt för en annan dator för några år sen. Sen var det bara att börja om. vad hände? Någon som känner igen detta? Uppe och rullar nu i alla fall.
 16. Jag är adminsistratör men när jag tex. ska radera en Oldwindows fil så blir jag promtad: du måste vara adm. för att göra detta. Hur ska jag bära mig åt?
 17. jag ska även prova detta. Om jag har en singellicens könns det av på Mocrosoft?
 18. ja det låter nog vettigast. Alla rutiner finns ju på nätet. Tack
×
×
 • Skapa nytt...