Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rammega

Medlem
 • Antal inlägg

  583
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

rammega vann dagen: 15 februari 2014

rammega hade det mest gillade innehållet!

Om rammega

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Vart hittar man dom bilder som dyker upp random när man loggar in?
 2. Ok. Jag slängde in det i mail för att transportera den till den dator jag skriver ifrån. Hur som helst; Allt funkar bra nu när jag har stängt ner reaktek skräpet i Bios. T.om. Latency moon går pass. Den där jäkla Realtek verkar vara rena skräpet. Kör nu Wifi genom en USB enhet. tack för denna gång.
 3. tycks inte vilja visa sig? Det är en png fil som jag fångat upp i mail och då är som bild och inte fil. hur får jag den till dig?
 4. vad kan det bero på att disken i stort sett hela tiden lever om. Skriver hela tiden tycks det. Win10 SSD disk CPU 3:e gen. Åtminstone 5 minuter efter start. Men sen kan det börja igen. Usch!!
 5. Den tycker inte om överklockningenm. Så jag ligger kvar i normal.
 6. 17OM -Plus. Om jag ställer SPU:n på hösta prestanda kan det hända något då? Går i normal just nu.
 7. jag tog det beslutet att formatera båda diskarna med hjälp av w7 installations cd :n. Sen får vi se hur det går. Det är en upgradering från 7.
 8. Provade 7 an och nu vill den inte gå vidare. Ska jag sätta i win7 skivan då eller hur gör jag nu för att kunna starta win?
 9. Alltså jag vart tvungen att ominstallera win7 innan jag kunde gå på med win10. Det som jag inte fattar idag är varför jag har 3 möjligheter att starta os på. Se bilden. Det känns som att jag har vinglat till det rejält. Man vill ju bara ha ett sytem typ.
×
×
 • Skapa nytt...