Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lisasv

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tackar! Det funkade kanon att köra IF-satserna.
 2. Någon som kan hjälpa mig med hur man kan "splitta" ett datum beroende på vad som ligger i tidsintervallet. DATUM1= "2015-09-08 18:00" DATUM2= "2015-09-08 23:00" Får fram antalet timmar med: <%= DateDiff("h", DATUM1, DATUM2) %> Det jag önskar är att datum1 och datum2 jämförs och se om det överlappar något i intervallen och då delar upp antalet timmar. Konstant som aldrig ändras: INTERVALL1 = 19:00-22:00 Resultatet jag vill ha av följande är: TOTAL_TIMMAR = 5 TOT_INTERVALL1 = 3 TOT_OVRIG = 2 Alltså TOT_INTERVALL1 som jag inte förstår hur jag ska lyckas få fram. Någon som har en aning om hur jag ska lösa detta problem?
 3. Många statistiktjänster har funktioner där man kan se i vilket företag som besökt hemsidan istället för IP-numret. Hur fungerar denna teknik egentligen? Access direkt mot någon Whois? Finns det någon färdig databas med IP-nr som man kan matcha mot eller hur funkar det? Tråden flyttad från Ajax av moderator [inlägget ändrat 2009-03-30 11:01:55 av Cluster]
 4. Tackar! Kommer att fungera klockrent!
 5. Jo, det skulle nog funka. Men hittar inga bra expempel på detta. Så man får med meny som navigerar ex: "föregående" 1,2,3, "Nästa".
 6. Hej! Finns det något exempel på Ajax/dhtml där man har en funktion som t.ex. Youtubes kommentarer eller Aftonbladets där man kan bläddra bland kommentarerna utan att behöva ladda om sidan. Inget krav att det ska hämta det senaste från databasen utan det skulle funka om kanske de 10 första syns och att de nästa 10 ligger dolt. Ok att datan redan är hämtat från databasen och ligger i scriptet. Vet inte vad denna funktion kan heta och har inte hittat något om detta. Någon som kan hjälpa mig?
×
×
 • Skapa nytt...