Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jockepocke0

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Om jockepocke0

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1992-10-19

Profil

 • Ort
  östersund
 1. vilket nätt agg är de? dvs märke och hur gamalt? är de ett skit märke och har några år på nacken har de inte ens nära med kraft nog för ett 6850 ännu mindre ett i7 packet på de, så kolla upp de först! jag sitter ju själv på ett corsair TX750W för en i7 och crossfire med två gamla kort (inte haft pengar att uppgradera dem än) vilket är inte så mycket overkill som man kan tro, då min dator nog drar runt 450-500w när jag belastar allt, och agg förlorar ca 10% kraft per år (står datorn på 24/7 eller liknande, 20-30% per år)
 2. de följer reglerna helt, man måste ha ett vist antal döda pixlar för att man ska kunna få en ny eller få den utbytt. brukar va mellan 3-8 pixlar (beror på skärm och tillverkare) så de är bara att gilla läget för de har helt rätt.
 3. en fråga, när du säger "dammsugit ur den" menar du med en helt vanlig dammsugare? då kan du säga datorn ajö. för datorer tål inte stötar (du vet de man kan få när man har på sig typ en ylle tröja) de är nog med en sån, och dammsugare ger ju stötar som ett satan! skulle tippa på att mer än en del i dator är bränd om du kört med dammsugaren..
 4. okej... och vad är de för fel med paypal då?
 5. jag bryr mig inte om batteriet eller inte jag köpte nytt och satte i funkar 50/50, jag kan chata,surfa lyssna på musik och sånt men så fort jag startar ett spel BANG! och den dör och bara startar om hela tiden, har frågat ett par polare också ingen hittar nått fel så på måndag ska jag lämna in den på lagning (för fel/skada på hårdvara är inget jag kan än jag vet bara hur man klarar av fel som typ fel koppling och sånt oftast)
 6. vrf inte bara gå till typ komplett.se och leta upp ett del paket? det gjorde jag är mkt nöjd med den (då min budget var barara på 7k så datorn kosta 6,500kr men den funkar mkt bra) eller så kan du ju alltid kolla runt lite bara att köpa paket som man sätter ihop själv är ju bra mkt billigare än dom som redan är ihop satta. har dok inte prövat att köpa del för del jag var lite för lat för att kolla om allt passada osv. ^^
 7. skaffa ett 64-bitars OS så ska du se att du får lite mer
 8. jag kör med SpeedFan funkar utmärkt, ser temp och fläkt hastighet fungerar utmärkt, kan också sätte ut varningar så om den går upp till en vis temp varnar den för att det börjag bli för varmt. osv. sök bara på google efter den
 9. jag hade exakt samma problem! och mitt fel då var att moderkortet behöver 2 ström klbler en typ 16-pin och en 4-pin jag tyckte det var jätta mysko att allt snurra men ingen blid på skärmen, skärmen frå ström men ingen blid, ringde en polare och han sa att jag skulle han en till 4-pin i moderkortet hitta vart den skulle sitta men hade ingen 4-pins kontakt kvar, men det finns en kontakt man kan dela på så att det blir 2 st 4-pins istället för en 8-pin (eller så kan man skita i att dela den och bara sätta i den ändå) och hör du inget pip av moder kortet kolla gjärna att allt sitter rät och kanske kolla i moderkortets bok vad inget ljud betyder, och ta och kolla så att alla kablar till lampan fram och knappen där sitter rätt på min dator fanns det nemligen flera ställen jag kunda sätta den på, gissade och hamna rätt.
 10. hej så du vill byta ditt RAM alltså? tja för det första vet jag inte om det går, för har dell gjort så att man inte kan byta komponenter i deras datorer för att dom ska tjäna pengar (vet inte om det är så nu eller så på din dator) och sen så har du ingen användning av 4 GB RAM om du inte har ett 64 bits OS, om du inte har får du max 3.25 eller kanske 3.5 det är ju iförsig mer än va du har och jag är inte säker på om det får att byta till dom andra kolla o moderkortet stödjer den sorten innan du byter. stödjer kortet dom är det nog bara att ta ur dom gammla och sätta i dom nya
 11. tjena har ett mysko problem med min dator, jag sat och spela en dag allt funkar bra sen satt jag datorn i vilo läge och gick å sov när jag gick upp nästa morgon ville den inte, det gick kanske i 30 minuter om jag inte gjorde nått sen la den av och starta om, om jag startar ett spel går det högst 10 minuter eller inte alls innan den startar om så jag tänka kanske den blir för varm? men nää den var inte för var alla fläktarna (5 st) gick fint och den låg på 40 grader. så jag fatta inget, jag reseta BIOS hjälpte inte jag öppna burken och kolla igen så allt satt bra, jag tog ur alla kontakter och blåste lite också för att få bort om det var nått damm eller nått funakr inte då heller, sen så när datorn låg ner på sidan medans jag hade kollat allt starta jag den och tänkta att jag skulle gör en backup på hårddisken och det gjorde den då gick den hela natten utan poblem. jag fatta inget då, så då igen kollat jag om nått glappa så tog bort allt ur den och satte i allt igen, just nu ligger den ner för att jag vill inte riskera att den startar om igen, men denna gång glömde jag sätta i betteriet (har ingen jumper den har ett batteri istället och ajg stänge snabbt av den och satte i det men då ville den inte den bara lyste lite starta allt och efter en sekund la den av igen och så upprepe den det hela tiden, så jag tog bort batteriet och nu kör jag utan det och skriver snabbt som fan för att hinna om den kommer starta om igen, nån som vet vad problemet är ? det är skit mysko -.- (ursäkta stavningen har inte tid att kolla den :S)
×
×
 • Skapa nytt...