Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattiasd94

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Kylpastan har skanske blivit utsätts för luft? Jag hade samma problem men nu har jag bytt kylpastan och har en längre tepmpratur. Om du ska göra det tänk på att använda esd armband.
 2. Mats H, Det stod "den här datorns tid". Problemet är löst nu i alla fall. Det jag gjorde var att jag återställde tiden till standard inställningar. Sen dess har det fungerat.
 3. När jag ska avinstallera saker använder jag "revo uninstaller" Det fungerar mycket bättre en lägg till ta bort program.
 4. Jag kunde inte hitta "Nationella inställningar och..." Däremot hittade jag en som var snarlik som ser ut så här. Vad gör jag för fel?
 5. Hej! Jag är i stort behov av hjälp. Om inte mitt problem löser sig vet jag inte vad jag kommer att göra. Problemet är är att Skype hela tiden ändrar sig till 12 timmars tid. Men jag vill ha det i 24 timmars format. Jag vill ha det i den tiden för att jag tycker det är drygt med 12 timmar med pm och am. För att jag hela tiden blandar i hop dem med varandra samt att jag gillar 24 timmars formaet bättre. Jag har försökt med massor med olika versioner och det blir samma på alla. I början är det 24 timmar men efter jag har loggat in nästa dag ändrar den sig. Jag använder win 7. Jag har gogglat efter detta men jag har inte hittat något svar så jag hoppas verkligen att det är någon här som kan svara på detta.
 6. Mattiasd94

  Logic

  Har köpt en mac dator och programget logic. Undrar hur man får fram så man kan spela midi på tangent bordet, går det? Eller är det bättre att köpa ett piano? Har en GEM disk-8. Kan den fungera? Vilken sladd ska man köpa? Något annat jag bör tänka på?
 7. När jag skulle sätta på min dator i söndags så var det dålig bild. sen efer ett tag så dog den. Jag testade att trycka upp sladdarna. Sen började skärmen att rycka och lukta brända kablar. Vad ska jag göra? Ska jag öppna skärmen och byta ngt eller ska jag köpa en helt ny skärm? Datorn är en hp och vi har precis köpt ut den. Försäkringen gick ut när vi köpte den. Tacksam för svar så snabt som möjligt. [inlägget ändrat 2009-01-26 16:06:03 av Mattiasd94]
 8. Ring och fråga företaget som du köpte tv i från och fråga om det funkar.
 9. Ja i göteborg så visar dom filmen. Men inte i skövde där jag bor.
 10. Nej det är inte så kul... Gogglade och det stog på blandanat på wikepedia att det är premiär i morgon.
 11. Hur långt är det till bion? Du karnse kan åka dit nu och fråga på bion om det inte är för långt.
 12. Mattiasd94

  DVD RAM

  Köpte Dvd-ram till min kamera och när jag skulle skriva över den till datan så gick det inte för det var wr och datan hade inte det. Vet någon om man kan ladda ner något program så man kan titta på filmerna på datan? tacksam för svar! [inlägget ändrat 2008-08-07 18:51:15 av Mattiasd94] Flyttat till Kameror /lizardKng, moderator för CD/DVD-bränning [inlägget ändrat 2008-08-08 10:20:39 av lizardKng]
×
×
 • Skapa nytt...