Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Avigast

Medlem
 • Antal inlägg

  40
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Avigast

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Solna
 1. Nej, var hittar jag webbläsaralternativ och hur ändrar jag till 32 bitar? Åsa
 2. Hej, jag undrar om någon kan hjälpa mig. Jag kan inte se något som kräver Flash Player i min nya dator (som har Vista). När jag vill installera det så kommer jag till en sida som säger att det inte funkar med 64 bitars nåt.. Kan någon förklara VÄLDIGT pedagogiskt (jag är inte bra på datorer) hur jag ska bära mig åt för att installera Flash Player? Jag och mina barn vore evigt tacksamma.. Mvh Åsa
 3. Problemet är löst. Jag kom på ett råd jag fick för flera år sedan i en liknande situation: Stäng av datorn och dra ur sladden. Det funkade. Märkligt men sant. Tack för hjälpen!
 4. Barnen lekte med datorn och nu funkar inte trådlöst internet. Inget fel på själva bredbandet, laptopen jag använder nu har samma, fast med sladd. Vad göra?
 5. Det visade sig att jag hade en gammal version av msn så nu när jag har den nya är allt frid och fröjd!
 6. Jag är inte så bra på det här.. Vilka inställningar menar du?
 7. Jag har köpt en web cam, Trust WB 6250 som funkar, men msn kan inte hitta den. När man förljer instruktionerna så står det att "den kamera du valde fungerar inte korrekt eller används av annat program". Vad göra?
 8. I have a confession to make.. Det visade sig att det var glapp mellan sladden och musen.. Uppenbarligen var även den andra musen jag provade trasig. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag har tagit upp din tid och expertis i onödan, det enda jag kan återgälda med är att du gärna får skratta åt mig och min okunskap. Mvh Åsa
 9. Det tror jag inte, ser ut som en standardmus, två knappar och ett rullhjul emellan. Finns det något sätt att kolla om en drivrutin är skadad?
 10. .. just nu funkar den perfekt men i morse inte alls, så det kommer och går..
 11. Jag har provat med annan mus, samma resultat. Kan det vara så att det när jag fick antivirus XP 2008 att det "förstörde" någon programvara (heter det så?) som påverkar musen?
×
×
 • Skapa nytt...