Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

joajo

Medlem
 • Antal inlägg

  85
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Snälla hjälpa att lösa den problem. Data är helt nytt. Köpte den på Elgiganten för en vecka sen. Annars jag måste springa till elgigantens servic och hoppas få hjälp där utan kostnad pga garanti.
 2. Jag fick problem med data. Jag lämnade data i 30min som den hamnade i viloläget, skärmen stängdes. När kom jag tillbaka och rörde mus då öppnades svartgrå skärmen med vit muspeckare och jag kan inte gå vidare. Innan jag lämnade data spelade en spel som var instalerad som app i W8. Jag försökte starta om men igen hamnar i den svartgrå skärmen som stänger sig om 2min. men indikator för Hd blinkar. Hjälp... Och vill tillläga att jag försökte komma in i data via säkert lägge via F8 att hitta fel men inte gick. Försökte med Shift+F8, misslyckades. Data heter PB easy note te.
 3. Nu avinstallerade v 5 av Skype och installerade v. 4 och ändå går inte logga in och till den igen: "det gick inte att ansluta"
 4. joajo

  Problem med Skype

  hej, jag har problem med Skype 5.0. När loggade jag in och sen Skype kraschar, då jag startar om Skype, mes efter några min samma sak. jag tittade händelser och hittade medellandet "programfel skype.exe modul kernel32.dll, v. 5.1.2600.5781 adress 0x00012afb" Sen jag försökte installera om Skype och då började nytt problemet, jag kan inte logga in. Det står "det gick inte att ansluta"(internet anslutning fungerar) och sen "Försök med något av följande: 1. Kontakta din systemadministratör 2. Starta om Skype och vänta 2 min. på en automatisk anslutning Jag försökte igen men samma problem igen
 5. Jag vill göra en memtest men inte vet hur man gör. Kan något förklara mig hur man gör? Tack!
 6. Nu lyckades jag att installera den drivrutin. Fel var i register. Jag googlade den "error 1324" och hittade några tips och sen gick allt bra. Nu måste hoppas att inte kommer mer blå screen Tack för hjälp!!
 7. Ja, det är samma problem om jag laddar nät till en annan mapp. Sen jag behövde installera några Windows komponetnten t.ex. ftp då jag kunde ladda ner från här http://www.fic.com.tw/download/motherboards.aspx via IE. Men försökte installera och fick error meddelande som är Cannot oppen C:\Documents and Settings\.....\Temporary Internet Files\VontentIE5\....
 8. OK. Jag försökta ladda från länken http://www.fic.com.tw/download/motherboards.aspx via IE men lyckades inte. kommer samma meddelande. Då försökte ladda ner från den http://tinyurl.com/rxr5dw igen. Då kommer igen den "Error 1324" när jag klickar på fil setup.exe den börjar laddar ner men sen den error. Kanske behövs klicka på annat fil först (jag undrar).
 9. Jag försökte men kommer den varning kommer igen. Jag vet inte varför sånt händer. Kanske jag måste justera någor i min data.
 10. Jag klickade på den länken på E-forum.
 11. Det gick inte. Jag klickade på länken och varnings meddelande. Det står så: 550/1A12/1A12/mbdriver/chipset/via/winxp32_64/VIA_HYPRo_511A.zip: The system cannot find the path specified.
 12. Jag är här igen. Det gick inte att instalera den drivrutiner till moderkortschipset och fick meddelande "Error 1324". Andra drivrutiner till grafikkortet jag instalerade tidigar och NET Framework. Jag fösökte spela igen och då kom blå screen igen men med hela "historian". Stoppfel var: 0x000000D1 eller DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Vad är för fel här?
 13. Tack så mycket , jag ska prova. När gäller Service Pack 2 till XP, den finns.
 14. Drivrutiner till grafikkort jag installerade inte för en månad sen. Jag vet inte riktig vad heter moderkort men jag tittade med program CPU-Z och det står om jag har rätt Motherboard: First International Computer, inc. Model: P4M-800M Chipset: VIA PM880 Southbridge: VIA VT8237 LPCIO: ITE IT8705 BIOS: Phoenix Technologies, LTD Version: 6.00PG Date: 05/04/2004
 15. Hej, Jag har problem när jag spelar. Jag vet inte var ligger problem. När jag börjar spelar då efter några minuter kommer blue screen. I den står ingenting bara blå färg. Då måsta jag starta om data. Ibland man kan spela längre tid men inte alltid. De spelen överstiger inte CPU,s hastiget eller minne. Min data är Pentium 4 CPU 3GHz, RAM- 1GB, Grafikkort ATI Radeon 9600. Spelen som jag spelar "Hitman Blood and money", "Caesar IV" och "Age of mitology". Att spela Hitman ibland gå bra men inte Caeser IV och Age of mitoligy. Vad kan vara för problem? [inlägget ändrat 2009-05-13 19:46:00 av joajo]
×
×
 • Skapa nytt...