Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

cagren

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. STORT TACK!!! Detta löste många problem
 2. Jag kommer med en dum fråga här... Var hittar man sina mail? Alltså rent fysiskt. Fick ett tips att jag skulle söka på datorn efter "inkorgen", men det ger inget resultat.
 3. Tusen, tusen Tack!!! Det verkar ha löst sig. Jag hoppas att det funkar nu. Det hade jag aldrig kunnat luska reda på själv. Tack så mycket!
 4. Jag är i normalt läge nu (efter 2 "recovery") och jag har en stationär HP dator.
 5. Men det verkar inte vara kvar, för den vill gärna installera det nu igen men jag vågar inte göra det. Jag gjorde det en gång till efter att jag gjort recover på disken, men det blev likadant.
 6. Jag fick häromdagen frågan om jag ville uppdatera med en viktig uppdatering "Windows XP service pack 3" som skulle rätta till det mesta... När jag gjort detta kunde jag inte starta datorn som vanligt utan fick starta den i "Felsäkert läge", nu är jag ingen specialist, så jag vet inte hur eller vad jag gör när jag är i felsäkert läge... Ja, jag kan se mina bilder och videoklipp, men jag kan inte ta backup på dem, för datorn hittar inte cd-brännaren. Nu har jag gjort "recovery" på hela datorn och har kvar mina bilder och klipp, men inte mina email (tror jag, kan man få tag på dem någonstans?) och vågar inte uppdatera med servicepack3. Jag skulle även vilja veta det enklast sättet att bara ta en kopia på sina videofiler och bränna ner på DVD, så att de behåller samma format som de är "råa".
×
×
 • Skapa nytt...