Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bo Persson

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Allt postat av Bo Persson

 1. Det där var ett svar som kan modifieras. Det beror på om man har stora hårddiskar, eftersom hårddiskar kräver en viss del av ram minnet beroende på hur många Gig man har. Ex. har man 64GB HD så lär inte 64MB ram räcka alls. Men det är sant som ni skriver att det krävs minst 128MB ..Jag tycker personligen att det är för lite.. Men det GÅR..
 2. Vad spelar det för roll om man har mer minne när man har en så slö HD ?? UT tar närmare 400-1000MB i swap-fil beroende på inställningar.. Om man nu inte har så mycket ram så får man dras med "lagging" .
 3. Japp du kör på en Quantum BIGFOOT ..värsta skräpet som har kommit ut på marknaden..! Jag har för mej att den har en söktid på 13ms och en otroligt låg överförinsgshastighet. Maila mej om du vill ha tips på bättre alternativ. Eller gå in på min favorit site: www.bekodata.com och handla.!
 4. Någon som inte har problem med det kortet..??? Någon som har lyckats med live video capture.?? /Bo
 5. Hmm det låter som om du kör på ett LX moderkort och de flesta av dessa har en maxhastighet på 333Mhz tyvärr inte 100Mhz på bussen..!! Kan du berätta vilka inställningsmöjligheter du har med jumprarna..?? /Bosse
×
×
 • Skapa nytt...