Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rerling

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

Om rerling

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1946-03-24

Profil

 • Ort
  Torslanda
 1. Hej ! Har formaterat hårddisken men får åter upp: BOOTMGR saknas ! Hur hittar jag startfiler ? Måste jag satsa på nytt operativsystem? MVH Rolf H.
 2. Hej igen ! Nu har jag omformaterat disken över en låda och min stationära dator ! Jag får nu upp meddelandet BOOTMGR saknas - vad betyder det ? Och hur går jag vidare ? (hårddisken är nu monterad i Laptopen) Ska tillägga att jag inte omformaterade en mindre partition på disken med bla. "Windows" ! Ska den också bort ? MVH Rolf H.
 3. Jag lutar åt att köpa ett hårddiskkabinett och provar den vägen istället !? Det borde väl fungera ? Ska det vara med USB- anslutning ? MVH Rolf H
 4. Hej igen ! Jag har lite problem med att ansluta hårddisken ! Ska jag ansluta med en flatkabel på moderkortet ? Finns en plint där med hankontakt, men den verkar mindre än 40 pin ?!
 5. Hej igen ! Jag har beställt adaptern, och provar den vägen ! Tack igen / Rolf H
 6. Hej igen ! Konstaterar att hårddisken inte passar i min stationära dator (IDE-Sata)Kom in på mitt HOME, men fick meddelande att en fil saknas: <Windows root>system32/ntoskrnl.exe. Men hur ska jag kunna installera denna och var finns den ? Vänligast: Rolf H
 7. Hej igen ! Hittade siten,laddade ner filen och brännarprogrammet som startade från filen brände en skiva ! Har nu försökt starta datorn från skivan, men det verkar som det förinstallerade XP-Home inte går att öppna. Jag hamnar på den oavslutade installationen av XP-Prof. hela tiden !! Måste jag köpa en ny Windows-skiva med licens ?! Vänligen Rolf H.
 8. Har en Acer Travelmate som jag är mycket nöjd med, vinner jag datorn får jag en fantastisk uppgradering och kan ansluta till min nya HD-TV. Den gamla kan min dotter få, som just nu är utan dator och är i stort behov av att komma ut på nätet !!
 9. Jag har gjort allt detta tidigare och hamnar hela tiden i en partition som innehåller en oavslutad installation av XP-proffs. engelsk (hade gjort av med nyckel)Får upp båda partitionerna ( Home och Proffs.) men kan inte komma in i Home-alternativet.
 10. Ja det var XP från början ! Datorn är en Acer Aspire 30003LMi.Jag har återställningsskivor som jag försöker starta från. Har nu provat med F12, men jag kommer bara till att den ska ladda upp Windows-symbolen, när den startar om !!
 11. Jag har provat detta och andra alternativ...misstänker systemfel...råkade installera ett XP som jag inte har passande nyckel till...nu kommer jag inte på partitionen där ordinarie XP ligger...nu vill jag omformatera men kommer inte ihåg kommandot för detta !!
 12. Upptäckte att jag kan stänga av datorn i alternativläget, betyder det nånting ?
 13. Det enda sättet att stänga av datorn är att ta ut batteriet ! Jag trodde att batteriet var slut och köpte ett nytt men det hjälpte inte ! Kan det vara så att datorn blir för varm och termostatet stänger av ?
 14. Tack - jag kommer in på de olika alternativen, men datorn beter sig likadant ändå !
×
×
 • Skapa nytt...