Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gryynet

Medlem
 • Antal inlägg

  64
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej Min man har fått in något i sin dator som i alla texter oavsett sida han går in på stryker under ord och så öppnas en stor ruta med länkar. Han har kört Super anti spyware och gratis Avast men undrar om det är något ni känner igen. Hur man får bort det? Grynet Sorry, jag såg nu det fastnålade inlägget som man ska läsa. Ska göra det först
 2. Jag ska göra det så fort jag löst problemet med grabbens iphone.
 3. Nu funkade det i alla fall. Tack för hjälpen. Nu vet jag hur man ändrar detta strul med Administratör.
 4. Ursäkta dum i tankesättet, men jag markerade nu Åsa HP Användare och där kunde jag ändra till full behörighet. Jag kan ju ändra tillbaka
 5. Såhär ser det ut och det är ju rätt vad jag förstår. Såhär är det jag behöver göra.... Bilden nedan längst ner ser ni raden längst ner (apple.com) När man har Iphonen inkopplad så finns denna fil och # som ni ser före 74.208....det är DEN jag ska skriva dit. Kanske oviktig info för er men lika bra att förklara allt;)) Jag förstår inte data engelska så jädrans bra, måste jag erkänna.
 6. Windows/system32/drivers/etc/hosts Vad jag kan förstå så blir det ju inte bra om jag sparar ner en ändring i tex dokument i stället. Den ändrade filen måste ju ligga där misstänker jag?
 7. Hej. Jag förstår inte riktigt vad jag ska göra här.. Jag har problem med att spara i alla mappar på min dator. Jag är inloggad som administratör men det hjälper tydligen inte. Jag blir nekad, och jag har goglat runt och hittat att jag kan ändra i Kommandoprompten. Jag har nu ändrat men det verkar som om jag måste skriva dit lösen. Jag förstår inte var i kommandoprompten jag ska skriva eller HUR jag ska skriva. Jag är inget proffs men brukar kunna söka mej fram till lösningar men nu känner jag att jag behöver hjälp. Finns en vänlig själ som kan förklara för mej?
 8. Tack snälla för din hjälp som är proffsig som vanligt.
 9. God Morron;) Nu har jag lyckats reparera disken och datorn fungerar åter som den ska Men såg vad du skrev och jag kan förstå att den nog kan behöva bytas snarast. Är det någon dålig sort som jag har nu å vad råder du till för sorts disk i så fall?
 10. Nu har programmet hittat en Corrupted Sector och jag hade 2 val så jag provar att reparera nu. Kände att jag inget val hade. Det kommer nog ta tid misstänker jag. Återkommer;)
 11. Jag har kört ccleaner och även register. Ingen bättring. Har fått igång programet som kollar hårddisken nu så jag vill veta hur den mår först av allt. Tack ändå och krya på dej
 12. Datorn har varit seg och ovillig att öppna sidor ganska ofta sista veckorna. Jag har fått klicka 2 ggr ganska ofta. Flaschplayer har krachat ibland, det blir som en pusselbit med ledsen min när jag ska stänga ner datorn. Jag kom på detta nu när det nämdes, jag kopplade inte ihop problemen.
 13. Ok jag tar bort programmen, Använder dom inte nu. Återkommer
 14. har kört Secunia PSI men hittar ingenstans hur jag ska kunna kopiera resultatet. Så jag tog saxen på det som var rött . Räcker det? Jag har atartat om datorn med skivan i men det händer inget. (ang den sista frågan)
×
×
 • Skapa nytt...