Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

evaprivat

Medlem
 • Antal inlägg

  86
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

evaprivat vann dagen: 29 oktober 2010

evaprivat hade det mest gillade innehållet!

Om evaprivat

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Kvinna
 • Ort
  Stockholm
 1. Tack snälla MH!! Följde alla dina tre länkar - ettan; var inte avstängd, tvåan; löste problemet, trean; gav mig tillbaka alla mina kontakter! STORT TACK!!
 2. Glömde skriva att det är Outlook 2010.
 3. Hej! Blir galen! När jag har mailat någon brukar ju Outlook "minnas" adressen i adressraden, så att man kan hitta den nästa gång man ska maila till samma person. Jag talar alltså inte om de adresser man har i kontakter. Varje gång jag stänger av/startar om datorn så har denna lista rensats och är tom! Jag vet inte hur jag lyckades ändra detta och än mindre hur jag återställer det! Jättejobbigt, eftersom långt ifrån alla jag brukar maila till finns i kontakter. Någon som vet?? Tack på förhand / Eva
 4. Tack C, för påminnelse, bör ju uppdatera här för att tala om hur det gick. Det gick.... inte alls! Det hela slutade med en ominstallation av XP! Nu är datorn som ny, även om det tog några dagar att hitta alla drivrutiner som försvann på kuppen! Tack alla för input alla iaf!
 5. Ovanstående blåskärm kommer efter ett antal minuters tickande i "inlägg-1-skärmen". Samma kommer även om jag försöker starta safe mode med networing. Om jag försöker starta safe mode ( utan networking) kommer jag inte in där pga att "Windows set up kan inte köras i safe mode - Windows startar om" Så nu kommer jag ingenstans.
 6. Ok, här kommer en update: Fick tag på en installations-CD. Körde INTE en total ominstallation utan en repair (enligt denna guide: http://michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm ) Proceduren gick igenom felfritt, men vid boot stannar den i exakt samma läge som tidigare (se inlägg 1 i denna tråd). Vad tror ni? Lutar detta åt att flora50 har rätt, är det nätaggregat/grafikkort jag ska prova i nästa steg??
 7. Hej Monshi. Ja, du har säkert rätt i att det vore det enklaste, irro bara att jag inte har någon installations-cd............ Får lösa det på nåt vis.. Njae, den här datorn har jag inte haft så mkt problem med (endast en av mina trådar - den om loginet har handlat om denna dator). Men alla andra datorer som jag vidrör brukar det hända nåt med :-/ och då brukar Cecila hoppa upp som gubben i lådan och ställa allt till rätta PS. Enebyberg - dit flyttar jag om exakt 43 dagar, läääängtar!
 8. Kan tillägga att jag nu har kört CHKDSK /F + omstart utan resultat samt en virusscanning. Nån?
 9. Japp. Det finns bara restore points på de datum som är i fetstil och det finns inte ett enda datum i fetstil! Inget datum utom dagens är klickbart.
 10. Stängde av datorn igår kväll, allt var som vanligt. Idag vill den inte starta!! Kommer bara till skärmen som jag bifogat på bilden, där står den och tickar och tickar och tickar...... Kan starta datorn i felsäkert läge, men vet inte vad jag ska göra??? Cecilia min räddande ängel, är du där..? ;-) Eller någon annan hjälpande?
 11. Tack snälla underbara fantastiska LARSAS!!! Det var inställt på 75%!!!!! Konstigt dock att det var så både före och efter ominstallation av Vista...... Ett OS-problem månne? TACK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
 • Skapa nytt...