Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

kezkek

Medlem
 • Antal inlägg

  102
 • Gick med

 • Senaste besök

Om kezkek

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Hej! Köpte för cirka en månad sen en Intel 520 SSD, 120 gb. Precis efter att jag installerat både disken och Windows 7 så hängde sig hela datorn och jag var tvungen att trycka på resetknappen på datorn. Detta fortsatte och jag antog att det var något fel på disken. En ny SSD skickades från CDON, där jag beställt disken. Den nya fungerade bra i ett par dagar men sedan uppstod samma fel. Jag valde just den här disken för att den skulle vara en utav de hållbaraste på marknaden. En lokal datorfirma påstod att endast en av hundra var defekta. Kan det vara så att det inte är disken det är fel på utan något annat? Oftast när datorn fryser så använder jag Chrome, i en liten text längst ner i vänstra står det "Väntar på cacheminnet", sen fryser allting. Det händer även att datorn kraschar. Har pratat med supporten på CDON och alternativen jag har är att häva köpet och få pengarna tillbaka eller att få ännu en ny disk. Så ännu en gång: Kan det vara så att det inte är disken det är fel på? Jonas
 2. Vad betyder flaggan i datumet? Hur får jag bort den så att jag kan se hela datumet? Klippet är från inkorgen i hotmail
 3. Ja, det är det. Vad menas med simuleringsläge? Har jag förstått rätt: Jag får inte ljud i alla högtalare om jag kollar på ett vanligt program på TV där det inte framgår att ljudet inte sänds i 5.1?
 4. Jag har en optical utgång på TVn också, kan jag köra in Toslinksladden därifrån och till baslådan så får jag ljud ur alla högtalare, även om jag kollar på digitalboxen eller mediaspelaren?
 5. Hur vet jag om det är flerkanalsljud i ljudströmmen?
 6. Hej! Jag är sugen på att köpa dessa högtalare: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=624032 Jag vill kunna koppla in dem till min mediaspelare och till min digitalbox, men jag vet inte riktigt hur jag ska koppla ihop dem. Jag ringde till Komplett och frågade, killen där sa att jag skulle använda mig utav en Toslink sladd, men vart ska jag stoppa in den någonstans? Så här ser det ut på baksidan av min mediaspelare: http://data.fuskbugg.se/skalman02/4def205cbfe01_IMG_2299.JPG Jag misstänker att jag ska köra in den där det står "OPTICAL", stämmer det? Som sagt så skulle jag vilja använda högtalarna till Digital boxen också, men på den så finns det ingen sån utgång. Så här ser det ut: http://data.fuskbugg.se/skalman02/4def1f3fe6087_IMG_2289.JPG Ska jag använda mig utav RCA kablar där istället? Får jag ljud ur alla högtalare isåfall? Tack på förhand!
 7. Och det borde inte vara några kompatibilitetsproblem? Tex att man måste ha just Canal Digitals brygga?
 8. Tjena! Här hemma använder vi oss utav Canal Digitals HD box som har ett uttag för en nätverkskabel. Kan man köpa nått trådlöst tillbehör så man slipper att dra en sladd? Det är nämligen väldigt långt mellan routern och boxen. Såg att Canal Digital säljer ett tillbehör men det kostar runt 1400 kr. Finns det inget billigare alternativ? //Kezkek
 9. Hej! Jag ska köpa en ny hårddisk och jag har hittat en passande. När jag läser manualen till mitt moderkort så står det: "De här uttagen är för SATA kablar för SATA 3Gb/s hårddiskar" Menas det att jag bara kan använda hårddiskar som har en överföringshastighet på max 3Gb/s till mitt moderkort? Hårddisken jag funderar på har överföringshastighet på 6Gb/s.
 10. Hallåj! Funderar på att köpa AC Ryan Playon HD Mini. Är det någon som har en sån? I så fall, vad tycker du om den? Jag har redan ett USB-nätverkskort, kan jag använda den istället för att köpa till Ac Ryans egna trådlösa USB-nätverkskort? Det ska väl inte vara några problem att använda en extern hårddisk formaterat i NTFS i mediaspelaren?
 11. Jag fick det att funka genom att göra sådär. Men ska det behöva vara så? Kanske inte behövs om man gör det som står på länken du skickade? Får göra ett försök.
 12. Funkar inte ändå. Thomas1: Allihop är ibockade.
 13. Hej! I flera månader har vi haft problem med vårt hemmanätverk här i huset. Jag kan komma in på min pappas dator, men han kan inte komma in på min dator. Det står bara "Jonas-Dator är inte tillgänglig, du kanske inte har behörighet till den här datorn. Åtkomst nekad" Han kör XP och jag kör Windows 7. Vi är i samma arbetsgrupp och jag har provat utan brandvägg. Förut stod det att ett lösenord behövdes för att komma in på min dator. Är det någon som vet vad som skulle kunna vara fel?
 14. Nej, inget program fungerar. Ingen annan som har något förslag? Recuva kunde fixa tillbaka några bilder, dock inte alla. Men det är mina HD filmer jag är ute efter!
 15. Hej! För ett par veckor sen köpte jag en extern hårddisk som fungerade bra, tills igår. Windows säger att jag måste formatera om hårddisken för att den ska fungera igen. Dock så har jag en del viktiga filer på den, så jag vill helst inte formatera om den. Jag åkte till stället där jag köpte hårddisken, de säger att det kommer kosta 2-3000 kr för att få tillbaka datan. Jag laddade hem Seagate filerecover, i det programmet kan jag se alla filer, dock så kostar programmet runt 700 kr. Kan jag på något sätt få tillbaka filerna på ett annat sätt? Om jag plockar i sär den och stoppar in den i datorn, kan det fungera bättre då? Tipsa gärna om några andra program som ska kunna få tillbaka data från en korrupt hårddisk! EDIT: Ska prova programmet TestDisk, håller tummarna på det
×
×
 • Skapa nytt...